- Konu Sahibi balxixmnur
sorun işyerimdeki arkadaşım bildiğim bayan maalesef ki. birkaç defadır böyle arada laf söylerdi ama kaale almazdım duymamazlığa gelirdim sonuçta burada 2 bayandık. ama sonunda doldum taştım genede sukunetimi korudum. laflar acayip ben tüp bebekle hamileyim şu anda. işte bebişleri almış şımarmışım ki ben hayatımda hiç şımarık birisi olmadım. eşim her işim görüyor mecburen dr yasakladı işte eşimin kıymetini bilmeliymişim onunkisi yapmıyormuş. bende yaptır söyle yap de dedim geçtim. alttan alta beni kıskandığını hisettim ama pekde önem vermedim. amirlerim beni merak edip sorduklarını söylerken bile kıskançlık hat safhadaydı. gene muhabbet ediyoruz bir bayan daha geldi bu arada onun yanında bir kelimemle alay ediyor bende ne var onda herkesin kendi dli sende şiveli konuşuyorsun dedim. yok konuşmuyorum diyo bende konuşunda hatırlatırım dedim gene sustum. ama en son görümcesini anlatırken bir anda bana çattı. görümcesi onu kıskanıyormuşta onu geçmese çatlarmışta, ben hiç kıskanç değilmişim azimli değilmişim bir sürü laf söz. bende nereden anladın ki azimli olmadığımı okul birincisi var karşında dedim o ozamnmış diyo hala gözlerini kocaman etmiş. ben ne yaptım kadına anlamadım kalktım odama geçtim o günden beridirde slm vermiyor diğer kadınıda bana karşı işliyor.
kıskanç değilim kimi neden kıskanayım bu bir sorunmu. herkes kendi hayatını yaşar neden eşimle olan ilişkimi kıskanıyorlar onada anlam veremiyorum. mesleğimdede başarılı bir bayanım bilgi olarakda her zaman kendimi geliştiririm acaba bunlar mı batıyor bu kadınlara. yok ben anlayamıyacağım bu kadınları bende bir terslik var galiba hala sinirden titriyorum. eşime anlattım kavga çıkartmaya çalışmış uyma diyor. ne yapacağımı şaşırdım iyi olmak sakin sessiz olmak suçmuş meğer çok üzülüyorum ama benim fıtratımda yok ne yapayım karşımda kaynanam hakaret ettiği anda bile eşime sen cvp ver diyebiliyordum ancak. kıskanç, fesat, kibirli insanları sevmiyorum rabbim bldiği gibi yapsın
kıskanç değilim kimi neden kıskanayım bu bir sorunmu. herkes kendi hayatını yaşar neden eşimle olan ilişkimi kıskanıyorlar onada anlam veremiyorum. mesleğimdede başarılı bir bayanım bilgi olarakda her zaman kendimi geliştiririm acaba bunlar mı batıyor bu kadınlara. yok ben anlayamıyacağım bu kadınları bende bir terslik var galiba hala sinirden titriyorum. eşime anlattım kavga çıkartmaya çalışmış uyma diyor. ne yapacağımı şaşırdım iyi olmak sakin sessiz olmak suçmuş meğer çok üzülüyorum ama benim fıtratımda yok ne yapayım karşımda kaynanam hakaret ettiği anda bile eşime sen cvp ver diyebiliyordum ancak. kıskanç, fesat, kibirli insanları sevmiyorum rabbim bldiği gibi yapsın