bn konusmucaksin gorusmuceksin die bi baskida bulunmuorum zaten varmi yokmu dedigimde bana yok dedigi halde telde gormem ve tabikide sadece ders notu deil normal konusmalarda vardi nasilsin fln kiz buna yazio tabikide bunu bn bilmia olsam hay hay ses cikarmam ama yok dedigi halde olmasi bni skintiya sokan
Ama canım demek ki var dese de bunaltacaksın oda Yok deyip kafası rahat ediyor. Ha yalanın haklı yanı olmaz o apayrı bi konu. Ama ileriyi düşünmek zorundasın şimdi böylesin ilerde evleneceksin çocuğun olacak hamileyken kendini beğenmediğin belki yataktan çıkamadığın zamanlar olacak lohusalık uykusuz geceler olacak şimdi böyleysen o zamanlar geldiğinde hayat sana çekilmez olur
Ya şunu diyorum size yemin ederim aynı durumları yaşamışız. Tamamen aynı.
Bu iyi bir durum mu elbette hayır. Ve fakat nasıl düzeltilir ben özgüven ile ilgili düşünüyorum kendimize güven. Ne gibi bir yalanını yakaladınız hiç bilmiyorum (eminim yazmışsınızdır ama yazıların tamamını okumadım)
Tatlım senin kıskanç olduğunu bildiği için gizlemiş olamaz mı?Bu kadar kıskanç olmak normal değil.Ellerinle yalana itersin.Sonra yine sen üzülürsün.Bu his senin bir parçan artık aşamazsın.Dur bugün kıskanmayı bırakayım diyemezsin.Bu da ilerde daha büyük sorunlara sebep olur.Güvenmiyorsan evlenme.Sevmek her zaman herşeyi çözmüyor ne yazık ki.
Ya şunu diyorum size yemin ederim aynı durumları yaşamışız. Tamamen aynı.
Bu iyi bir durum mu elbette hayır. Ve fakat nasıl düzeltilir ben özgüven ile ilgili düşünüyorum kendimize güven. Ne gibi bir yalanını yakaladınız hiç bilmiyorum (eminim yazmışsınızdır ama yazıların tamamını okumadım)
Tatlım senin kıskanç olduğunu bildiği için gizlemiş olamaz mı?Bu kadar kıskanç olmak normal değil.Ellerinle yalana itersin.Sonra yine sen üzülürsün.Bu his senin bir parçan artık aşamazsın.Dur bugün kıskanmayı bırakayım diyemezsin.Bu da ilerde daha büyük sorunlara sebep olur.Güvenmiyorsan evlenme.Sevmek her zaman herşeyi çözmüyor ne yazık ki.