kıskançlığı yedi bitirdi artık

annesini bile kattığı oluyor bazen. telefonları açmayınca eltime mesajlar atıyor kendimi öldürcem telefonu açmazsa kaçıp gelicem gibi çocuk çocuk şeyler yapıyor. ne yapacağımı bilemiyorum inan

Olsun canım, ama ben de yaşadım bu durumu biliyorum bir yerden sonra tak ediyor. Artık yeter diyorsun. O kadar sıkılıyorsun ki bu durumdan, çok seviyorsun ama o kadar da mutsuzsun. Çunku kıskanmak için bir sebep aramıyor bu tarz insanlar, hastalık boyutuna getirmişler. Bir zaman sonra camdan baksan, markete gitsen, kuzeninle konuşsan, yolda yürürken etrafa baksan bile kıskanırlar. Şu an anladığım kadarıyla o kadar rahatsız değilsin çünkü dediğim gibi bir zaman sonra görmek bile istemiyorsun. O kadar hayat enerjini kaybediyorsun ki, hayatında bir tek o adam var onunla da sürekli kavga ediyorsun. Konuşacağın kimse yok ondan başka. Onunla da konuşamıyorsun. Çok kotu bir durum

Belli zaten davranışından bi kazık yediği. Yazık olmuş ama sonuçta sen o kız değilsin, ona bunu hissettir. Danışmana bile gidin hatta, daha sağlıklı sonuç alırsınız.

artık son çare o olacak sanırım. yardım alsa sonuç değişirmi sence ?
Canım değişenlerde var değişmeyenlerde, nişanlın sana güveniyorsa, seni gerçekten seviyorsa çabanı görüp o da çabalayacaktır. Sonuçta senin aklında başka biri olsa, onun için bu kadar savaşmaz, hemen vazgeçersin ama sen ilişkini kurtarma derdindesin, bunu ona hissettir.

çok iyi tercüman oldun bana şuan. inan bana yaptığım hiçbirşey yok. o kadar sıkılıyorumki anlatamam. annem işten gelene yakın ona yemek yapıyorum. onun dışında hep burdayım kendimi burda oyalıyorum.

-İşten çık.
-Çıktım.
-Tepene çıkayım.
-Çık aşkım.
Durum bu kısaca. Bu duruma sizler getiriyorsunuz.

yok tam olarak öyle değil. cidden anladığın kafada bir kız değilim. sadece dediğim gibi işyerimde ben tek başımaydım. birde patronum vardı. 2 kişiydik yani. verdiğim tek taviz inan bana o oldu.

aileler tonla cefa çeksin kızım okusun iyi bir hayatı olsun diye kızlar da bir tane zırtapoza takılır böyle çalışmasammı diye dertlenir aah ah ne diyeyim ki...

Bu da onemli bir etken tabi. Iliskinin basinda boyle bir seyi anlarim ama beraber gecirdiginiz onca zamandan sonra sana guvenmeyi ogrenmesi gerekirdi. O da olmadi guven yoksa evlenme teklifi etmemesi gerekirdi. Senin hayatini karartmaya hakki yok gecmiste yasadigi sorunlar sebebiyle.
Benim etrafimda da cok var hem kadin hem erkek gecmiste aldatilan. Ama bircogu sozlunuz gibi paranoyak degil. Benim esim de aldatilmis gecmiste, ilk zamanlar ufak kiskancliklari vardi- ki o zaman bile asla ve asla sozlunuz kadar ileri duzey degildi-. Simdi bana cok guvenir. Gece arkadaslarimla disari ciksam ses etmez,normali budur.

annesini bile kattığı oluyor bazen. telefonları açmayınca eltime mesajlar atıyor kendimi öldürcem telefonu açmazsa kaçıp gelicem gibi çocuk çocuk şeyler yapıyor. ne yapacağımı bilemiyorum inan

Bi taraftan da duygusal anlamda sömürüyor seni. Aynen dediğin gibi, çocukluk. İlişkide mantıklı olması, taviz vermesi, toparlaması, onun kırdığı döktüğünü temizlemesi gereken taraf hep sen olacaksın. Rabbim hakkında en hayırlı olanı nasip etsin canın. Çok zor biri gibi görünüyor. İnsan evlenince karşısında ağır, oturaklı, mantıklı, güçlü birini görmek istiyor. Evlilik sevgili olmak gibi değil.

aynen bende bunun için uğraşıyorum zaten. sevgililik döneminde bir nebze çekiliyor ama evlenince aynı durum olmayacak. aynı ev paylaşılacak hayat paylaşılacak çünkü

Evet anlayabiliyorum Bir de en çok hiçbirşey yapmadığın halde sana böyle davranması üzüyor.. Peki sen bu duruma ne kadar tahammül edebilirsin bunun cevabını bulman çok önemli

Cok pardon canimda bu senin esinmi olacak yoksa BABAN mi? Neden bir erkegin herseyine karismasini, neyi yapip yapmiyacagin konusunda karar vermesini normal buluyor birde dedigini yapiyorsun? Bu erkeklerin bazilarida ne zannediyorlar kendilerini anlamiyorum. Kadinlari kendilerine kole diyemi aliyorlar? Sana ayril felan diyemem ama boyle bir insanla hayat surmez. Tek demek istedigim sen onu nasil alistirirsan oyle gider.

Evet anlayabiliyorum Bir de en çok hiçbirşey yapmadığın halde sana böyle davranması üzüyor.. Peki sen bu duruma ne kadar tahammül edebilirsin bunun cevabını bulman çok önemli

artık tahammül edemediğim boyutta olduğum için sizlerden yardım istedim. konuşacak kimsemde olmadığı için ancak böyle rahatlarım diye düşündüm. son konuşmamızda bir daha yaparsan yüzüğü atarım seninle asla evlenmem dedim. 3 gün konuşmama kararı aldım. 3 günde iyice düşün kendini toparla dedim. ayrılırsam hiçbir vicdan azabı çekmem üzülmem beni bu duruma sen getirdin dedim. oda hiç bu kadar ağır konuşmamıştın söz veriyorum 3 günde sürekli düşüncem kendimi düzelticem dedi. sonuç ne olur bilmiyorum. 1. gündeyiz

huylu uyundan vazgeçmez bence hatta bir süre rol bile yapabilir sonra evlenirsin bir bakarsın daha da beter olmuş evde perde açamıyor halde bulursun kendini.

haklısın canım bir kaç kere belirttiğim gibi sadece iş konusunda bir taviz verdim. onunda sebebini açıkladım. onun dışındaki konularda konuştuğu zaman zaten rahatsızlığımı dile getiriyorum yada bağırıp çağırıyorum ama tek açıklaması "kaybetme korkusu". asıl böyle yaparak kaybedeceğini bilmiyor tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…