Kıskançlığı abartan sevgilim

bence evlenirseniz kapanmanı da ister.aşk sevgi biyere kadar...sonra devam ettiğiniz için pişman olursunuz

"Bir kere aldatılırsan bu onun suçudur ama iki kere aldatılırsan bu senin suçundur"

aldatılmak ne alaka deme, kendi konuna göre düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın
hayatta hiç sevmediğim şeydir kıskançlık, buluşma zamanlarının kısıtlı olduğu zamanlarda bile kavga ile tavır ile vaktin geçmesi de ayrı bir konudur. düşünür düşünür kafayı yerim ben olsam
kimse senin yaşamına karışmasın, karıştırtma, annen baban sana bu kadar karışıyor mu ki el oğlunu bu kadar karıştırtıyorsun işine iyi bir düşün

kimse bulunmaz hint kumaşı değil, benim düşüncem bu ama kocan bile olsa şunu giyme, bunu yapma, dememeli, ancak sen sorarsan tavsiye etmeli -yalnız tavsiye-

msn konusu ayrı muamma zaten, oldum olası msn şifresini ver, benimkinide sen al, bak durumlarına hasta olmuşumdur zaten, kesin bir sorun çıkar KESİN bana bu kadar güvenmiyorsa birlikte olmasın ve evlenmesin

diceksin sen hiç bu duruma düşmedin mi, düşmez olurmuyum düştüm, ama şunu söyleyebilirim seninkinin ancak 1/10 u ancak eder. onda bile kıyametleri koparıyordum ben ki bir dahaki sefere bir şey söylerken 30 kere düşünüp öyle bir şey söylemeye cesaret etsin diye

3 senelik ilişkimi bitirdim arada bunlarda vardı bahsettiğim haliyle, annem babam biliyordu ilişkimi ve evlenecektik yani, onun annesi babası da biliyordu(bir düşündüm bu adamla bir ömrü geçirebilirmiyim diye, yok olmazdı) evlenince düzelir martavalına inanma erkekler arada nikah varken daha bir kendilerine güvenli oluyorlar, daha beter oluyorlar

bir nişan atlattım, o kişi msn şifremi istedi, zorladı morladı işte zaten giremem gibi ayak etti kandırdı(giremiceksen niye istiyorsun dediğimde işte sen ver numaralarını yutmadım ama mecburi hissediyoruz ya kendimizi) bir gece girdiğini söylüyor dedimki online girme kızlar yazar (msnimde sadece kızlar kalmıştı emir almıştık ya) yazmaz ne olacak derken sen online gir kızlarda tabi yazmaya başlamışlar demesin mi şu adlı biri yazdı ben tabi ondan sonra beni tutabilene aşk olsun verdim yaygarayı sen nasıl online girersin msnime o kızlardan birinimi ayarlamaya çalışıyorsun, ben kız olacağını nerden bileyim diyor hadi erkekse fesatlığa bak yani :) o lafıda yedirdim, o kadar çok laf etmiştim ki "of ya lanet olsun girmicem bi daha demişti", isabet olur zaten msnimde senin işin yok demiştim, kapalı olduğum halde kıyafetlerime karışıyordu :) açıkken karışılırda kapalıyken nasıl karışılır demeyin vallahi oluyor gördüm oldu :) zaten daha sonrada nişanı attı beyfendi çok iyi etti

şimdi evliyim, eşim ne msn şifremi ister ne kıyafetlerime karışır çok şükür, karışırsa aynı yaygarayı yine yaparım beni böyle biliyordu böyle aldı, beğenmiyorsa almasaydı, kendine güven eksikliği yok şükür bunu biliyorum

sana da diyeceğim bu böyle çekilmez ya iyi bir rest çek okuduğum kadarıyla restlerin iyi değil o gardını yine düşürecek senin, çok daha iyi bir şeyler lazım hemen ilişki biter dememen lazım, çünkü bitirmezsen lafını yemiş olacaksın, o da bildiğini okumaya devam edicek

ya da gerçekten ayrıl, böyle ömrünü bitirebilirmisin bir düşün, annenden babandan daha fazla kıymet verdiğin erkek, sana da öylemii davranıyor bir düşün derim

Allah kolaylık versin

canım öncelkle bna vakit ayrıp yadıgın icin tesekkürler.. inankı o kızlarlamı konuscan msn giriyon falan hepsini bende yaptım ... kıyafetlerime gelince ben birseyi cok istiyorsam giyerim.. yanında istemezse yol alır... ama ben böyle zıtlasmaları istemiyorum anlayıs istiyorum .. benm babam bile karısmz bana cünkü bn neyin nerde giyilecegni bilirim. o karsıtıgında babam bile karısmıyo bu kadr derim.. bugünde msj attı seni bogdumun farkındayım üstüne gldigimnde artık seni bu kadar sıkmıcam dedi bi anda beklemiyodum burayımı okuduki

bu konuda benım yasadıgmı anlatmıssın
son bır haftada her gun kıyafet kavgası ıle geçti
ve benım sevgılım cok modern bı sene felan hıcbırseyıme karısmayan bır ınsandı

bu kıskançlığın çözümünü bende bulamadım 3 senedir. o anlatıkların kadar karışmasa bile giydiklerim hakkında super yorum yapma yeteneğine sahiptir. işin tuhafı bende ona karışırım onu giyme şunu giyme diye :) garibim tmm der çoğu zaman. iki taraflı idare ediyoruz ama burda gerçekten ilişkini sürdürmek istiyorsan tek sorun buysa iki tarafında birbirini idare etmesi lazım. herşey super gitmio işte. mutlaka bir sorun oluyor ilişkide. yürütmek için uygun yollar bulmak lazım. onun değişmesini istemek kolay ama değişmesi sağlamak zordur.

hımm peki yazları denize gidermisinz.yani bikini falan giyermisiniz.giyiyorsanız eğer o zaman napıyo ?

bir kere öle nisan ayında kuzenlerle gezmek icin cıkmıstık ama sahil bombustu dayanamadık denize girdik sortla bide askılı badi vardı yanımda bikini almamıstım denize girmeyiz diye :) birde adaya gitmistik birlikte o zaman bikiniyle girdim denize birsey demedi fakat cıktıgımda hemen havluyla sardı heryerimi günselenirkende mini bi etek giydirdi altıma üstümde bikini üstü vardı karısmadı herkes öyle diye :) bi de benim erkek arkdsm boylu yapılı falan yanımda korumam gibi duruyo kimseninde kafasıın cevirip bana bakmaya cesart edecegini sanmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…