- 7 Nisan 2017
- 45
- 43
- 3
Günaydın kızlar
ben 5 aylık hamileyim ve 3 küçük prensese. çalıştığım şirkette üst düzey yöneticiyim. Okadar ağırlaşıyorum ki bazen gerçekten yerimden kalkıcak halim olmuyor. Çalıştığım yerde bir bayan var ve çocuğu olmuyor çokta iyi anlaşıyoruz. yada anlaşıyorduk demeliyim. Ben ona hamile olduğumu çok çekinerek söylemiştim üzülür belki diye. 3üz olduğunu öğrenince bana karşı haraketleri tamamen değişti. Eşim çok yardımcı olur bana yemek temizlik bulaşık çamaşır. Bana eşin neden kadın gibi her işi yapıyor demeye başladı. İlk önce tamadım şaka yapıyordur diye üstelemedim. Daha sonra ağırlaşmaya başladım sigara içmeye çağırıyor mesela gitmiyorum tiksiniyorum çünkü sende iyice artist oldun 3üz diye diyor. Sesimi çıkartmıyorum. Eşim evlenmeden öncede çok özeniyordu bir hamile ol sana ne kıyafetler alıcam diye. Hala öyle en güzellerini alıyor sağolsun. Çokta zevklidir. Geçen gün bana hiç yakışıyormu o kıyafetler sana diyor. 3üz olmasına rağmen evet karnım çok büyüyor fakat fiziğimde hiçbir bozulma olmadı çok şükür herkeste çok mükemmel bir hamile oldun diyor