Kiskancim

Güvenerek aşacaksınız.
Ne var ki insanlara servis hizmeti vermesinde?

cok uzuluorum cok kiriliorum ozguvenimde gidio fazlada blli etmiorum kndi kndimi yiyorum

Güvenerek aşacaksınız.
Ne var ki insanlara servis hizmeti vermesinde?
bilmiorum tabikide buda kotu birsey deil diyaliz hastalarini tadicak hafta sonlari il disi olursa hic evde durmucak seviomda isini yadirgamiom yoksa oda ekmek parasi tabikidr

Ozguvenim de gitti heralde zamnla eskilerde akla gelince onun yasantisi fln hani herkez konusmustur diorum gecti gitti diorum seviorda suphemde yok fakat kndimi asamiorum artik kiriorum bazen ozur de diliorum ama yok yine ayniyim buluttan nem kapio hale geldim suan bile acaba konusuomudur die dusunuorum Rab bim kimseye aldatilma duygusunu suphesini bile yasatmasin gercekten...

Kiskanclik yuzun den yikilan yuvalar, cinayetler, yakip ,yikmalar katletme ler aklima geldikce. nefret ediyorum bu hissiyat dan fakat malesf var olan bir gerceklik ben kiskanmam diyen insana da cok inanmam kiskanc lik ozguven eksikliginden kaynaklandigini da sanmiyorum tatminsizlikle alakali bir durum...sadece su temenni de bulunabilirim tatli tatli kiskanin hastalik derecesin de degil...

Bence iyice oturup dusunun ve dogru karari verin. Ya a Siri sekilde kiskanmaktan vazgecin,Yada ayrilabiliyorsaniz yol yakinken ayrilin. Yoksa evlilik hayati size ve nisanliniza zindan olur.

Adam aldatacak olduktan sonra isterse hemen evinizin altindaki bakkal dukkaninda calisiyor olsun. Yine aldatir, yine aldatir. Burda onemli olan sizin kiskancliginizin sebebi. Eger hic bir sebebiniz yokken, sadece kendinize olan guvensizliginizden kiskanclik yapiyorsaniz, o zaman bu problemi yardim alarak asmalisiniz. Ama gecmisinde bir ihaneti, yalaninvarsa ve bu size guvensizlik verdiyse o zaman dusunmekte haklisin. Bir daha guvenirken dikkatli olun

Yani bu kıskanclıgın meslekle alakası yok bence siz hangi meslegi yapsa da bir bahane bulur kıskanırdınız. Ve inanın bana içinde olan erkek tüm gün masabasında oturup baska kimseyle karşılaşmayan biri olsa bile; ne yapar eder aldatır o yuzden rahat olun, kimseyi baskılamayın zaten siz varken baskasını secip giden adam secimini yapmıştır

Ne diyebilirim ki.. aynısı bende de var a bu kıskançlık değil güvensizlik. Ne yaptı ki ? Hani bariz bir sey mi var ondan mi güvenmiyorsunuz?

Mesleği size ters geliyorsa ve güvenmiyorsanız neden evleniyorsunuz ki?

Mesleği size ters geliyorsa ve güvenmiyorsanız neden evleniyorsunuz ki?
meslegi bana ters gelmior tabikide sadece icimde hep bi kiskanclik olustu kiskandigimi soylemek de istemiorum ama bilmiorum ya aliscam ya ayrilcam...

Ne diyebilirim ki.. aynısı bende de var a bu kıskançlık değil güvensizlik. Ne yaptı ki ? Hani bariz bir sey mi var ondan mi güvenmiyorsunuz?
sadece yalanini yakaladim bikere sonra gecmisini de bilince gerisi geldi hep bi korkar oldum 7si neyse 70i o deerler ya hani ....

Yorumlariniz icin tsk ederim birazda olsa anladim aslinda yapmak isteyen hee turlu yapar... Bn napayim simdi kiskanmayayimmi buluttan artik nem kapmayayimmi

Bence tedavi olmalısın bu konuda. Ders notu aldı diye bu derece güvensizseniz boşa evlenmeyin sağlıklı nesiller dünyaya getirip büyütemezsiniz. Zaten bu şekilde yaşamak nasıl bi eziyet ve bunu nasıl kabul ediyorsunuz anlamadım. Bunun mutlaka tedavisi vardır. Sunu da söyleyim su dünyada ki en iyi adamı al bunalta bunalta adama sonunda yalan söyletirsin( aynı şey kadınlar için de geçerli)

bn konusmucaksin gorusmuceksin die bi baskida bulunmuorum zaten varmi yokmu dedigimde bana yok dedigi halde telde gormem ve tabikide sadece ders notu deil normal konusmalarda vardi nasilsin fln kiz buna yazio tabikide bunu bn bilmia olsam hay hay ses cikarmam ama yok dedigi halde olmasi bni skintiya sokan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…