bende eşimi bebekten kıskanırım diye çocuk istemıyorum ama okulla ne ilgisi var ki bebegin..
Acaba kocana güvenmiyormusun? Üniversite de ortam kurar diye falan mı diye düsünüyorsun? Sonucta eğitim güzel birsey keske sende acıktan falan okuyup tuttursaydın esinle beraber üniversiteye giderdin sorun olmazdı , peki esinle bebek meselesini konustun mu?
korkuyorum çünkü .. devamlı bi endişe var içimde ya oraya gidince bişe yaşarsa bise olursa gibi bir sürü sebep sayabilirim sana :s
bende kazandım ama benm ki 2 yıllık olduğu için tutturdu acıktan oku diye. banada açıktan tuhaf geliyor .. ünv okuyor gibi düşünemem ki... konustum konustum o hep istedi istiyorda.. ama 4 yıl beklicez diyincede yapışıtırıyor lafı. PARANOYOKSIN... ayrıca güvenmekten ziyadae baska bi his var içimde.. erkek basınasın gidiyorsun.. Ortamda kurar arkadaslıkta kurar.. Sıcak kanlıda.. Sever konusmayı.. Hem kızlarında maşallahı var yanii...
bende eşimi bebekten kıskanırım diye çocuk istemıyorum ama okulla ne ilgisi var ki bebegin..
bende kazandım ama benm ki 2 yıllık olduğu için tutturdu acıktan oku diye. banada açıktan tuhaf geliyor .. ünv okuyor gibi düşünemem ki... konustum konustum o hep istedi istiyorda.. ama 4 yıl beklicez diyincede yapışıtırıyor lafı. PARANOYOKSIN... ayrıca güvenmekten ziyadae baska bi his var içimde.. erkek basınasın gidiyorsun.. Ortamda kurar arkadaslıkta kurar.. Sıcak kanlıda.. Sever konusmayı.. Hem kızlarında maşallahı var yanii...
Mrb
Eşim bu yıl 2. bir ünv. başlıcak. bulunduğumuz ilde gidicek. ama ben bu duruma katlanamıyorumm. Zaten deli gibi kıskanctım simdi çıldırmak üzereyim. Hep diyorum 4 yıl boyunca cocuk falan yok diye.. Ama bi yandan da cok istiyorum bebegim olsun.. Nasıl yenicem bu kıskançlığımıı birileri yardım etsin(
eşini bebekten kıskanmak derken :26:
Evet üniversitede her cesit insan ortam bulunur fakat senin esin sadık biriyse sorun olmaz ki hangi ortama girerse girsin
benimde eşim ilk evlendigimiz sene okuyordu emın ol sınıflarında tek kız olmamasına ragmen istemıyordum bazen gitmesini dışarıya çıksa kuduruyordum evde ne yapıyor falan diye ama sonra baktım evliligimi ve kendımı tüketiyorum rahat bırakmalısın bazen eşine güvenıyorsan bırak gitsin okuyosa ikiniz için okuyordur zaten sizin daha iyi yaşatabilmek için içini rahat tut:) bebekte istiyorsan yap tabi bebişide kıskanmıycaksan:)
biliyor musun ben de çok kıskancım giydiği tşörtten kıskanabilirim akrep burcuyum zaten ama kıskançlığımı belli etmemeye çalışırım her zaman eşime kalben çok düşkün olduğumu bilirse hata yapma olasılığı o kadar artar diye düşünüyorum , evet güven çok önemli ama aslına bakarsan asıl önemli olan şu; güvenmeyeceksin güvenmediğini de asla belli etmeyeceksin ( benim felsefem). çok güveniyormuş gibi davranırım hem kendime hem eşime...
Ama aldatacak olan her yerde yapar zaten, bunun için yeni bir üniversiteye gitmesi gerekmiyor ki. Sokakta, iş ortamında, internette de tanışabilir böyle bişeye meyili varsa. Bu tarz kuruntularla kendi hayatına nereye kadar dizgin vuracaksın? Birde bu endişelerini sürekli eşine hissetirirsen, demek ki ben ona fazlaymışım, daha iyisini de bulabilirmişim ki korkuyor diye, adamın aklına olmayan fikri sokma sakın... :S
Canım benim ya simdiden genc yasta o kadar ilac kullanmakta iyi değil daha yasın kac gencsin daha bu psikoloji ile allah korusun cocuğun olmasıda tehlikeye girer yapma etme sanki bütün üniversitedeki kızlar kocana mı bakacak o kadar erkeğin icinden hadi diyelim baktılar esin o kızlara seni tercih edicek olsaydı evlenmezdi seninle aman derdi üniversite var ortamlar var hayatımı yasim biraz daha demezmiydi? derdi bence kendine yazık etme daha fazla :)
Nasıl su serptiğini bilsen içime bu söylediklerinin.. Haklısın aslında... Her aklıma kötü bi düşünce geldiğinde bu yazdığını okucam... İşe yarıcagını umuyorumHem o benim . Tapusu bende Bakana bakmadığı sürece sıkıntı yok .. Ay sana çok teşekkür ederim ben ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?