• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlığım abartılımı?

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
38
kızlar kocam yakışıklı biri iş yerinde yanında stajerler var içten içe yiyorum kendimi ona belli etmeden sizce abartıyomuyum?

kızlar kocam yakışıklı biri iş yerinde yanında stajerler var içten içe yiyorum kendimi ona belli etmeden sizce abartıyomuyum?
belli etmiyorsan abarttığın ne ..
ha bana deki mankenlik ajansı ceosu stajyerleri de mankenler işte o zaman dibine kadar kıskanmakta haklısın...
sektör neydi ;)

belli etmiyorsan abarttığın ne ..
ha bana deki mankenlik ajansı ceosu stajyerleri de mankenler işte o zaman dibine kadar kıskanmakta haklısın...
sektör neydi :KK66:
memur ya :D ama öyle değil eşimin gözü dışardyken hep başkalarında bundan dolayı endişelerim var.

Esinin gozu hep baskalarindaysa kiskanmanin otesinde guvensiz olabilirsin. Bunda da haklisindir. Burda kocanin yakisikliliginin, cevresindeki stajyerlerin etkisi yok. Adamin gozu disarda. Nokta.
ona güvenim o kadar az ki kafama taktığm bu

memur ya :D ama öyle değil eşimin gözü dışardyken hep başkalarında bundan dolayı endişelerim var.
eşinin gözü göz değilse napabilirsin ki kendine bak kendinle ilgilen bir yanlışını gördüğün an tekmeyi bas gideceğini bilsin..

tekmeyi basmak okadar basitmi :D
değil tabiki bir de karnında bebeğin var ama durmadan elalemin karısı kızıyla fingirdeyecekse kendini bu kadar aşağılatamassın..Fakat kocanın şu an bir vukuatı yok sadece senin güvensizliğin var belkide hormonlardandır kendine anı zehir edip hamileliğin tadını çıkarmamazlık etme..fakat kocandan çok kendine ve bebeğine odaklan hayatının merkezine onu koyma ki o seni hayatının merkezine alsın olur mu;)

değil tabiki bir de karnında bebeğin var ama durmadan elalemin karısı kızıyla fingirdeyecekse kendini bu kadar aşağılatamassın..Fakat kocanın şu an bir vukuatı yok sadece senin güvensizliğin var belkide hormonlardandır kendine anı zehir edip hamileliğin tadını çıkarmamazlık etme..fakat kocandan çok kendine ve bebeğine odaklan hayatının merkezine onu koyma ki o seni hayatının merkezine alsın olur mu:KK66:
ya ben bunun telefonunda mesaj yakalamıştım işte işyerinde çalışan bi adamdan bankadan fıstık gibi kızlar geldi gel hadi diye hakszmym ama

ya ben bunun telefonunda mesaj yakalamıştım işte işyerinde çalışan bi adamdan bankadan fıstık gibi kızlar geldi gel hadi diye hakszmym ama
ne zaman geldi yeni mi hamilelikten önce mi bak napalım sen baştan uzun uzun yazsana şu zaman bunlar bunlar bunlar oldu o günden beri güvenmiyorum falan dersen anlarız tam parça parça yazınca olmuyo gerçekten..

ne zaman geldi yeni mi hamilelikten önce mi bak napalım sen baştan uzun uzun yazsana şu zaman bunlar bunlar bunlar oldu o günden beri güvenmiyorum falan dersen anlarız tam parça parça yazınca olmuyo gerçekten..
nişanlılığmzdan beri gözü hep etrafda olan biri söylesem ne alaka der. bende hep kendim büyütüyorum dedim sustum.. neyse bi gün nişanlıyken bi telefon geldi kalabalıktık acmadı felan tabi ben aklıma kötü bşey getirmiyorum sonra içeri gitii içerde annem duymuş bi kız sesi geliyomuş telefondan geldi yalnş aramışlar felan dedi hiç kötü bişey getrmedm aklıma evlendk şimdi telefonu hep sessizde bana çok düşkün hamileyim diye üstüme titriyo ama geçen gün yaklaştm istemdi sonra o mesajı gördüm geçen işyerine gittim etrafta fırıl fırıl dolanıyo heryerde kız stajerler var bi görseniz labali labali mustafa abii diye dolaşıyolar..

nişanlılığmzdan beri gözü hep etrafda olan biri söylesem ne alaka der. bende hep kendim büyütüyorum dedim sustum.. neyse bi gün nişanlıyken bi telefon geldi kalabalıktık acmadı felan tabi ben aklıma kötü bşey getirmiyorum sonra içeri gitii içerde annem duymuş bi kız sesi geliyomuş telefondan geldi yalnş aramışlar felan dedi hiç kötü bişey getrmedm aklıma evlendk şimdi telefonu hep sessizde bana çok düşkün hamileyim diye üstüme titriyo ama geçen gün yaklaştm istemdi sonra o mesajı gördüm geçen işyerine gittim etrafta fırıl fırıl dolanıyo heryerde kız stajerler var bi görseniz labali labali mustafa abii diye dolaşıyolar..
senin bizzat şahit olduğun bir görüşme değil sanırım,hamilelikten yaklaşmıyordur belki sana..bizim iş yerimizde karma karakter meselesi baaazı arkadaşlar bana göre çok cıvık ama onlara göre acayip normal kötü amaç gütmüyorlarmış onlar öyle yetişmişler..belki bu tarz insanlardır ha ;)bence kendi kendine kuruntu yapıp bebeğine zarar verme ;)

bütün kızlarda yakışıklı kocanızın peşinde zaten
herkesin kocası kendine yakışıklı bunu burda yazdı diye neden hemen saldırıya geçiyorsunuz, belki karşınızda yaşı çok büyük olmayan bir kadın var..bdv neden recm duvarına döndü bir süredir..kimse konu açmasın kimse betimleme yapmasın o zaman..ama insanlar bunu anlatmak zorunda,bakın sonradan da asıl temayı oluşturdu gözü dışarda diye..yani bunlar bizler yorum yaparken gerekli olan materyallerdir belki..sizin yorumunuz üzerinden tüm üyelere gelsin olur mu bu yazdıklarım..

Guvenmemekte haklisin kiskanclik değil guvensizlik bu. Hamilesin daha cok kafana takiyosundur dogal olarak. Suan bebegin icin bu konuyu dusunmemeye çalış zor olsa da.

Guvenmemekte haklisin kiskanclik değil guvensizlik bu. Hamilesin daha cok kafana takiyosundur dogal olarak. Suan bebegin icin bu konuyu dusunmemeye çalış zor olsa da.

Back
X