Kiskanc kayinvalideden biktimmmmm

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Ya bu kadin beni cildirticak artik,ayni aptmanda oturuyoruz,ilk gunden beri benim evimi her defasinda begendigini soyler durur,ben mutvak yaptirdim gitti ayni malzemelerden oda yaptirdi,laminant yapmistim mutvaga,aaa mutvaga laminantmi olur dedi oda yapti,holdeki avizelerin aynisini alip holune takti,salona avize aldim ondanda almis takmis,bugunde girisime ayna li telefonluk almistim oda almis bugun,yaaa ne alsam neyapsam aynini aliyor,suan bizdeler kahveye indiler,kp su istedi bende cam sisede getirdim,aa ne guzelmis nerden aldin bu siseyi dedi bana,ben daha cvp vermeden kv de ordan atladi,aaaa adam neyi var alt tarafi sise her yerde var dedi,oda dediki ben hic gormedim ne va yani dedi kizar gibi oldu,kadin çıldırıyor benim esyalarima,kahve pisirdim oo kahve fincanlarin cok zenginn...
Diyor..
Bende evet biz cok zenginiz dedim ,Allah daha cok versin diyor..
Offf cok sikilidim bu kadindan coook..

Sizin paranızla almadığı sürece boşverin alsın. Siz hiç yorum yapmayın. Görmemiş sizde görüp heves ediyo olabilir. Sizin sinir olduğunuzu anlamasın.

Zenginmissiniz nasil olsa canim...
Baska bir semtte bir daire alin tasinin...
Gerci kv denlerde zengin ise ayni semtten onlarda pesinize ev tutar degil mi :KK49:

benimkide ihtiyacı olmadığı halde gitti aynı mobilyadan aldı. genelde benle sidik yarıştırır kendisi. hepsi aynı bacım hepsi aynı....

Ya ne anliyor 3457889 tane mobilya esya varken aynisini almanin anlami neeeee???
Kac kere uyardim aynini alma dedim yine aliyor yine aliyor.

Zenginmissiniz nasil olsa canim...
Baska bir semtte bir daire alin tasinin...
Gerci kv denlerde zengin ise ayni semtten onlarda pesinize ev tutar degil mi :KK49:

:)))
Ben gicikligina oyle dedim kv yee cnm,normal insanlariz,zengin olsam alt katinda otururmuyum hic:KK12:

Ya bu kadin beni cildirticak artik,ayni aptmanda oturuyoruz,ilk gunden beri benim evimi her defasinda begendigini soyler durur,ben mutvak yaptirdim gitti ayni malzemelerden oda yaptirdi,laminant yapmistim mutvaga,aaa mutvaga laminantmi olur dedi oda yapti,holdeki avizelerin aynisini alip holune takti,salona avize aldim ondanda almis takmis,bugunde girisime ayna li telefonluk almistim oda almis bugun,yaaa ne alsam neyapsam aynini aliyor,suan bizdeler kahveye indiler,kp su istedi bende cam sisede getirdim,aa ne guzelmis nerden aldin bu siseyi dedi bana,ben daha cvp vermeden kv de ordan atladi,aaaa adam neyi var alt tarafi sise her yerde var dedi,oda dediki ben hic gormedim ne va yani dedi kizar gibi oldu,kadin çıldırıyor benim esyalarima,kahve pisirdim oo kahve fincanlarin cok zenginn...
Diyor..
Bende evet biz cok zenginiz dedim ,Allah daha cok versin diyor..
Offf cok sikilidim bu kadindan coook..
zevkime hayransın aldıklarımın aynısını alıyosun dersin

Hem kıskanç hem de cahil yani :) Allah yardımcınız olsun..

Aynennnn
Ta kendisiii:)))
Bi araba aldim kendime kucuk birsey daha yeni ogreniyorum,ay bende zamaninda ehliyet alirdim surerdimde gecti artikk benden yoksa bende surerdim diyor,olurmusun oldururmusun:KK11::KK11:

Benim kv de aşırı kıskanç bir yere gideceğimiz zaman sen çanta alacakmısın sen almayacaksan bende almayacam der kendime bir kıyafet aldığımda bana da alsaydın der kahve yasak olduğu halde sen içiyorsan bende içeyim der bebeğimi kucağına almış geçen gün bebek bana bakmaya çalıştıkça çeviriyor bebegi 2 gün yaptı aynı şeyi 3.gün yaptı baktım bebek bana bakmak için kafasını sonuna kadar çevirmiş dayanamadım dedim bebeğimi kıskanıyon benimi kıskanıyon kıpkırmızı oldu daha neler falan dedi dedim bebek bana bakmaya çalışıyo niye çevirmiyon anasına bakmak suçmu artık allah ne verdiyse o sinirle söyledim oda ayni tabi aksam eşim geldi bide yalandan gülüyo bana dedisen bebegi benden kıskanıyon dedim doğru dedim çünkû òylesin ve birlikte yaşıyoruz evlerden ırak....

Back
X