Kiskancim

Ama canım demek ki var dese de bunaltacaksın oda Yok deyip kafası rahat ediyor. Ha yalanın haklı yanı olmaz o apayrı bi konu. Ama ileriyi düşünmek zorundasın şimdi böylesin ilerde evleneceksin çocuğun olacak hamileyken kendini beğenmediğin belki yataktan çıkamadığın zamanlar olacak lohusalık uykusuz geceler olacak şimdi böyleysen o zamanlar geldiğinde hayat sana çekilmez olur

özgüven tazeleyerek..

Daha 21 yasindasiniz ve guvenmediginiz bir adamla mi evleneceksiniz? Ileride karsiniza sizi hakeden, size gercekten güvenen biri mutlaka cikacaktir

nasil yani ayni kisi olma ihtimali
Ya şunu diyorum size yemin ederim aynı durumları yaşamışız. Tamamen aynı.
Bu iyi bir durum mu elbette hayır. Ve fakat nasıl düzeltilir ben özgüven ile ilgili düşünüyorum kendimize güven. Ne gibi bir yalanını yakaladınız hiç bilmiyorum (eminim yazmışsınızdır ama yazıların tamamını okumadım)

Tatlım senin kıskanç olduğunu bildiği için gizlemiş olamaz mı?Bu kadar kıskanç olmak normal değil.Ellerinle yalana itersin.Sonra yine sen üzülürsün.Bu his senin bir parçan artık aşamazsın.Dur bugün kıskanmayı bırakayım diyemezsin.Bu da ilerde daha büyük sorunlara sebep olur.Güvenmiyorsan evlenme.Sevmek her zaman herşeyi çözmüyor ne yazık ki.

tsk ederim blkide kndime guvensem fazlada skinti etmicem

haklisiniz sevgi herzaman herseyi cozmuor... 3 yilimi vermisim tek bir sey bni bu kadar uzduyse tabikide ilerde gor ne hale gelirim..bilemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…