Kiskanc kayinvalideden biktimmmmm

Benim kayinvalidem de herşeye bir kulp buluyor yok tavuk kizarmamis bir şeyden memnun olmuyor yok şunuşöyle yap bir tek kaynatan memnun ediyordur yatakta

Benim kayinvalidem de herşeye bir kulp buluyor yok tavuk kizarmamis bir şeyden memnun olmuyor yok şunuşöyle yap bir tek kaynatan memnun ediyordur yatakta

Oda edemiyordur,memnuniyetsiz insani kimse memnun edemez.

Ben bulasiklari makineye koyarken görünce mm eşimin gözüne göz damlası damlatiyordu esim sürekli kipirdaniyordu göz damlafi damlatilurken ben de o benim elime alıştı dedim kaynanam da 30 senedir benim elime alışamadı da dedi ben de benimkine alıştı dedim

Misafir gelmişti tvnin altındaki resimde toz varmis misafir çerçeveyi eline almış da tozlu yine kaynanam utanmus gelin var kız var diyor tozu kimse almadı olsun koca katı evi diyor dedim sen duygu sömürüsü yapıyorsun dedim yokkk yapmiyorum diyor ben de daha fazla tartışma büyümenin diye sustum

Önceden böyle değildi hafif de olsa bir şeyler söylüyorum kendini ezdirmemek için arada kizincaa aramamakla cezalandiriyorim

Oo bu bahsettigim esya ama daha o kadar cok sey varki,yazssam sayfalar yetmez:)

Ben kusuyorum,gecende oda kusmus bende hamileyim herhalde dedi:mad:
AYYY HIC GULECEGIM YOKTU
isten yeni geldim yorgunum su mesajini okuyunca kahkalayla guldum ya
Allah iyiligini versin
Kadin manyakmidir nedir ya
Neyse bosver demekki seni ve zevklerini begeniyorki seni takip etme geregi duyuyor

AYYY HIC GULECEGIM YOKTU
isten yeni geldim yorgunum su mesajini okuyunca kahkalayla guldum ya
Allah iyiligini versin
Kadin manyakmidir nedir ya
Neyse bosver demekki seni ve zevklerini begeniyorki seni takip etme geregi duyuyor

Begendiginide hic soylemezki,elestirir hatta sonra gider aynilarini alir yapar koyar evine utanmadan:KK11:

Ya bu kadin beni cildirticak artik,ayni aptmanda oturuyoruz,ilk gunden beri benim evimi her defasinda begendigini soyler durur,ben mutvak yaptirdim gitti ayni malzemelerden oda yaptirdi,laminant yapmistim mutvaga,aaa mutvaga laminantmi olur dedi oda yapti,holdeki avizelerin aynisini alip holune takti,salona avize aldim ondanda almis takmis,bugunde girisime ayna li telefonluk almistim oda almis bugun,yaaa ne alsam neyapsam aynini aliyor,suan bizdeler kahveye indiler,kp su istedi bende cam sisede getirdim,aa ne guzelmis nerden aldin bu siseyi dedi bana,ben daha cvp vermeden kv de ordan atladi,aaaa adam neyi var alt tarafi sise her yerde var dedi,oda dediki ben hic gormedim ne va yani dedi kizar gibi oldu,kadin çıldırıyor benim esyalarima,kahve pisirdim oo kahve fincanlarin cok zenginn...
Diyor..
Bende evet biz cok zenginiz dedim ,Allah daha cok versin diyor..
Offf cok sikilidim bu kadindan coook..
boşver hem sidik yarışmayı seviyor, hem kıskanıyor, hemde özeniyor demek ki... he he de gec...

Back
X