Kıskançlığı abartan sevgilim

Benim sevgilim giyimimi geç izinsiz toka alsam kıskançlık krizine girerdi neden izinsiz aldın,neden dikkat çekici toka aldın,ama artık hiç bir şeyime karışmıyo yıllar geçti birbirimiz o güveni verdik,şimdi çok mutluyuz,bayramda da sözümüz var :)

ben de eşime yapıyorum çok kıskancım sadece kıyafet deyil herşeyine karışıyorum (elimde olmadan) bunaltıyorum adamı

benm kocam daha beter arkadaşlar şükredin bence halinize.sevgiliyken tam anlamıyla sen onun değilsin kaybetme korkusuyla yapıyordur derlerdi evlenince düzelir dediler ama nerdeeeeee 5 yıldır daha kötü oldu daha manyaklaştı kıskançlık konusunda.bazen ciddi ciddi diyorum bi doktora götürücem seni,o şaka yaptığımı düşünüyo gülüyor ama ciddiyim cok ciddiyim.sabah uyanırız.ben evden çıkmadan asla çıkmaz bakarki işe ne giyiniyorum.ve bıkmadan hergün üzerimi değiştirtir.illaki yakası kapalı boyları uzun tunikler giydirir.asla makyaj yaptırmaz.evde sadece rimel sürerim.işe gelirim işte yaparım makyajımı.akşam çıkmadan silerim. görürse burnumdan getirir bunaltır napıyım mecbur bırakıyo böyle sahtekarlıklara beni.ojeye zaten hasret kaldım ya bayramda ya düğündedışarı çıkarız etrafa bakma gülme...alacağım bişey varsa renkli dikkat çeken şeyler alma...cafeye yada yemeğe gideriz nerde en kuytu yer oraya ve arkam dönük oturtur.evde bile biraz açık giyinsem cam kenarından uzak dur perdeden görünürsün der....derde der benmki...daha nelre neler,hepsini yazsam şaşarsınız.valla alıştınmı dersenizz hayııır bazen yeter beeee diyesim geliyo yutuyorum,napim koca işte.atsan atılmaz satsan satılmaz

bir gün bir mağazada elbise giymiştim erkek arkadaşımda yanımda. dükkanda çalışan adam fiziğiniz çok güzel elbise çok yakıştı demişti. erkek arkadaşım sen nasıl böyle konuşursun diye adamı bir dövmediği kalmıştı. yerin dibine girmiştim.

yorumların hepsini okumadım ama fikrimi söyleyecek olursam çocuğun kıskançlığı tavan yapmış artık ruh sağlığı içinde pek iyi değil bence.madem onu giy bunu giy diyorsa al da giyeyim de herşeye karışıyor ya evli değilsin nişanlı değilsin vede ne olacağı belli değil kendini niye bu kadar üzüp yıpratıyorsun canım benim kimse senden önemli olamaz.kendin için yaşa başkalarını düşünme.kıyafetlerine çok karışıyorsa sende onunkine karış örneğin bu gömlek hiç yakışmamış kızlar bunu giyince çok bakıyorlar rahatsız oluyorum falan de.onun yaptığını sende ona yap,kıskançlık neymiş görsün.bu dünya ya bir kerecik geliyorsun kimse için hayatını karartma.

Birçok kişi karışmasına izin verme diyecek ve siz de zaten izin vermiorsunuz, öyle mi?

Sizin kendi dilediğinizce giyinmenizin tartışma sebebi olabiliyorsa sizin giydiğinize karışmasının karşılığı /cezası da olması gerekmez mi? Madem karışmasına izin vermiyorsunuz neden tüm yaptırım ve sorun çıkarma yetkileri onda? Beyefendi eşiniz mi? Çocuklarınızın hatrına mı katlanıyorsunuz bu kaprislere? (Evliliklerde de sağlıksız haller bunlar ama öyle bir anlatmışsınız ki o da haliyle kocanız falan sanmış kendini... )

bende bulamadım canım.. tartısıyorum benden rahatsız oluyorsan uygun gördügün biriyle birlikte ol diyorum.. ama yok sen öyle olacaksın diyor. neden bu kadar kendine güveniyor anlamıyorum.

Yukarıda açıkladım "Neden kendine bu kadar güvendiğini"... Adamın eline verilmiş ipler, istediğini giyip istemediğini çıkarın, kim olsa egosu şişer... Siz de bunu "sizi bırakamamak, herkesten kıskanmak, sakınmak sanırsınız" Adama krallık kurmuşsunuz, kendi kurralarını uyguladığı tek yaşam alanı sizinki, sakın nereden geldiğini anlamadığınız kendine güvenin kaynağı bunlar olmasın?

Siz de istediğiniz gibi yapabilirsiniz... Onun adına "istediği gibi yapsın" diyebiliyorsunuz da bu özgürlüğün sizin de hakkınız olduğu neden aklınıza gelmiyor yahut uygulamıyorsunuz bunu?

Erkeklerin kıskançlığını kendine güvensizlik, eziklik olarak tanımlayan hanımlar, tüm kararlarınızı (ne giyeceğiniz dahil) adama endekslerseniz en efendisi bile "Ne oluyoruz, vay be ben neymişim!" der içten içe... En akıllı adamı delirtir egosuna hava basıncı uygulanması... Buna sebep olan sizlersiniz, adamı şaşırtan, ona haklar tanıyıp sonra bundan şikayet eden sizlersiniz... Diyorsanız ki "Başından beri böyleydi! Ben bu hale getirmedim!" O zaman da kendine güvensiz yahut sorunlu bulduğunuz adamı neden seçtiniz, hangi ortak nokta sizi bir araya getirdi diye sorarlar, değil mi?

Son düzenleme:

eksiklik deil fazlalık buluodur..şık olupta milletin gözünün senin üstünde olmasını istemio belli..sende başta yazdığın gibi otobüste durakta çok erkek gözlerini ayırmadan baktı cok hos olmustum diosan çocuğa kii eminimki diosundur burda özellikle belirttiğine göre..çocuk napsın haklı kıskanmakta..

yok hayır benim bunu özellikle belirtmem kötü giyinmemden dolayı kıyafetlerimi eliştrmedigine bir örnek oluşturması icindi. böylesine manyak düsünceli bir sevgiliyede sen bakmıyorsun ama bakanlar var desem bir daha beni kapıdan dısarıya cıkarmaz. ki spor yapmak icin kosuya gitmeme bile evde yapıyorsan yap yoksa dısarı cıkma sabahın köründe biri birsey dicek beni katil mi etcen diyen biri bu bile bile dermiyim hiç öyle =)

onun söyledikerlini pek kale almıyorum sadece aramızda huzursuzluk oluyor o kadar 21 yasıma gelmişim neyin nasıl oldugunu neyin hos olmadıgını biliyorum. sonucta o istemiyor diye istedgim modelden almak icin magaza magaza gezip sonunda buldugum çok güzel beyaz pantalonumu dolapta eskitemem yani. aslında onu sinirlendiren benim üstümde baskı kurmak istemesi ve benim onun istedigi gibi davranmamam...

az önce kendisiyle kesin kesin konustum. benim kıyafetlerime vs gerektiginden daha fazla karısmaması gerktigini bunun abartıldıgını ve ayrılma noktasına geldigimizi söyledim. sen biraz daha dikkatli giyin ben de karısmıcam dedi bakalım ne kadar uygulayacak görecegim..

Sanki sen konuşurken kendimi buldum konunda

Benimkide abartı iyice olayı direk kapanmamı istiyor ve sanırım bu en yakın zamanda malesef ayrılma sebebimiz olcak çünkü kesin kararlı off seninkide istiyormu bunu

Sanki sen konuşurken kendimi buldum konunda

Benimkide abartı iyice olayı direk kapanmamı istiyor ve sanırım bu en yakın zamanda malesef ayrılma sebebimiz olcak çünkü kesin kararlı off seninkide istiyormu bunu

yok canım benimki istemiyo kapan falan diye ama bazen öyle boguyor ki beni carsaf giyeyim artık diyorum yakında o da olcak diyo manyakk =)

merhaba arkadaslar uzun zamandır bu konuya yorum yapmıyorduk ama kafamın takıldıgı birsey var ben bu cocukla ne yapacagım bilmiyorum msn de silinen kişiler var ya gizlilkten gögrülüyor orda ferit diye biri varmıs silimsm hatırlamıyrm bile bu kim dedi cvp vermedim dün gece sonra uyumusum sabah bir kalktım baktım bütün kişilerimi silmis konusmuyorum kendisyle ama nasıl bir tavır takınacagımı bilemiyorum artık. kıskançlık degil resmen hastalık bu çok üzgünüm çok

üzüldüm ve zor bi durum
ben bu kadar kıskançlıkta daha fazla duramazdım canım
nişanlımın ve benim listemde o kadar karşı cins var ki sormam bile
bizimde ufak tefek olur ama her aman değil
o senin nasıl giyinmeni istiyor ki ?
sen elinden geldiğince dikkat ediyorsun belli ki
bi insan bu kadar baskıya daha ne kadar dayanır
ilişkimizin ilk başlarında sorunumuz oldu dedim ki senden önce ben nasıl giyineceğimi bilmiyormuydum
açık giyinmem kendimi kimseye acayip şekilde baktırmam dedim
ki ortamına göre mini etek giyen insanımdır ama ortamı önemli benim için
sen konuşmayı dene diyicem ama ne kadar etkili olur bilem,iyorum
bi kere listendeki tüm arkadaşlarını silmesi çok itici
senin akraban arkadaşın beni neden sildin demicek mi ben olsam derdim yani
çok mu seviyrsun al karşına konuş,bana güven de ben seni seviyorum senin üzüleceğin bişey yapmam de kendisine güveni yok sanırım :/

bencede bu artik kiskanclik degil baska bisey...
bence tepkini kesin olarak koymalisin simdi konusmuyorsan
o adim atana kadar konusmamaya ddevam etmelisin.
senin MSN dekileri silmekte ne oluyo?
sende ondakileri sil o zaman
herseyine karis
onu yapma bunu giyme oraya gitme
erkeklerde gelemez buna sklr belki anlar
hatasini...
bu arada sevgilinin burcu aslan flnmi
bide beyaz ustu beyaz ne alaka ben onu anlamadim?...

ewet şuan kendisiyle konusmuyyrm konusmamaya devam edicem
onun msndekileri silemem cünkü malesef msnsinde yaklask 2yıldır falan kimse yok silmisti..
svgilimn burcu koç bnmki aslan...
beyaz üstü beyaz giyince çok dikkat cekici oluyormusum.. ben kendime beyazı çok yakıştırıyorum ve seviyorum.. sanırım o da öle bu yüzden çok kıskanıyor..

benim sevgilim de kalın çorap giymezsem etek giymemi istemiyor.
bacaklarım görünmeyecekmiş.
göğüs çatalı görünmeyecekmiş bir de.
ha bir de eğilince belim açılmayacakmış.

ama bunları giysem bile öyle ayrılma derecesinde kavga çıkacağını sanmam.
baştan çok mu yüz verdin?
yeri gelince ben buyum demeyi de bilmek lazım.
hele bir ojeme,makyajıma karışsın çok fena olur valla.

allahtan benim sevgilim bana şu renk oje sür, çok güzel makyaj yapıyorsun falan der.
bak şimdi sevdim keratayı yine

bazı erkekler sevgilisinin güzelliğiyle övünüyor.
kollarına takıp bu kız bana ait edasıyla dolaşmaktan zevk alıyorlar.
bunlar kendilerine güveni olan erkekler.
bir de birisi sana baktığı an sanki senden birşeyler eksiliyormuş gibi davrananlar var.
bunlar paranoyak bence

gercekten durumun cok zor
sana allahtan sabir diliyorum
umarim en kisa zamanda hatasini anlar

simdiden boyle olan evlenince ne yapar
bunun ileri seviyesini dusunemiyorum bile

seninde ona koydugun yasaklar kisitlamalar var mi
varsa o seni dinliyomu?
yoksada bence onun sana yaptigini sende ona yapsan
akli basina gelebilir
tabi o ilk adimi attiktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…