kıskanç olmamak suçmu bilemedim sinir oldum

balxixmnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
2.806
18
116
45
Diğer
sorun işyerimdeki arkadaşım bildiğim bayan maalesef ki. birkaç defadır böyle arada laf söylerdi ama kaale almazdım duymamazlığa gelirdim sonuçta burada 2 bayandık. ama sonunda doldum taştım genede sukunetimi korudum. laflar acayip ben tüp bebekle hamileyim şu anda. işte bebişleri almış şımarmışım ki ben hayatımda hiç şımarık birisi olmadım. eşim her işim görüyor mecburen dr yasakladı işte eşimin kıymetini bilmeliymişim onunkisi yapmıyormuş. bende yaptır söyle yap de dedim geçtim. alttan alta beni kıskandığını hisettim ama pekde önem vermedim. amirlerim beni merak edip sorduklarını söylerken bile kıskançlık hat safhadaydı. gene muhabbet ediyoruz bir bayan daha geldi bu arada onun yanında bir kelimemle alay ediyor bende ne var onda herkesin kendi dli sende şiveli konuşuyorsun dedim. yok konuşmuyorum diyo bende konuşunda hatırlatırım dedim gene sustum. ama en son görümcesini anlatırken bir anda bana çattı. görümcesi onu kıskanıyormuşta onu geçmese çatlarmışta, ben hiç kıskanç değilmişim azimli değilmişim bir sürü laf söz. bende nereden anladın ki azimli olmadığımı okul birincisi var karşında dedim o ozamnmış diyo hala gözlerini kocaman etmiş. ben ne yaptım kadına anlamadım kalktım odama geçtim o günden beridirde slm vermiyor diğer kadınıda bana karşı işliyor.
kıskanç değilim kimi neden kıskanayım bu bir sorunmu. herkes kendi hayatını yaşar neden eşimle olan ilişkimi kıskanıyorlar onada anlam veremiyorum. mesleğimdede başarılı bir bayanım bilgi olarakda her zaman kendimi geliştiririm acaba bunlar mı batıyor bu kadınlara. yok ben anlayamıyacağım bu kadınları bende bir terslik var galiba hala sinirden titriyorum. eşime anlattım kavga çıkartmaya çalışmış uyma diyor. ne yapacağımı şaşırdım iyi olmak sakin sessiz olmak suçmuş meğer çok üzülüyorum ama benim fıtratımda yok ne yapayım karşımda kaynanam hakaret ettiği anda bile eşime sen cvp ver diyebiliyordum ancak. kıskanç, fesat, kibirli insanları sevmiyorum rabbim bldiği gibi yapsın

olur boyle seyler.cogu yerde kadın kadının dusmanıdır.erkek arkadaslarımla daha ıyı anlasmamın en onemlı nedenı budur.

öylede cnm heryerde mi olur bir iyi kul denk gelmiyecekmi bana diye düşünmeye başladım. neden ben aynı davranışları sergilemiyorum mesela. gerçi hep erkeklerle yetiştim dedikodu bilmem kavga tartışmaya yanaşmam hiç. bana göre iyi bir özellik ama millet bunu bile kıskanıyor. kendimi geçtim bebişlerimin üzülmesine sebep oldukları için rabbim affetmesin onları

Sana gösterilen ilgiyi kıskanmış anlaşılan :) Hamilesin ve herkesin seni el üstünde tutmak istemesi halini hatrını sorması çok normal:) Bunları kıskanmış :) Boşver, uzak dur böyle insanlardan ;)

Sizi baya kiskanmis anlasilan bosverin
Kedi uzanamadigi cigere mundar der hesabi.
Cogu insan kendinden ustun gordugu insanlarla rekabete girer kendi kendini yer bitirir iste boyle..
Hic kaaleye almayin sizinle muhabbetini kesmesi hatta guzel bile.
Birde benden soylemesi evinizdeki olaylari kimseye anlatamayin iyi olsun kotu olsun.
Kiskanan var haset eden var herkes siz gibi temiz kalpli olmayabilir...
Allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah...:nazar:

Son düzenleme:
Evet insanlarda kısakançlık var..
Art niyet besleyen kıskanç insanlar mutsuz olduklarında ise karşısındaki mutlu kişi sanki bir düşmanmış gibi davranıyorlar.

Benim anlamadığım konu neden eşinizin size nasıl davrandığını, ya da hayatınızdaki ayrıntıları bukadar çok biliyorlar.

Benim en yakınım bile bana sorduğunda nasıl gidiyor evlilik diye benim verdiğim cevap : ''Evlilik gibi işte'' deyip gülümsüyorum.

Asla hayatımla ilgili ayrıntıya girmem, kızsamda mutluda olsam.

öylede cnm heryerde mi olur bir iyi kul denk gelmiyecekmi bana diye düşünmeye başladım. neden ben aynı davranışları sergilemiyorum mesela. gerçi hep erkeklerle yetiştim dedikodu bilmem kavga tartışmaya yanaşmam hiç. bana göre iyi bir özellik ama millet bunu bile kıskanıyor. kendimi geçtim bebişlerimin üzülmesine sebep oldukları için rabbim affetmesin onları

Hiçbir zaman beddua etmeyin, hele hamileyken asla etmeyin.
Kıskanç olmamak dedikodu yapmamanın yanında buda önemli bir özelliktir.

Hep iyi niyetlerde bulunmak, en azından bunu yapamıyorsanız, '' Allah ıslah etsin '' deyin.

maalesef böyle insanlar her yerde var.kimi bunu çok net belli eder kimi sinsidir hiç anlayamazsın..ama arana mesafe koyma vaktin gelmiş,uzak dur bence ve hiç laf yarışına girme.belki de kıskançlık değil de imrenmedir arkadaşının yaşadığı.böyle ufak şeyleri dert edip de bebeklerini üzme bence.kıskanan kıskansın hatta çatlasın yapacak birşey yok:62:

teşekkür edrim hepinize normalde herşeyimi anlatan bir insan değilim zaten anneme bile anlatmam çoğu şeyi. eşimin bana olan ilgisi aleni belli günde 10 defa arıyor ve bunu bile kıskanıyor. daha öncede yaşamıştım iş arkadaşım eşini arayıp elaleminki aryor neden sen aramıyorsun diye eşiyle kavga ederdi yanımda. millet çok dikkatli fesat oldukları için belkide ben hiç umursamam herkesi kendim gibi biliorum ama artık insanlara güvenmeme zamanı gelmiş. mesafemi koydum konuşmuyorum. allahıma havale ettim ne diyeyim yaşanılacak varmış yaşamışım. üzülsemde yapacak bişey yok insanlara ne kadar iyi davranırsak davranalım onlar gene aynılar.

hayatında eksiklikler var demek ki ve ezilmişliğini sizi ezerek gidermeye çalışıyor. özellikle naif, sessiz, sakin biriyseniz ses çıkarmayacağınızı düşünüyordur.

bir de kavgayla, tartışmayla, atışmayla beslenen insanlar var. belki de sadece onlardan biri...

her iki tarz insan da sinirlenmeye değmez :34:

Son düzenleme:
hayatındaki eksiklikler var demek ki ve ezilmişliğini sizi ezerek gidermeye çalışıyor. özellikle naif, sessiz, sakin biriyseniz ses çıkarmayacağınızı düşünüyordur.

bir de kavgayla, tartışmayla, atışmayla beslenen insanlar var. belki de sadece onlardan biri...

her iki tarz insan da sinirlenmeye değmez :34:

açıklama süper,özellikle de bu cümle harika bir tespit :46:

saygılar kindarcımmmm :))))

Bu kadar yüz göz olmayın.
Bu kadar detay vermeyin hakkınızda.
Bu kadar iletişime girmeyin.
İnsanları değiştiremeyiz ama onlara karşı tavrımızı ve mesafemizi değiştirirsek bir nebze bize zarar vermelerini(en azından canınızı sıkmalarını) önlersiniz.

Son düzenleme:
sorun işyerimdeki arkadaşım bildiğim bayan maalesef ki. birkaç defadır böyle arada laf söylerdi ama kaale almazdım duymamazlığa gelirdim sonuçta burada 2 bayandık. ama sonunda doldum taştım genede sukunetimi korudum. laflar acayip ben tüp bebekle hamileyim şu anda. işte bebişleri almış şımarmışım ki ben hayatımda hiç şımarık birisi olmadım. eşim her işim görüyor mecburen dr yasakladı işte eşimin kıymetini bilmeliymişim onunkisi yapmıyormuş. bende yaptır söyle yap de dedim geçtim. alttan alta beni kıskandığını hisettim ama pekde önem vermedim. amirlerim beni merak edip sorduklarını söylerken bile kıskançlık hat safhadaydı. gene muhabbet ediyoruz bir bayan daha geldi bu arada onun yanında bir kelimemle alay ediyor bende ne var onda herkesin kendi dli sende şiveli konuşuyorsun dedim. yok konuşmuyorum diyo bende konuşunda hatırlatırım dedim gene sustum. ama en son görümcesini anlatırken bir anda bana çattı. görümcesi onu kıskanıyormuşta onu geçmese çatlarmışta, ben hiç kıskanç değilmişim azimli değilmişim bir sürü laf söz. bende nereden anladın ki azimli olmadığımı okul birincisi var karşında dedim o ozamnmış diyo hala gözlerini kocaman etmiş. ben ne yaptım kadına anlamadım kalktım odama geçtim o günden beridirde slm vermiyor diğer kadınıda bana karşı işliyor.
kıskanç değilim kimi neden kıskanayım bu bir sorunmu. herkes kendi hayatını yaşar neden eşimle olan ilişkimi kıskanıyorlar onada anlam veremiyorum. mesleğimdede başarılı bir bayanım bilgi olarakda her zaman kendimi geliştiririm acaba bunlar mı batıyor bu kadınlara. yok ben anlayamıyacağım bu kadınları bende bir terslik var galiba hala sinirden titriyorum. eşime anlattım kavga çıkartmaya çalışmış uyma diyor. ne yapacağımı şaşırdım iyi olmak sakin sessiz olmak suçmuş meğer çok üzülüyorum ama benim fıtratımda yok ne yapayım karşımda kaynanam hakaret ettiği anda bile eşime sen cvp ver diyebiliyordum ancak. kıskanç, fesat, kibirli insanları sevmiyorum rabbim bldiği gibi yapsın

Hiç bir şekilde muhattap olma. Sadece işinizi yapın ve akşam bye bye:)) Ayrıca hamilesin sen sana sinir yaramaz. Sakın muhattap olma

bir daha boyle girisimlerde bulunursa 'yazik gercekten senin icin uzuluyorum,aciyorum'de gec.. otursun icine kudursun daha da kiskancliktan.. sus sus sus nereye kadar bazen artik bi raddeye ulastimi saldiri sen de icinde tutma tatlica lafini soyle birak gerisini o dusunsun kendi fesatligi kiskancligi icinde kendi bogulsun.

Dert etme, kadınların birbirlerini çekememeleri tarih kadar eski bir konu:1: Yüz göz olma, aranıza mesafe girmesi çok iyi olmuş, hamilesin sen stresten uzak kal. Allah sıhhatle bebeğini kucağına almak nasip etsin.

araya mesafemi koydum muhabbetide kestim zaten. hala ftfitfit diğerlerini bana karşı dolduruyor hem suçlu hem güçlü hesabı. gerçi bendede hata var yanımda kaç defa kendi annesini kardeşlerine karşı dolduruyordu kardeşine böle yapan başkasına yapmazmı. sadece görünce bile sinir oluyorum allaha havale ettim. kıskançlıkta bir yere kadardır resmen kıskançlığından düşman görmüş beni keşke daha önce gerçek yüzünü görseymişim. allahım hepimizi kıskanç fesat kibirli kişilerden korusun inş

böyle insanları varya hemen hayatından def ediceksin.

ağzının payını da verip postalayacaksın.başka türlüsü gelmez böyle tiplere.

şahsen ben öyle yaptım:27:

kime anlattıysam durumu boşver dediler falan ama yapım gereği boş veremedim çünkü yaptıkları çok komik ve aynı zamanda can yakmaya yönelik şeylerdi.

bir güzel ağzının payını verdim ve çık git dedim.o gün bugündür konuşamıyo,morardı kaldı yazık :1::1::1::1:

Back
X