Kıskançlığım yüzünden çocuğum olsun istemiyorum

Bebek olunca,eşini bu kadar kıskanmazsın,garanti veriyorum.
Anne olunca,odak noktan,önceliklerin değişiyor.Eşini o kadar didiklemiyorsun:)

Tabii hemen bebek yap demiyorum.Belki bebek olana kadar,kendini başka şeylerle meşgul edebilirsin.
Böylece bütün gününü eşin ne yapıyor,kiminle konuşuyor diye düşünerek geçirmezsin.
İş veya okul,hangisi olursa gününü dolduracak bir uğraşın olsun.

Üniversite hakkında farklı düşünceler var.Mesela üniversiteye gidecek kızlarda bir telaş,nasıl gyinsem,çok bakımsızım vs...
Yahu oradaki kızlar da bildiğin her yerdeki kızlar işte.Güzellik yarışmasından elemeyle gelmiyorlar sonuçta:)))
Sosyalleşmek,arkadaşlık ölçüleri de herkese göre değişir.Kaç sene okuyup arkadaşım yok diyenler duyduk,okuduk.

Boşuna endişeleniyorsun vesselam...

ben ikizlerim aslında kıskanc olmaz derler ; gerçektende değildim ama bu aralar helede işten ayrılıp evde kaldığımdan beri aman aman. ben kendmime tahammül edemiyorum bazen :)) Hep onu söylüyorum. Secimler senin istediğini yaparsın ama sonuc değişmez. Ben olmam bir daha diyorum. O da klasik laflar hayır merak etme olmucak hiç bi zmn falan. Bazen acıyorum valla ya cok yüklendiğim oluyor :)
He bide bu ara sporada gitmeye basladı. Bende sinirden evde oturuyorum. Sırf inat olsun diye. Artık nie yapıyorum bunu bilmiyorum :)
Bebeğimi kıskanmam . ama onu kıskannırım galiba tam bilemiyorum tabiki yaşamak lazım. Cok kısa bi hamilelik süreci geçirmistm o süre içinde allah allah eşim bir iyi bir iyi . dedim daha gelmeden benden daha sanslı oldu bebek :)

Eevt bütün gün aklımda o var . Yemek yapıyorum o , ütü yapıyorum o,temizlik yapıyorum o.. Kafamı mesgul etmeye calışmam lazım. Yoksa ne kadar takmamaya ugraşsamda elbet yine çok fazla düşünücem... Kendime güvenmeyen biri de değildim aslında.. Nolduysa evlendikten sonra oldu.. Doktora anlattım bunu depresyona girmişssin kuruntu yapıyorsun dedi. Ben depresyona girmdim eminiM.Sadece beynim çok doldu onunla. Birde ilk gittiği ünv de yaptıklarını okudum gördüm.Heralde ne kadar etkilenmicem dediysemde bilinç altıma yerlesti.. Tabikii yarısmayla gelmedi :) ama şimdi kocaelide çok dısardan ögrenci var kapak atıcak yer arıyorlar. Elbette istisna bunlar ama . Ya o istisnalar bulursa die gelmiyor değil insanın aklına....

Sanırım bu kadar yüklenmenizin sebebi evde sıkılmanızda olabilir bence sizde spora gidin ne güzel sosyal aktivitesi olan bir eşiniz var bayanların en çok istedigi şeylerden biridir bende eşimle spora gitmek isterim gezin dolaşın o da bir spor işten ayrılmanızın büyük etkisi var bir güvensizlik gelmiş kendinize çok çabuk toparlarsınız bence Sürekli bazı şeyleri söylerseniz insanın aklınada getirmiş olursunuz oluruna bırakın birşeylere anlam yüklememek gerek bebişinizin o sürecide sizi yıpratmış farklı duygular yüklemenize sebep olmuş olabilir bebişle ilgilenirken aslında sizinle ilgileniyor siz bebiş zannediyorsunuz size deger vermese onada vermez ne güzel işte ilgili bir eş bir baba olacak bununla gurur duyun diger kıskançlıkları bırakın bir kenara 3 günlük dünyada hayatı kendimize zindan etmeye gerek yok

bebek olunca eşimle ilgilenemıycem eşimde benımle ilgilenemıycek beraber vakıt geçiremıycez diye bebegi kıskanırım diye bebek yapmak istemıyorum..

bence yapma da.

arkadasim konu basligi ve konu icerigi soyle olsa daha dogru olurdu,

esime guvenmedigimden dolayi cocuk yapmak istemiyorum.

Bebeğin olduğunda direk olarak eşin hayatında 2. sırada olacağı için bu kadar kıskançlık yapmazsın diye düşünüyorum. Hatta bebeğini eşinden bile kıskanabilirsin. Gözün bebeğinden başka bir şey görmiyecek bundan emin ol. Şuanda bu duyguyu yaşamadığın için söylediklerim imkansız gibi gelebilir ama durum aynen böyle olacak. Benim bebeğim olmadan önce yeğenime o kadar düşkündümki anlatamam, hatta kendinin olursa pabucu dama atılır yeğenin dediklerinde bunun imkansız olduğunu düşünürdüm. Üstüne üstlük bir de kıskanç bir eştim. Bebeğim olduktan sonra hem eşimin hemde yeğenimin benim için 2. sıraya düştüğünü hayretler içinde gördüm. Şu anda dünya bir yana bebeğim bir yana benim için. Artık eşimide o kadar kıskanmıyorum. Sadece arada bebeğimi eşimden ve herkesten kıskanıyorum biraz :)

Kırmızı ile işaretlediğim yeri iyi düşün =))
Kendini bu fikre alıştırma, erkektir yapar diye bir şey yok
Sen kadın olarak o yokken yapıyor musun, hayır, sadakatini muhafaza ediyorsun, o da edecek başka yolu yok. Tahrik, akıl çelme, sulanan kız diye bir şey yok, kıskanacaksan doğru yoldan kıskan, etraftaki hiç bir kadının hiç bir anlamı yok, kendisini muhafaza edecek olan eşin, tıpkı senin muhafaza ettiğin gibi. Sadakat de sevgi gibi karşılıklı bir duygu.

Ben iyiki kayıt olmusum bu KK ya .. Ne kadar güzel kalpli insanlar varmıs :) KOnustukca bunları duydukça nasıl rahatlıyor insan bilemezsin iyi ki açmısım bu konuyu baslığı da elbette önemlidir ama sonucta içeriğe bakıp beni de anlayan birileri varmışş :)
*Bebeğim olsun cok istedim ama kısmet olmdı. şimdide bunlar cıkınca bi süre daha olmıyacak sanırım. Olsun . Ben önce su problemleri atlatıyım zamanı gelince hayırlısıysa ins olur zaten:)
*Benim eşim fazla aktif bu da pek iyi olmuyor iste .Birazını alabiilsem hiç fena olmaz
*İsten ayrılmama da baglı olabilir dogru. Ama bunu atlatmak elimde anlasılan. Umarım en kısa sürede basarıcam. Çok teşekkür ediyorum

Ne güzel bişey bebegim diyebilmek.. Allah analı babalı büyütsin. Bir ömür mutlu olur inş. Yanii.. Diyorum zaten benim herşeyim o oldu. Engelleyemdim. Hatta öyle önceliklim oldu ki ben kaçarak evlendim. Gerisini sen tahmin et :) Yogunlaşıyorum devamlı ondan bunlar.Ama yinede içimdeki kurt yiyor beni ddeğiştirmiyor yani bişeyleri bilmem. Ama bakalım burda konustuklarımdan sonra değişmeye calışıcam .. Bi kere en basta değişene kadar onu sık boğaz etmemekten baslıcam :)

Cevabını cok sevdim. Ne kadar eski kafalı değiliz moderniz desekte yerlesmiş bi anane sözleri var. Ben 19 yasındayım ve bunlar bana bu kadar yer etmişse baskaları ne yapsın... Nasıl ben gözümü de gönlümüde ona acıyorsam sadece oda oyle yapmalı cok doğru cokkk

Teşekkürederim elimden geldigince yapıcı olmaya çalışıyorumHerşeyin bir hayırlı zamanı vardır inşallah Rabbim o bebişi nasip ederse o an hiç beklemesenizde bir bakmışsınız oluvermiş o yüzden olumsuz düşünüp kendinizi üzmeye hakkınız yok zaman ne gösterir belli olmazkiEşinizden azıcık kapmaya çalışın valla aktif olmak monoton olmaktan çok çok iyidir ya hep evde oturan gezmeyen kendine vakit ayırmayan hayattan bezmiş bir adam olsaydı karşınızda bıktım sıkıldım diye yakınırdınız böyle düşününce daha güzel olur herşeyHerşey insanın elindedir kişi istedikten sonra yapamayacagı hiçbirşey yoktur karşınızdaki insana sevip güvenmişsinizki evlenmişsiniz o yüzden herşeyide kolayca atlatıp daha huzurlu olmak elinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…