Üslubun kadar hitabında çirkin, bunu herkes görüyor ve konudan çok bu eleştiriliyor
Bende aynısını yaptım, ortalık sayende zaten karışık benim özel bi çaba sarf etmeme gerek yok
Eleştiriye gelemiyorsan arkadaşlarına özel mesaj at fikir sor, bu ne böyle hem konu açarım hemde yorumları beğenmezsem ağzıma geleni sayarım tavrı..
İstediğin yerde bikini giyinemiyosun diye insanlardan mı çıkarıyorsun sinirini
Antalyada kekova diye bir belde bar batıkkent diyede geçer orda pansiyonlar olur minik minik zaten 10 odalı falan olduğu için max 20 kişi olur bunlarda genellikle çifttir.Öyle güzelki denizin üstünde pansiyon ve fiyatlar çok makul internetten bakın kekova koylar çok beğenirsiniz ordan bir tane tekne kiralarsınız başbaşa koylarda kimseciklerde yokken tatilinizi yaparsınız canolara binip batıkkente gidip denizin altındaki yerleri incelersiniz hem başbaşa romabtik bir tatil olur hemde sevgilinle sorun yaşamazsın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anlattıkların harika geldi kulağa canım. Çok teşekkür ederim yazdım bunu da.
Mayoyla bu sorun çözülmez çünkü kıskanç erkekler genelde popoyu sorun eder kendilerine. Şort giyerse belki çözüm olabilir. Benim nişanlımda aynı böyle sanki popom altından yapılmışilk denize gittiğmizde tutturdu bana şort giyceksin diye her yazı çeşmede ipli bikinilerler geçirip bu yaştan sonra bikini üstüne şort giymek çok saçma olurdu aslaaaa şort giymedim ama uluorta yerde değilde iskelenin ucunda güneşlendim sahile kadar belimde havluyla gidip denize bikşniyle girip yine çıkınca hayvuyla örttüm belimi :) oda rahatsız olmadı bende rahatsız olmadım. Gerçekten istanbula yakın bazı yerler bikiniyle ortalıkta salınmayı kaldırmıyo :)
Bak son cümleni bi daha oku ? Nasılda içinde saygıdan yoksun iftira atan hakarete varan bi cümle olduğunu gör sonra gel bana laf söyle
Edebe laf söyleyen canınfısyıpu mı ne öyle bir üye sana değildi o laf isimler karıştığından oldu. Senin seviyesiz laflarına lafım. Çok heveslisin vs olanlar tekrar tekrar yazmayacağım. Bence de müdahale etmeli. Yeni üyesin diye üstelemefim ne demek alla aşkına kaç yaşındasıb ya yoksa sende eski üyesin diye elini mi öpeyim mürekkep mi yaladın ne yaladıysan boşuna yalamıssın. Saygı duymayı sorulmadığı halde başkasının ilişkine saygısızca yorum yapmanın ne kadar ayıp olduğunu öğrenememissib ah ahh
:))) aslında çok iyi fikir Ramazan'da hem fiyat da uygun olur ama yıllık izinde gideceğimiz için mecburen ramazandan sonra gideceğiz . Muğla'yı da çok severim ama acaba dediğiniz yer Ağustos'ta nasıl olur geçen yıl tam sezonda nasıldı acaba dikkat etmiş miydiniz
-mı eki nedir soru eki değil mi ?
Mağduru oynama sabahtan beri insanlara saymadığın kalmadı
Bende ne bu şiddet bu celal, bikiniden sebep mi diye sormuşum çok mu?
Hata insanlar için hata ettim sabai davrandım demek yerine yetişin bana iftira ediyorlar diye 2.perdeye geçmenin alemi yok
Konu açan eleştiriye açık olmalı, bu kadar basit her şey.
-mı eki nedir soru eki değil mi ?
Mağduru oynama sabahtan beri insanlara saymadığın kalmadı
Bende ne bu şiddet bu celal, bikiniden sebep mi diye sormuşum çok mu?
Hata insanlar için hata ettim asabi davrandım demek yerine yetişin bana iftira ediyorlar diye 2.perdeye geçmenin alemi yok
Konu açan eleştiriye açık olmalı, bu kadar basit her şey.
:))) popom altından yapılmış lafınıza çok güldüm altından değil elbet ama herkesin hassasiyetleri farklı. Ne güzel ki siz de orta yolu bulmuşsunuz ne o ne siz rahatsız olmamıssınız :)
Ne diyorsun alla aşkına. Mı dedin diye soru sormuş mu oldun şimdi. Mağduru oynayan kim acaba? ( kim dedim ve soru işareti koydum. Soru cümlesi tabi tabii.. Yersen... )
Olmucak diye konu açan kişi olmasan ne kadar düzgün Türkçe kullanıyor da ben -mı yı ayrı yazdığım halde soru işareti koymayınca anlamamış derdim ama ilahiAyrıca en özel kelimedir o alla değil Allah yazılır
Minnakmimar, teşekkürler. Konu açan kendini padişah mı sanıyo anlamadım cidden
senin yol al demen saygılı
benim o zaman tatile gitme demem saygısz
ve bu yorum benim yaşımı küçük gösterdi
???????????????????
anlayışı farklı
kültürü farklı
ya ne diyim ben sana daha
git nerde giriyorsan gir denize
ne ile giriyorsan gir o zaman
küveti doldurup öyle tatil yap
ama buraya konu açıyorsan
yanlış gördüklerimizi söyleme hakkını da veriyorsun bize
yok öyle işine gelene yol al deyip
işine gelene edepsiz demek
elimi filan da öpme canım istemez
Kuşadasında Kalamaki diye bir yer var, bak aklıma orası geldi, kalamakinin bir çok koyu var, sakin koylarından birini tercih edebilirsiniz, arabanız varsa rahat olur tabi, kuşadasında bir otelde kalırsınız, deniz için kalamakiye gidersiniz... Oda fiyatları kişi başı 35-45 arası normal yerler, tabi daha pahalıları da vardır... Geçen hafta gittik astıkları ilanlardan okudum ordan biliyorum.
çekocuğum hepimiz okuyoruz görüyoruz kimin ne dediğini boşuna uğraşma mune gelir zaten seviye iyice düştü burda banlandığınla kalırsın değmez tatlım
fiyatlarda pek uygunluk olmayabilirdi ramazanda, yine de bakmak lazım. Hiç dikkat etmedim geçen sezon canım yaa:44:
:) siz ne sanıyorsunuz? Türkce değil mesele. O cümlenin başına sonuna ortasına soru işareti koysan soru olmaz ama burayı hala akademik makale paylaşılan site sandığınızdan yazım hataları bulmaya çalışmanızı anlıyorum .
Evet seviyeyi düşürmeseydiniz iyi olacaktı . Tatil yerleri paylaşımında bulunulan hoş bi konuyu bu hale getirenlere cezası verilir umarım
canım bak boşuna tartışıp durmayın artık ben seni anladım orta yol bulma taraftarısın burada ki kimse sevgilinle kötü olmanı istemez sana şunu söyleyeyim sana taviz verme diyen çoğu arkadaşımız evli ve zamanında fazlaca taviz vermişler sonra kötü olmuş sadece seninde kötü olmanı istemiyorlar bu kadar yanlışım varsa eğer her iki taraf da uyarsın beniaynı şeyleri bende yaşadım inan taviz tavizi doğuruyor biz aman ağzımızın tadı kaçmasın diyoruz tamam yapmayız deyip geçiyoruz sonra bizden beklentileri büyüyor erkeklerin mesele bu yani senin tatilin ya da bikinin değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?