- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
- Konu Sahibi Pamikprenses
-
Bu kadar çok güvendiğin adamı kıskanma canım yani çok normal bazen bu duygular hissetmek sahiplenmek ama sürekli bunu düşünmek sağlıklı değil bu negatiflik seni aşağı çekerKendimden çok güveniyorum ona içinde de yok öyle şeyler eminim ama belki yaşımdan da dolayı duyguları kontrol etmeyi ogrenicem
Kıskanma duygusu oluyor illaki doğada hayvanlarda bile oluyor ama torpulemek gerek yoksa bı iki üyenin yazdıkları korkuttu beniŞöyle söyleyeyim, ben arkadaşımın başkasıyla arasının iyi olmasına bile katlanamıyordum. Acayip kıskanırdım en sevdiğim rengi bile. Sanırım yaşla beraber azaldı. Evli olmadığım için eş durumunda nolur bilmiyorum ama güven varsa kıskanmam diye düşünüyorum ama bir şeylere şahit olursam bozulurum. Ayarsız samimiyetlerden haz almam. Bilemedim ya, içim içimi yer belki de.
Kendinizde eksiklik görüyoesunuzdur önce bununla yüzleşinİyi akşamlar arkadaşlar ben aşırı kıskancım eşimi uçan kuştan kıskanıyorum ve çok yorucu( arkadaşlarımızla biyere gitsek bile kıskanıyorum her dakka aklımda olmayacak şeyler düşünüyorum nasıl bu durumdan kurtulurum yok mu bı yardımcı olabilecek kendimi kıskanmamak için zorluyorum hep :/
Evet galiba öyleSevilmeye layık göremiyorsunuz kendinizi sanırım. Ve sizi sevdiğine sürekli şok oluyorsunuz, inanamıyorsunuz ve ondan reaksiyon veriyorsunuz galiba. Bunu çözerseniz kıskançlık sorunu biter.
Yani ben de hiç kıskanmam diyemem. Ama bir yerden sonra rahvan gitsin diyebilirim. Böyle bir yıkık huzuru geliyor bana niyeyse, kopsun kıyamet umrumda değil modu.
Benimde hiç arkadaşim yok olduğum yerde ben örgü örmeye başladımEvde çok fazla boş zanim olduğu için arkadaşım da yok vakit geçireyim eşime sardım biseylerle ugraşsam düşüncek vaktim olmaz
Bi destek almanı öneririmİyi akşamlar arkadaşlar ben aşırı kıskancım eşimi uçan kuştan kıskanıyorum ve çok yorucu( arkadaşlarımızla biyere gitsek bile kıskanıyorum her dakka aklımda olmayacak şeyler düşünüyorum nasıl bu durumdan kurtulurum yok mu bı yardımcı olabilecek kendimi kıskanmamak için zorluyorum hep :/
Çok kafasında kuran bı yapım varBu kadar kiskanacak ne yaşaniyor olabilir ki devamli, bunu dusunuyorum.Tamamen nedensizce nasil tetiklenebiliyorsunuz.
Çok kafasında kuran bı yapım var
Ben değer verdiğim kişilerin "en çok"u olmak isterim. Başkalarından kıskanırım "en çok" olana kadar. Olunca da zaten iş hallolmuştur. Artık benimdir bir nevi. Umursamam başkalarını. Ben de böyle ayarsızımKıskanma duygusu oluyor illaki doğada hayvanlarda bile oluyor ama torpulemek gerek yoksa bı iki üyenin yazdıkları korkuttu beni
Şahit olmadım çok şükür hiç kötü birşeye
30lu yaşlarda diyeyimYaşın kaçtı?
Valla ben bu kadar kafasında kurup kıskananların kendisinin başka beğendiği kişileri görünce düşündüğü kişilerden yola çıkarak acaba partnerim de başkaları için böyle düşünüyor mudur dediğini düşünmeye başladım.İşte kafada kurmak için de bir malzeme olmasi lazim. Şimdi kendimi eşimi kiskanmak için kurmaya zorlasam da aklima bir şey gelmiyor, durduk yere neyi kurabiliyorsunuz. Hayal gucum de fena değildir ustelik.
Yeni evliyken de böyle hallere girmemiştim hiç. Bir neden var olmali ortada insan oturup oturup neyi kiskanir ki
Arkadaşlarımız derken eşimin iş arkadaşları ve görüşmek zorunda olduğum eşleri ve benim arkadaşım değiller eslerimiz gorustugu için biz de görüşüyoruz mecburenValla ben bu kadar kafasında kurup kıskananların kendisinin başka beğendiği kişileri görünce düşündüğü kişilerden yola çıkarak acaba partnerim de başkaları için böyle düşünüyor mudur dediğini düşünmeye başladım.
İlişkinin ilk zamanlarında olur demiş herkes ama arkadaşlarımızla bir yere gitsek de oluyor demiş. Arkadaşlarımız demiş yani daha ne olsun aitlik ekini kullanmış ondan da kıskanılmaz normalde.
Normal bir şey olsa gitmeyelim ben çok kıskanıyorum şöyle yapıyorlar falan der ama demek ki ortada bir şey yok. Arkadaşlarımız demiş daha ne desin. Kendi düşünce yapısından kaynaklanan sıkıntılar dışında
Minik bir daddy issues olabilirim yaşım buyudukce gecicegini düşünüyorumDaddy issues
Kendinizi kadin olarak yeterli görmüyorsunuz ve annenizin ilk askiniz babanizi kaptigi gibi sizden daha KADİN birinin kocanizi alacagini dusunuyorsunuz sanirim,
Kiskanclik konusunda soyle bi ayrim var birisi esinizi ayartacak diye mi korkuyosunuz yoksa esinizin sizden gidecegi icin mi korkuyorsunuz?
sevmeyi kiskanmakla bağdaştırmiş da olabilirsiniz
Çok zor yipratici bir duygu olduguna eminim bence destek almalısiniz, sevgiyi gostermenin yolu bu kadar sagliksiz olmamali
Ailemde gördüğüm bı sadakatsizlik olmuştu etkisi olabilirDaha önce güvenini sarsacak bir durum yaşandı mı? Insan sevdiğini elbette kıskanır ama her şey dozunda guzel adamı boğar dışarıya kaçırırsın dikkat et
Bunu eşine yansıtma. Hayatta her şey başımıza gelebilir garantisi yok ama bu şüphe ile de yaşamı sürdüremezsin. İstediğin kadar sarıp sarmala eğer içinde varsa bir yolunu bulup yapacağını yapar insan. Baş edemiyorsan bir psikiyatriste gidebilirsinAilemde gördüğüm bı sadakatsizlik olmuştu etkisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?