- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Senin gibi mi? Bak bak bilinçaltın ne diyor diyip alttan alta laf sokmalar gibi mi? Ben a dediğimde karşı taraf b diyorsa ben de Onlara a normal diyebilirim . Bi kaç defa daha anlattığım halde anlamamakta ısrar eden sanki ona sorulmuş gbi bana ilişkime laf söyleme yetkisinin var olduğuna inanan insanlara bnmdd anormal demem çok normal. Ha bir de Adab o muaşeret kafanda kurup karşı tarafı iğnelemekse, olmayan birşeyi varmış gibi göstermeye çalışmaksa kabul . Doğru yoldasınız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaş da kendi düşüncesini belirtmiş, neden üslubunuz bu kadar çirkin sorabilir miyiim? Gereksiz dediğiniz insanlar olarak hem eleştiirdik hem de öneride bulunduk ama hala yok şu normal bu anormal devam ediyorsunuz? Elbette sizin taviziniz, sizin kararınız fakat verdiğiniz tavizi düşünecek olursak insanlar normal mı yoksa anormal mi buna karar verebilecek merciinin siz olmadığınız anlaşılıyor...Lütfen daha saygılı davranın.
Kendi hak ve özgürlüklerinizi aynı heyecanla hayatınızdaki insana da savunabilmeniz dileğiyle. Siz de doğru yoldasınız ne güzel.
haşemo giyenlerin hayat felsefesi başlı başına erkek merkezli bir felsefe. direkt bir başkasısın gözüne görünerek (özellikle karşı cinsin) günah olmasın zina olmasın vs. diyerek yola çıkan bir felsefe. asil bişey değil yani. herkesin ilişki dinamiği farklıdır yani. saygı duyulmalı.
Yine üstüne düşmeyen bi konu ile ilgili yorum yapıyorsun. Saygısızlık ve edebsizlik bu işte . Bi yorumun varsa bana yaparsın ilişkime yada hayatımdaki insana değil. Tıpkı benim SANA yaptığım gibi.
Bozcaada'yı tavsiye ederim :)
Arkadaş da kendi düşüncesini belirtmiş, neden üslubunuz bu kadar çirkin sorabilir miyiim? Gereksiz dediğiniz insanlar olarak hem eleştiirdik hem de öneride bulunduk ama hala yok şu normal bu anormal devam ediyorsunuz? Elbette sizin taviziniz, sizin kararınız fakat verdiğiniz tavizi düşünecek olursak insanlar normal mı yoksa anormal mi buna karar verebilecek merciinin siz olmadığınız anlaşılıyor...Lütfen daha saygılı davranın.
haşemo giyenlerin hayat felsefesi başlı başına erkek merkezli bir felsefe. direkt bir başkasısın gözüne görünerek (özellikle karşı cinsin) günah olmasın zina olmasın vs. diyerek yola çıkan bir felsefe. asil bişey değil yani. herkesin ilişki dinamiği farklıdır yani. saygı duyulmalı.
Şu mesaja kadr saygımı da bozmadım. Başka insanlara da yorum yapmamayı tercih ettim . Yalnız arkadaş kesinlikle düşüncesini belirtmemiş benim edebime laf söylemiş. Böyle insana da anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor. Eğer ki kim anormal jim değil ben merci değilsem, kimin tavizi iyi kimin tavizi kötü kimin ilişkisi iyi kimin ilişkisi kötü karar vercek merci de siz olmuyorsunuz. Polemikleri başlatanın kimler olduğu belli .
Eğer buraya konu açar ilişkimle ilgili bilgi verirsem sana da yorum yapma hakkı düşer merak etme. Sen daha hakaret etmeden yorum bile yapamıyorsun. Benim sana bir hakaretim oldu mu? Söylediğin şeylere yorumum var sadece ki bu da bu site kuralları çerçevesinde hakkım. Ama bunu anlayabilecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Sana hayatta başarılar diliyorum.
aşkolsun benim önerimi yazmamışsın.....Evet gelen öneriler doğrultusunda hazırladığım liste.
1. Yat tutma :)
2. Tekirdağ ve Yalova'da villa site
3.altınova da yazlık
4. Alanya Yasemin villaları
5. Olympos civarı cıralı tarafı
6. Bazı otellerin göl evleri
7. Muğla'da sarı germe
8.fetjiye ölüdeniz
9. Bodrum maça kızı
10. Ayvacık assos
Tam 10 tane öneri gelmiş . Herkese teşekkürler. . Araştırıp uygun bulduğum yerleri sizlere de yazacağım .
Kızlar erkek arkadaşım biraz kıskanç beraber tatil yapmak istiyoruz ama kalabalık yer olmasın diyo. Eğer bikini giyeceksem. Yani anladığım kadarı ile max ortamda 10-15 kişi olcak öyle tenha yani. Ama Bu mevsimde de öyle yerler neresi olur bilemiyorum
Havuzlu villa tutalım diyo ama çok çok aşırı bi fiyat söyledi günlüğü 900 lira mı ne dedi sanırım. Ve içinde hiç bişey olmucak. Yemek de olmucak. Gereksiz pahalı geldi. Üstelik deniz de olsun istiyorum ben. Fikirleriniz var mı
Evet hakaretin oldu. Adabı muaşeret li cümlen pek tabi bir hakaret . Bunun sana yakışanından bir cevabını da aldın zaten. Anlama konusuna gelince sorduğum soruyu anlamayıp ilişkime yorum yapın olarak anlıyorsan senin söylediklerini anlamamam benim için daha hayırlı. Size de hayatta bol saygılı olmayı diliyorum. Başarabilirseniz.
pardon
senin edebine laf mı söyledim
sen zaten uslubunla edebini belli ettin bence .
söylenecek söze bile gerek yok
üstelik senin ilişkin ile ilgili en ufak bir yorumda bulunmadım
iyi midir kötümüdür bilmem
ama bugün sevgilim istediği için bunları yapıyorum diyen sen in
yarın burda
kısknaç sevgili sendromundan şikayet eden konu açman içten bile değil
konuyu haşemoya getiren de sensin
bak canım
insanlar inandıkları gibi yaşamaları
başkalarının inançlarına göre değil
ben o haşemo ile denize giren bacılarımında alnından öperim
kendi inançları doğrultusunda hayat sürüyorlar
bir kişikleri var
bir düşünceleri
bir inançları
ve bu inançları doğrultusunda kendi yollarında yürüyorlar
bana yol al diyen sen
en yakın zamanda kendine lendin bir yol çiz
o yolda devam ett
Hemen bakıyorum.
Evet hakaretin oldu. Adabı muaşeret li cümlen pek tabi bir hakaret . Bunun sana yakışanından bir cevabını da aldın zaten. Anlama konusuna gelince sorduğum soruyu anlamayıp ilişkime yorum yapın olarak anlıyorsan senin söylediklerini anlamamam benim için daha hayırlı. Size de hayatta bol saygılı olmayı diliyorum. Başarabilirseniz.
Yorumlar karışmış olmalı . Yada yanlış alıntılar var burda
:)) yorumlarınız için sağolun da ben size kısıtlıyo ne yapayım diye sormamışım ki. Dedikleriniz de haklısınız ama çok seviyorum ve mutlu olmak için elimden gelen fedakarlığı yapabilirim. Yani bu yaz ha bikini giymişim ha giymemişim bi önemi yok . Kaldı ki zaten kendisi de tatile gitmeyi sevmez Denizi filan. Ama istemediği halde ben istediğim için gideceğiz.
Neden sevdiğim ve benim için bir çok şey yapan insana karşı bu konuda inat edeyim ki? Yani tenha yada kalabalık benim için önemli değil. Yorgan yakmaktansa uzlaşmaya varmak çok daha güzeldir her zaman.
haremlık selamlık otellere gidin.
Bıraz degil canım sevgilin baya baya kıskanç..
caprice place-turan princess sahili bile ayrı oteller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?