- 1 Nisan 2014
- 356
- 169
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hanfendigibiyim
-
Calismanizi sorun etmiyor yani?
Bi de anneni falan sokuyo ilişkinin içine? Aman ablacım yaa! İşin mi yok allah aşkına. Bu adam 2 kişinin sorununu 3 kişiyle çözmeye çalışmaya şimdiden başladıysa ohooo! Nolur iyice bi gözden geçir de öyle karar ver. Evlenince dönmek nişan atmak kadar kolay değil
Olsun canım, ama ben de yaşadım bu durumu biliyorum bir yerden sonra tak ediyor. Artık yeter diyorsun. O kadar sıkılıyorsun ki bu durumdan, çok seviyorsun ama o kadar da mutsuzsun. Çunku kıskanmak için bir sebep aramıyor bu tarz insanlar, hastalık boyutuna getirmişler. Bir zaman sonra camdan baksan, markete gitsen, kuzeninle konuşsan, yolda yürürken etrafa baksan bile kıskanırlar. Şu an anladığım kadarıyla o kadar rahatsız değilsin çünkü dediğim gibi bir zaman sonra görmek bile istemiyorsun. O kadar hayat enerjini kaybediyorsun ki, hayatında bir tek o adam var onunla da sürekli kavga ediyorsun. Konuşacağın kimse yok ondan başka. Onunla da konuşamıyorsun. Çok kotu bir durumkavga ettikçe annemi arıyor. annemle ben tek yaşıyoruz. babamla ayrılar. annem telefonda ona kızıyor yüz vermemek için ama kapattıktan sonrada bana kızıyor. askerde idare et diye. o kadarını bende düşünebiliyorum elbette ama kıskanacağı birşey yapmıyorum. dışarı çıkmıyorum arkadaşım yok. birtek sizler varsınız işte. kıskanması için bir ortam yaratmıyorum yani.
Belli zaten davranışından bi kazık yediği. Yazık olmuş ama sonuçta sen o kız değilsin, ona bunu hissettir. Danışmana bile gidin hatta, daha sağlıklı sonuç alırsınız.aynen. benden önceki kız arkadaşı aldatmış. zaten 1 yıl boyunca o yüzden katlandım. önceden böyle birşey yaşadığı için anlayışlı oldum bana güvenmesini bekledim ama yıllarca başkasının hatasını çekmem büyük haksızlık olur
Belli zaten davranışından bi kazık yediği. Yazık olmuş ama sonuçta sen o kız değilsin, ona bunu hissettir. Danışmana bile gidin hatta, daha sağlıklı sonuç alırsınız.
Canım değişenlerde var değişmeyenlerde, nişanlın sana güveniyorsa, seni gerçekten seviyorsa çabanı görüp o da çabalayacaktır. Sonuçta senin aklında başka biri olsa, onun için bu kadar savaşmaz, hemen vazgeçersin ama sen ilişkini kurtarma derdindesin, bunu ona hissettir.artık son çare o olacak sanırım. yardım alsa sonuç değişirmi sence ?
Olsun canım, ama ben de yaşadım bu durumu biliyorum bir yerden sonra tak ediyor. Artık yeter diyorsun. O kadar sıkılıyorsun ki bu durumdan, çok seviyorsun ama o kadar da mutsuzsun. Çunku kıskanmak için bir sebep aramıyor bu tarz insanlar, hastalık boyutuna getirmişler. Bir zaman sonra camdan baksan, markete gitsen, kuzeninle konuşsan, yolda yürürken etrafa baksan bile kıskanırlar. Şu an anladığım kadarıyla o kadar rahatsız değilsin çünkü dediğim gibi bir zaman sonra görmek bile istemiyorsun. O kadar hayat enerjini kaybediyorsun ki, hayatında bir tek o adam var onunla da sürekli kavga ediyorsun. Konuşacağın kimse yok ondan başka. Onunla da konuşamıyorsun. Çok kotu bir durum
-İşten çık.
-Çıktım.
-Tepene çıkayım.
-Çık aşkım.
Durum bu kısaca. Bu duruma sizler getiriyorsunuz.
Başka bir iş bul o zaman canım seni bu kadar kısıtlamasına izin verme.yok tam olarak öyle değil. cidden anladığın kafada bir kız değilim. sadece dediğim gibi işyerimde ben tek başımaydım. birde patronum vardı. 2 kişiydik yani. verdiğim tek taviz inan bana o oldu.
Bu da onemli bir etken tabi. Iliskinin basinda boyle bir seyi anlarim ama beraber gecirdiginiz onca zamandan sonra sana guvenmeyi ogrenmesi gerekirdi. O da olmadi guven yoksa evlenme teklifi etmemesi gerekirdi. Senin hayatini karartmaya hakki yok gecmiste yasadigi sorunlar sebebiyle.aynen. benden önceki kız arkadaşı aldatmış. zaten 1 yıl boyunca o yüzden katlandım. önceden böyle birşey yaşadığı için anlayışlı oldum bana güvenmesini bekledim ama yıllarca başkasının hatasını çekmem büyük haksızlık olur
Başka bir iş bul o zaman canım seni bu kadar kısıtlamasına izin verme.
annesini bile kattığı oluyor bazen. telefonları açmayınca eltime mesajlar atıyor kendimi öldürcem telefonu açmazsa kaçıp gelicem gibi çocuk çocuk şeyler yapıyor. ne yapacağımı bilemiyorum inan
Bi taraftan da duygusal anlamda sömürüyor seni. Aynen dediğin gibi, çocukluk. İlişkide mantıklı olması, taviz vermesi, toparlaması, onun kırdığı döktüğünü temizlemesi gereken taraf hep sen olacaksın. Rabbim hakkında en hayırlı olanı nasip etsin canın. Çok zor biri gibi görünüyor. İnsan evlenince karşısında ağır, oturaklı, mantıklı, güçlü birini görmek istiyor. Evlilik sevgili olmak gibi değil.
Evet anlayabiliyorumçok iyi tercüman oldun bana şuan. inan bana yaptığım hiçbirşey yok. o kadar sıkılıyorumki anlatamam. annem işten gelene yakın ona yemek yapıyorum. onun dışında hep burdayım kendimi burda oyalıyorum.
Evet anlayabiliyorumBir de en çok hiçbirşey yapmadığın halde sana böyle davranması üzüyor.. Peki sen bu duruma ne kadar tahammül edebilirsin bunun cevabını bulman çok önemli
artık tahammül edemediğim boyutta olduğum için sizlerden yardım istedim. konuşacak kimsemde olmadığı için ancak böyle rahatlarım diye düşündüm. son konuşmamızda bir daha yaparsan yüzüğü atarım seninle asla evlenmem dedim. 3 gün konuşmama kararı aldım. 3 günde iyice düşün kendini toparla dedim. ayrılırsam hiçbir vicdan azabı çekmem üzülmem beni bu duruma sen getirdin dedim. oda hiç bu kadar ağır konuşmamıştın söz veriyorum 3 günde sürekli düşüncem kendimi düzelticem dedi. sonuç ne olur bilmiyorum. 1. gündeyiz
Cok pardon canimda bu senin esinmi olacak yoksa BABAN mi? Neden bir erkegin herseyine karismasini, neyi yapip yapmiyacagin konusunda karar vermesini normal buluyor birde dedigini yapiyorsun? Bu erkeklerin bazilarida ne zannediyorlar kendilerini anlamiyorum. Kadinlari kendilerine kole diyemi aliyorlar? Sana ayril felan diyemem ama boyle bir insanla hayat surmez. Tek demek istedigim sen onu nasil alistirirsan oyle gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?