- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
- Konu Sahibi portakalfidani
-
Merak ettim şimdi.Sadece kendime gore degıl ayy su durumdan cokta hoşlanmıyorum aslında ukalalık gıbı sureklı dile getirmek..neyse..cıddı anlamda cevremdede cok begenılırım hatta kıskanclıgın guzellık ve sadece ozguvene bagli oldugu inancına okadar kapılmış ınsan varki benjm kıskanclıgımı hayretler ıcınde izleyenler bunlar.. Neymıs cok güzelmişim bu guzellıkle sokağa cikmam bıle tehlıkeymıs ama neden kıskancmısım... Yahu alakası yok baska durumlar var nedeni bu... Kımısınde ozguven ama bazıların da farklı sebepler oluyor..
Bukemedigim bileği öperim. Sen benden çok daha kıskançmissin. Kendimi kıskanç sanan zavallinin tekiymissim de haberim yokmuşAlayına gider tarzda bi kadınım. Yanı kezbanım demıyorum ama oyle guwensızlıgım falan yoktur.esım bwnı ıstemese ben de donup kafamı bile cevirmem .asla. Bulmus bwnım gibi kadını bi de goz ucuyla baskasına mı bakmak gecebılıyo aklından gibi bir manyakca egoyla kıskanırım.kıskanmak için illa kendıne guwenmemek gerekmıyor gecın bu kliseleri sevgili kocasını kıskanmayan kadınlar.
Bana gorr de fazla rahat tipler boyle kadınlar mesela. Ben kıskanırım arkadaş.
Telefon ortada duracak
Baska bır odaya ; wc mutfak banyo yatak odası, telefonla gidilmeyecek
Arandıgında maks 2. Defada acacak
eve gwliş saati maks 20 dk uzayabılır,trafık olursa diye
Bana danısmadan hıcbor arkadaila program yapılamaz
Son dakıka planları kabul edilemez(ya ahmetle işte maca gidicez gibi )
Garson magaza gorewlısı vs amacını asan yersiz konusmaya girilemez
Kadın iş arkadaş iş saati dısında arayamaz ararsa ben acarm
Kadın komsularla gunaydın ıyı aksamlar dısında diyalog kurulamaz ,karsı taraf sohbet acıyorsa konu kapatılır
Yolda saga sola bakılamaz falan yazmıyorum o zaten ımkansız bunu bır hakaret kabul ederim nereye gidiyorsak iptal eder geri donerim ksainlikle.
Bence bunlar olması gereken normal seyler.
İs yakışıklılık yada güzelliğe bağlıysa,benim eşimi evden cikarmamam lazımNormalde birinin boyle kurallarla yasayabilecegine inanmiyorum ben zaten muhtemelen bu baskilar ve guvensizlik karsilikli oluyordur dedigin gibi.
Bi de "eşim yakisikli" oyuzden kiskaniyorum diye olaya girmiyorlar mi sanki bizim kocalar hilkat garibesi. Kadinlarin bakmasi icin illa brad olmasi gerekmiyor zaten, benim oldugum ortamda esimin yanina tanismaya gelen kizi kendim gordum, olabilir o gün yuzuk yoktu zaten, ben de dibinde durmuyordum belki de bekar sanmistir, kiskanmadim. Birilerinin bakiyor olmasi onemli degil, onemli olan eşin tavirlaridir.
Yoksa agzinda dogru durust dişi bile kalmamis ama karisini her buldugu kadinla aldatan akrabam da var.
Burda bir konu vardı, kadın 3 aylık bebeğini bırakıp bırakıp kocasının peşinden gidiyormuşFena fikir degil acaba yaptirsam mi sonuçta eşim yagusuklu
Tabi belli kurallarim var sabah 8 gidecek aksam 5 evde asla geç kalamaz kırbaçlarım vallahi
Haftasonu zaten mimkin degil ki ciksin kadim sinek etrafından gecirtmem erkek arkadaşı 5 tane olabilir fazlasi zarar.
Is gezileri olduğunda ise iki çocuk olduğundan gidemiyorum iste o zaman için cip taktirsam diyorum çok iyi fikir
Bu zamanda esine cip taktirmayan kadin da ne bileyim...Fena fikir degil acaba yaptirsam mi sonuçta eşim yagusuklu
Tabi belli kurallarim var sabah 8 gidecek aksam 5 evde asla geç kalamaz kırbaçlarım vallahi
Haftasonu zaten mimkin degil ki ciksin kadim sinek etrafından gecirtmem erkek arkadaşı 5 tane olabilir fazlasi zarar.
Is gezileri olduğunda ise iki çocuk olduğundan gidemiyorum iste o zaman için cip taktirsam diyorum çok iyi fikir
Vay bee analar ne yiğitler doğurmuş. Yürü beeeSadece kendime gore degıl ayy su durumdan cokta hoşlanmıyorum aslında ukalalık gıbı sureklı dile getirmek..neyse..cıddı anlamda cevremdede cok begenılırım hatta kıskanclıgın guzellık ve sadece ozguvene bagli oldugu inancına okadar kapılmış ınsan varki benjm kıskanclıgımı hayretler ıcınde izleyenler bunlar.. Neymıs cok güzelmişim bu guzellıkle sokağa cikmam bıle tehlıkeymıs ama neden kıskancmısım... Yahu alakası yok baska durumlar var nedeni bu... Kımısınde ozguven ama bazıların da farklı sebepler oluyor..
Benim beyimin hiç arkadaşı yok! İşten çıkınca direkt eve gelir zaten. Hem ben neyine yetmiyorum ki, hem eşi,hem arkadaşı olurum kendisinin. !Bu zamanda esine cip taktirmayan kadin da ne bileyim...
Benim beyim olsa mesela arkadaslarinin vukuatli nufus kaydı, ikametgahi, savciliktan temiz kagidi, son uc aylik bordrosu olmadan gorusmesine izin vermem. Kimseye guven olmaz bu dönemde.
Kendine acimayana siz niye aciyorsunuz ki? Kac yasinda koca koca adamlar, bunları kabul ediyorlarsa kendileri bilir.Espri yaptik gulduk eglendik te bu derece kiskanclarin eslerinin is,arkadas ortaminda dustukleri durum cok feci.Ne alaylar ne dalgalar ne laflar...Banane ne dusunurlerse dusunsunler diyebilirler burdaki bayanlar da acidim dustukleri duruma valla.
Ben bunları atlamışım not defterime kaydediyimBu zamanda esine cip taktirmayan kadin da ne bileyim...
Benim beyim olsa mesela arkadaslarinin vukuatli nufus kaydı, ikametgahi, savciliktan temiz kagidi, son uc aylik bordrosu olmadan gorusmesine izin vermem. Kimseye guven olmaz bu dönemde.
İs yakışıklılık yada güzelliğe bağlıysa,benim eşimi evden cikarmamam lazımben normal bir kadınım, güzelim diye övünemeyeceğim kendimle birde bunu kompleks yapıp olay da çıkarabilirim aslında eşim yüzükte takmıyor, adamı dısarıda bekar sanıyorlar muhtemelen. Dışarının ne dediği ne düşündüğü ne yaptığı değil, insanlarin kendilerini bilmeleri ona göre davranmaları önemli de bunu kaçırıyoruz.
Siz cok güzelsiniz ama gecmis konunuzda kocaniz televizyondaki bi kadına iste bu deyip sizi delirtmiş.Güzelliğin gorülmemesi,takdir edilmemesi de zor.Allah kolaylik versin.Bu arada Adriana Lima bile ,Türkiye'ye gelip sokaklarda yürümuş bi kadın.O kadar tedirgin olmayın.Bu secenekler kişiden kısıye degısıyor.. Derler ya kıskanma ozguven ın yokmu... Ben cok kıskancım mesela ama bendekının ozguven le asla alakası yok....cok sukur boyum posum yerınde gozlerım mavi sarısın guzel bır hatunumhatta hep derim artistik bir guzellıgım var Özguvenım okadar yuksek ki bazen dıyormkı ıyıkı dayak yemiyorum sokakta felan bu burnu havalılıktan Ama ıste olay o degıl.... Coook bakımsız bır kadını bıle kıskanablırım cunku karsı cins..Kadınsın ıste ne olacak takıvrıyosun hıcbısey olmasa bile yada ufacık bıseye.. Seven insan kıskanır ben bunu bilir bunu soylerim.. Ama bazen abartıyorum onu da soyleyeyım.
Bırde bazen ciddi yasanmıslıklar hayata olan guvenınızı alıyor paranoyalık baslıyor...
Kesinlikle çok sevmekle alakalı diyorumDiğer kıskançlar nerede, bitti mi?
Hıcbır zaman evlı nısanlı sevgılısı olan hepsini gectım, hoslandıgı kız olan bir erkege bakmadım. Hıc ilgimi cekmedıler. En yakısıklısı da en cırkını de.
benim hayatında biri olan karsı cinsle hıc ısım olmadigi ıcın bu sekilde dusundum. Ben bakmıyorum, kızlarda bakmaz. Kıskanırdım ama bisey olması lazım. Sırf karsı cins diye kadınlardan kocamı kıskanmazdım
Zaten yapan kadınsız ortamdayken de yapıyor.
Siz cok güzelsiniz ama gecmis konunuzda kocaniz televizyondaki bi kadına iste bu deyip sizi delirtmiş.Güzelliğin gorülmemesi,takdir edilmemesi de zor.Allah kolaylik versin.Bu arada Adriana Lima bile ,Türkiye'ye gelip sokaklarda yürümuş bi kadın.O kadar tedirgin olmayın.
Merak ettim şimdi.
Dünya tescilli güzelleri bile sokağa çıkıyor, global olarak starlar markete gidebiliyorken, sizin çıkmanıza hayretle bakanlar nerede yaşıyor?
Sokaklarında yamyam mı geziyor onların ya da insanüstü bir güzellik, kanatlarınız falan mı var?
:)
Sebebi ne ola ki?Yahu, bu benım esımın kıskanma sekli ve cevremden aldıgım bıkac yorum..neden bu kadar dokundu cıdden ılgıncısınız... Su yorumlarımı garipseyenleri gercekten ılgınc buluyor ve guluyorumm.hadi yorum yapında ne den bukadar ağır sebebi net belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?