Kıskançlığı nasıl yenerim

Ben milletin geniş diyeceği türdenim, o derece kıskançlık 0. Merak ediyorum mesela neyi kıskanıyorsunuz? Arkadaşlarınızla dışarı çıkınca ne oluyor kimden kıskanıyorsunuz ne diyorsunuz, çok tuhaf

Kıskançlık ; eşinin yalan söyleme ve dalavere çevirme kabiliyetini geliştirir. Bir iki yıl içinde onu usta bir yalancıya çevirirsin. Zamanla sana karşı savunma mekanizmaları geliştirir ve sen bunları keşfedip yüzüne vurunca ne olursa olsun haksız çıkarsın, kıskançlığından olay çıkardığına ikna edilirsin. Kıskançlık korkunç bir hastalık ve yorucu bir durum. Bu yüzden kendini kontrol etmelisin olmuyorsa bir destek almalısın

Evet bunun da farkındayım başkasından duymak daha da korkuttu..
Daha dikkatli olucam

Bence kıskançlık çok zor bir duygu bu arada ya ben geçen rüyamda eşimi kıskandım normal hayatta adamı bir kere bı azıcık kıskanmışımdir ayy rüyamda resmen bı kadınla fingirdesiyordu yataktan kalkıp dovesim geldi çok kötü bir duyguymuş sadakatsiz bakmıştım herhalde ondan . Yani en güzeli salmak yoksa çok korkunç bir his

Evde çok fazla boş zanim olduğu için arkadaşım da yok vakit geçireyim eşime sardım biseylerle ugraşsam düşüncek vaktim olmaz
Çalışmayı düşün bence çalışınca hiç düşünmeye vaktin kalmaz kimle ne yapıyor diye

Bunu sürekli yaşadığını düşün bir de

Bunu sürekli yaşadığını düşün bir de
Evlenmeyi başını aynı yastığa koymayı seçmişsin o adamla sen demek ki o adamın sözüne güveniyorsun ki ömür boyu yaşamayı tercih ettin. Aslında kiskandiginda kendine de saygısızlık etmiş oluyorsun. Bak bir insanın gerçekten içinde varsa her türlü bin erkeğin içinden kadın bulur aldatır içinde yoksa çevresi full kadın olsun . Birde sürekli bilinç altına bunu işleme adamın istemediğimiz ve en çok korktuğumuz şeyler başa gelir kendini gerçekleştiren kehanet mıydı neydi

Kendimden çok güveniyorum ona içinde de yok öyle şeyler eminim ama belki yaşımdan da dolayı duyguları kontrol etmeyi ogrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…