Kıskanç sevgili ile tatil

Bak son cümleni bi daha oku ? Nasılda içinde saygıdan yoksun iftira atan hakarete varan bi cümle olduğunu gör sonra gel bana laf söyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlattıkların harika geldi kulağa canım. Çok teşekkür ederim yazdım bunu da.

:))) popom altından yapılmış lafınıza çok güldüm altından değil elbet ama herkesin hassasiyetleri farklı. Ne güzel ki siz de orta yolu bulmuşsunuz ne o ne siz rahatsız olmamıssınız :)

Bak son cümleni bi daha oku ? Nasılda içinde saygıdan yoksun iftira atan hakarete varan bi cümle olduğunu gör sonra gel bana laf söyle

-mı eki nedir soru eki değil mi ?
Mağduru oynama sabahtan beri insanlara saymadığın kalmadı
Bende ne bu şiddet bu celal, bikiniden sebep mi diye sormuşum çok mu?

Hata insanlar için hata ettim asabi davrandım demek yerine yetişin bana iftira ediyorlar diye 2.perdeye geçmenin alemi yok
Konu açan eleştiriye açık olmalı, bu kadar basit her şey.

Son düzenleme:

senin yol al demen saygılı
benim o zaman tatile gitme demem saygısz
ve bu yorum benim yaşımı küçük gösterdi
???????????????????
anlayışı farklı
kültürü farklı

ya ne diyim ben sana daha
git nerde giriyorsan gir denize
ne ile giriyorsan gir o zaman
küveti doldurup öyle tatil yap
ama buraya konu açıyorsan
yanlış gördüklerimizi söyleme hakkını da veriyorsun bize
yok öyle işine gelene yol al deyip
işine gelene edepsiz demek

elimi filan da öpme canım istemez

fiyatlarda pek uygunluk olmayabilirdi ramazanda, yine de bakmak lazım. Hiç dikkat etmedim geçen sezon canım yaa:44:

çekocuğum hepimiz okuyoruz görüyoruz kimin ne dediğini boşuna uğraşma mune gelir zaten seviye iyice düştü burda banlandığınla kalırsın değmez tatlım

Ne diyorsun alla aşkına. Mı dedin diye soru sormuş mu oldun şimdi. Mağduru oynayan kim acaba? ( kim dedim ve soru işareti koydum. Soru cümlesi tabi tabii.. Yersen... )

Kuşadasında Kalamaki diye bir yer var, bak aklıma orası geldi, kalamakinin bir çok koyu var, sakin koylarından birini tercih edebilirsiniz, arabanız varsa rahat olur tabi, kuşadasında bir otelde kalırsınız, deniz için kalamakiye gidersiniz... Oda fiyatları kişi başı 35-45 arası normal yerler, tabi daha pahalıları da vardır... Geçen hafta gittik astıkları ilanlardan okudum ordan biliyorum.

Son düzenleme:

Olmucak diye konu açan kişi olmasan ne kadar düzgün Türkçe kullanıyor da ben -mı yı ayrı yazdığım halde soru işareti koymayınca anlamamış derdim ama ilahi Ayrıca en özel kelimedir o alla değil Allah yazılır

Minnakmimar, teşekkürler. Konu açan kendini padişah mı sanıyo anlamadım cidden

Son düzenleme:

:) siz ne sanıyorsunuz? Türkce değil mesele. O cümlenin başına sonuna ortasına soru işareti koysan soru olmaz ama burayı hala akademik makale paylaşılan site sandığınızdan yazım hataları bulmaya çalışmanızı anlıyorum .

Anlamıyorsun. Anlayamıyorsun. Sana ne desem ziyan zaten

Sık sık Kuşadası'na giden bi arkadaşım var bu dediğiniz yeri söyleyip araştırtacağım . Çok iyi oldu bu teşekkürler

çekocuğum hepimiz okuyoruz görüyoruz kimin ne dediğini boşuna uğraşma mune gelir zaten seviye iyice düştü burda banlandığınla kalırsın değmez tatlım

Evet seviyeyi düşürmeseydiniz iyi olacaktı . Tatil yerleri paylaşımında bulunulan hoş bi konuyu bu hale getirenlere cezası verilir umarım

fiyatlarda pek uygunluk olmayabilirdi ramazanda, yine de bakmak lazım. Hiç dikkat etmedim geçen sezon canım yaa:44:

Olsun yine de çok teşekkür ederim. Fiyatı önemli değil aslında ama yine de dert ediyorum tabi. Oraları da bi arayıp çaktırmadan fikir almak lazım

canım bak boşuna tartışıp durmayın artık ben seni anladım orta yol bulma taraftarısın burada ki kimse sevgilinle kötü olmanı istemez sana şunu söyleyeyim sana taviz verme diyen çoğu arkadaşımız evli ve zamanında fazlaca taviz vermişler sonra kötü olmuş sadece seninde kötü olmanı istemiyorlar bu kadar yanlışım varsa eğer her iki taraf da uyarsın beni aynı şeyleri bende yaşadım inan taviz tavizi doğuruyor biz aman ağzımızın tadı kaçmasın diyoruz tamam yapmayız deyip geçiyoruz sonra bizden beklentileri büyüyor erkeklerin mesele bu yani senin tatilin ya da bikinin değil canım

Evet seviyeyi düşürmeseydiniz iyi olacaktı . Tatil yerleri paylaşımında bulunulan hoş bi konuyu bu hale getirenlere cezası verilir umarım

düşürmeseydiniz derken ? kim düşürmüş canım seviyeyi ???

Böyle düşünenlerin yorumunu anlarım bunu da güzelce dile getirirler ben yaptım ama şöyle oldu die açıklarlar . Benimle tartışan diğer kişilere bi objektif bakar mısınız yorumlarına .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…