Kıskanç sevgilimi yoksa umursamaz sevgilimi tercih edersiniz?

ben evliyim ama olsun bende düşünce mi belirteyim ne çok kıskanç olmalı neden umursamaz ama illaki birisi olsun dersen kıskanç olmalı :)

Kıskançla ben yapamam.
Kıskançtan kastım herşeye karışan tipler...
Umursamaz adamın da sevdiğine inanmam.
Ortasından olsa? :26:
Bizimki ortası da :27:

kesinlikle kıskanç zaten erkek dediğinin lafı geçer öyle umursamaz tipten hayır gelir mi :)

Ortasi!!
Asiri kiskanc adamla ben yapamam. Bazilari var nefes aldirmiyorlar. Erkek biriyle konustugunu gorse kafayi yicek gibi oluyo, apartmana erkek birileri girse seni ariyor "senin eve mi geliyor bunlar" diye!! yok deme, daha fazlasi da var! ben asiri kiskanc erkekle yapamam. Bosvermis bi adamla da.. Ortasi olucak. hafiften kiskanicak ama senin moralini alt ust edecek kadar tepkiler vermeyecek. bi tatli gulumseme ve kiskancliga sebep olan seye son vererek veya SINIR koyarak yumusayivericek hemen.

Dozunda olmalı.Ne kıskançlıktan bunaltmalı ne umursamazlıktan uzaklaştırmalı.Ortası iyidir. :ssz:

kesinlikle ortası yaaa ilk başta ölüyodm beni kısıtlasın,sorular sorsun,kıskansın diye... halbuki onun bana güvendiğnden ve artk yaşının gereği olgunluğundanmış...Birşeyini görsem kıskanırım derdi bana hep ve artk hiç umursamıyorum,sevgisinden o kdr eminimki... sahiplenmek ise ayrı konu bence sahiplenmeye gelnce zaten herşeyiyle kendini bana adamış durumda... :16: ve ben ona güveniyorum,o bana.. kskançlk için ilişkimizi boşuna ypratmıyoruz ama mesela bi erkek bnle konuşsa bana yakn davransa,kıskanmasa o zman endişe duyarım.Ama oda napsn durdk yerde paranoya yapcak hali yok bende aynı şekilde birşeyini görmüyorum ve birbirimize sonsuz güveniyoruz... :nazar:

Son düzenleme:
ben kıskanılmayı çok severim isterim de şahsen ama albette ki dozunda olmalı

ÖZGÜR:69: ruha sahip insanlar kıskanç insanlarla yapamazlar..

sürekli tartışma modunda olunur...fakat yine hassas olan insanlar için umursamazlık çok büyük bir hakarettir..

en güzel bunu tatlı tatlı ifade etmektir..ben kıskandığımı sevgilime belli ettiğimde her zaman gülüyor adam ve çok hoşuna gidiyor..

işveli ve edalı olarak dile geitmeyi seviyorum bunu..o pek belli etmez ama sadece "olmaz" demesin den ,ses tonundan anlarım..:17:

iki durumda biribirimizi çekici kılıyorlar haliyle:38:

kıskanç olsun isterim tabi ki ve öyle de çok şükür

zaten umursamaz adamın sevgisinden şüphe ederim bn

Hersey dozundaolmali ne cok kiskanc ne umursamaz:) ama azcii kiskanclik iyidir insana kendini degerli hissettirir ama hastalik derecesinde olanlara yorum yapamiyorum bile

Back
X