Kıskanç sevgili ile tatil

Kendi hak ve özgürlüklerinizi aynı heyecanla hayatınızdaki insana da savunabilmeniz dileğiyle. Siz de doğru yoldasınız ne güzel.

Evet gelen öneriler doğrultusunda hazırladığım liste.

1. Yat tutma :)
2. Tekirdağ ve Yalova'da villa site
3.altınova da yazlık
4. Alanya Yasemin villaları
5. Olympos civarı cıralı tarafı
6. Bazı otellerin göl evleri
7. Muğla'da sarı germe
8.fetjiye ölüdeniz
9. Bodrum maça kızı
10. Ayvacık assos

Tam 10 tane öneri gelmiş . Herkese teşekkürler. . Araştırıp uygun bulduğum yerleri sizlere de yazacağım .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu mesaja kadr saygımı da bozmadım. Başka insanlara da yorum yapmamayı tercih ettim . Yalnız arkadaş kesinlikle düşüncesini belirtmemiş benim edebime laf söylemiş. Böyle insana da anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor. Eğer ki kim anormal jim değil ben merci değilsem, kimin tavizi iyi kimin tavizi kötü kimin ilişkisi iyi kimin ilişkisi kötü karar vercek merci de siz olmuyorsunuz. Polemikleri başlatanın kimler olduğu belli .

Kendi hak ve özgürlüklerinizi aynı heyecanla hayatınızdaki insana da savunabilmeniz dileğiyle. Siz de doğru yoldasınız ne güzel.

Yine üstüne düşmeyen bi konu ile ilgili yorum yapıyorsun. Saygısızlık ve edebsizlik bu işte . Bi yorumun varsa bana yaparsın ilişkime yada hayatımdaki insana değil. Tıpkı benim SANA yaptığım gibi.

Yok maalesef duyamıyorlar. başkasının onu ne ilgilendiriyorsa sormadığım halde yorum yaparak bi saygısızlıkta bulunuyorlar ancak bu saygısızlara verdiğim cevapta saygı arıyorlar. Bu ne tamam çelişki

Eğer buraya konu açar ilişkimle ilgili bilgi verirsem sana da yorum yapma hakkı düşer merak etme. Sen daha hakaret etmeden yorum bile yapamıyorsun. Benim sana bir hakaretim oldu mu? Söylediğin şeylere yorumum var sadece ki bu da bu site kuralları çerçevesinde hakkım. Ama bunu anlayabilecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Sana hayatta başarılar diliyorum.

Acaba denizin dibi kumlumu yada taşlımı
Derinliği nasıl birdenbire mi derin oluyor. Cevap verirsen çok sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pardon
senin edebine laf mı söyledim
sen zaten uslubunla edebini belli ettin bence .
söylenecek söze bile gerek yok
üstelik senin ilişkin ile ilgili en ufak bir yorumda bulunmadım
iyi midir kötümüdür bilmem
ama bugün sevgilim istediği için bunları yapıyorum diyen sen in
yarın burda
kısknaç sevgili sendromundan şikayet eden konu açman içten bile değil

konuyu haşemoya getiren de sensin

bak canım
insanlar inandıkları gibi yaşamaları
başkalarının inançlarına göre değil
ben o haşemo ile denize giren bacılarımında alnından öperim
kendi inançları doğrultusunda hayat sürüyorlar
bir kişikleri var
bir düşünceleri
bir inançları

ve bu inançları doğrultusunda kendi yollarında yürüyorlar
bana yol al diyen sen
en yakın zamanda kendine lendin bir yol çiz
o yolda devam ett

Son düzenleme:

Evet hakaretin oldu. Adabı muaşeret li cümlen pek tabi bir hakaret . Bunun sana yakışanından bir cevabını da aldın zaten. Anlama konusuna gelince sorduğum soruyu anlamayıp ilişkime yorum yapın olarak anlıyorsan senin söylediklerini anlamamam benim için daha hayırlı. Size de hayatta bol saygılı olmayı diliyorum. Başarabilirseniz.

aşkolsun benim önerimi yazmamışsın.....

bu kadar uğraşacağına bikini yerine mayo giysen sorun daha çabuk ve yorucu masraflı olmadan hallolmaz mı?

bikini giyme ozaman
hem tatil istiyosun hem kavga olmasın istiyosan
mini boxerli askılı yüzücü mayolarından giy

Bu konuda en az senin kadar başarılı olurum merak etme.

Yorumlar karışmış olmalı . Yada yanlış alıntılar var burda

Hemen bakıyorum.

Canım eğer sevgilinle başbaşa denize girmek istiyosan sezon açılmadan şileye gidiceksin (mümkünse hafta içi) sahil bomboş oluyo istediğin gibi atla zıpla :) 15 hazirana kadar bide eylül sonları boş oluyo :) eğer arabanız varsa basın gidin ağvaya. Ağvayı geçince koyları geze geze boş güzel bi yer bulursunuz bence :)

Yorumlar karışmış olmalı . Yada yanlış alıntılar var burda

seni de fazladan alıntılamışım canım

ayrıca bir önceki yorumun için teşekkür ederim

konu sahibesi maşallah
sevgilisine gelince kuzu ama
burda bizlere kurt kesiliyor

Bikini yerine mayo ya da etekli mayoları tercih edebilirsin.
Bu mevsimde tenha yer biraz zor çünkü.
Lisetene aldığın tatil mekanları da tenha olmayacaktır.

( Sevgilinin kıskançlığı senin buna taviz vermen vs tamamen senin hayatını ilgilendirir. )

Tamam haklısın. oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…