- 7 Şubat 2022
- 42
- 24
- 18
- 25
- Konu Sahibi Pamikprenses
-
5 aydır evliyizEn önemli soruyu soruyorum
Ne kadar süredir evlısınız?
Yeniyseniz bundan daha doğal bisi yok
Ama baya eskıysenız tedavı olun
Kendinize güvenmeyi deneyinİyi akşamlar arkadaşlar ben aşırı kıskancım eşimi uçan kuştan kıskanıyorum ve çok yorucu( arkadaşlarımızla biyere gitsek bile kıskanıyorum her dakka aklımda olmayacak şeyler düşünüyorum nasıl bu durumdan kurtulurum yok mu bı yardımcı olabilecek kendimi kıskanmamak için zorluyorum hep :/
Bilincindeyim evet ama insanın aklından geçen düşünceleri bilemeyiz ben onu bile bilmek istiyorum sanırım ilaç olsa da içsem kurtulsamUzanan desteği tamam ama bazen ne kadar destek alınırsa alınsın kişinin kendinde kendi beyninde iradesin de bitiyor bazı şeyler
Kendi kontrolünü kendi yapmalı bazı durumlar da yaptığının yanlış olduğu bilincine varsa ki konu sahibi bunun farkında o zaman kendine dur diyecek
O aynı kıskançlığı yapıyor mu ?5 aydır evliyiz
Evet o da kiskanir ama asla belli etmez duygularını saklayabiliyoO aynı kıskançlığı yapıyor mu ?
Ama bu hastalık isteBilincindeyim evet ama insanın aklından geçen düşünceleri bilemeyiz ben onu bile bilmek istiyorum sanırım ilaç olsa da içsem kurtulsam
Aşırı normal5 aydır evliyiz
Güveniyorum kendime sadece insanların yaptığı milyon kötü şeyleri gördükçe paranoyak oldum sanirimKendinize güvenmeyi deneyin
Zamanla geçer takılma5 aydır evliyiz
Aşırı kıskanırsanız eşinizi olmadık bir insana dönüştürürsünüz fazla belli etmeyin bari, muhakkak yardım alın derim..Güveniyorum kendime sadece insanların yaptığı milyon kötü şeyleri gördükçe paranoyak oldum sanirim
Yoksa ilerki yıllarda aşk azaldığı için mi kıskançlık azalıyorAşırı normal
Aradan biraz yıllar geçsin kendinize geleceksiniz. Şuan bir şuur kaybı yaşıyorsunuz aşktan
Bilincindeyim evet ama insanın aklından geçen düşünceleri bilemeyiz ben onu bile bilmek istiyorum sanırım ilaç olsa da içsem kurtulsam
Çok haklısınızAşırı kıskanırsanız eşinizi olmadık bir insana dönüştürürsünüz fazla belli etmeyin bari, muhakkak yardım alın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?