- 1 Nisan 2014
- 356
- 169
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hanfendigibiyim
-
Bu kadar kiskanclikta hiç cekilmiyordur
degıstırmıssın ama internet gecmısınden bulabılır umarım bu yazılanları okuyupta sana sınırlenmez:)biliyordu dün değiştirdim :)
Ilerisi için acabalarınız var keşke dini nikah yapmasaydınız.
degıstırmıssın ama internet gecmısınden bulabılır umarım bu yazılanları okuyupta sana sınırlenmez:)
Hayatina bu kadar mudale eden bi insan evlenince göz actirmaz size. Sacmalicak diye teli acmiyosunuz evlenince ayni evde ne yapacaksiniz sevgi bir yere kadar size ve ozel hayatiniza belliki saygisi yok bole bi karakterle omur gecmez...
çıktım işten.
ezik bi karakter değilim.
hiçbir konuda taviz vermem a
ona göre özel hayat olmamalı işte. herşeyin şifresini herşeyi bilmeliki içi rahat etsin. ama bende bunu kendime saygısızlık olarak görüyorum. insanın kendine ait bi alanı olmalı mutlaka. herşeyin içinde olunca olmuyor işte.
3 celisen ifade var burda.
Eloglu istedi diye isten ciktiniz ama ezik degilsiniz.
Isten ciktiniz ama taviz veren bir insan degilsiniz.
Bir arada olmamislar sanki?
sana bir şey diyeyim mi? bu adamla evlenirsen ilişki içinde şiddet te gösterecek, dayak yiyeceksin.
Bu derece altına imzamı atarım.
daha 2 dakika önce o konunun açıklamasını yaptım ama hala aynı konu üzerinde duruyorsunuz. tekrar kopyalıyorum.Kusura bakma ama SUCLU sensin. .
Ne demek isten cikmami istedi ciktim?
Madem o istedi diye isten ciktin simdide sikayer etmeyeceksin...
Taviz Tavizi Dogurur...
Sürekli seni kontrol eden..
Her isine karisan ve calismani istemeyen bir adam..
Isin zor..
Eski nisanlim sevgiliyken kiskancligini gösterirdi ama nisanlandiktan sonra iyice azitti. Hastalikli tavirlariyla soguttu kendinden. Birgün calisiyorum, gelmis is yerine "birdaha calismicaksin yoksa burayi yakarim" diye tehdit etti. Neye ugradigimi sasirdim. Sevgiliyken böyle anormal davranislarini görmemistim.. Kisacasi evlenseydim ne olurdu Allah bilir ama iyiki evlenmemisim..
Kimse sana ayril yada idare et diyemez, böyle bir adamla hayatimi paylasirim diyorsan senin kararindir. Ama evlilik konusunda bari acele etme, biraz daha zaman tani kendine..
yardım alsa bile faydası olmazmı yani sence ?Benim eski sevgilim de çok kiskancti sonra bi ara ayrıldık ve sonra geri baristik ama barisirken afedersin g.tümü başımı acsam ses etmeyeceksin ben nerde ne yapacagimi bilirim dedim tamam dedi sözler verdi ve eskiki kiskancligi kalmadı ama tamamen bitti mi hayır aradan biraz zaman geçince sanki o sözleri o vermemiş gibiydi yine dikkat ediyordu ama içinde var adamın belli yani ne kadar caktirmamaya çalışsa da vazgeçemiyor ben pek takmamaya çalışıyordum ama evlenince ne kadar takmayacaksin adam dibinde olacak. O yüzden sana diyecegim tek şey arkadaşım huylu huyundan vazgecmez ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin..
sadece o konuda taviz verdiğimi belki 5-6 kere yazmışımdır. işten çıkma sebebimide aynı şekilde 4-5 kere yazdım. sorunun aslına birşeyler yazacağınıza bi açık bulmaya çalışıp çelişki arıyorsunuz. tekrar okuyun yazdıklarımı lütfen.
işten çıktım çünkü patronumla yalnız çalışıyorduk kıskanmasının normal olduğunu düşündüm. herşeyi yapan ezik bir karakter değilim. olsaydım buraya bu sorunla gelmezdim. sadece bu konuda taviz verdim. cümlelerim aynen bu şekilde.
ben olacagini düşünmuyorum çünkü o onun içinde var ve alacağı yardım ne yazık ki karakterini degistirmez sadece torpuler belki ama o da nereye kadaryardım alsa bile faydası olmazmı yani sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?