ne kadar zamandır birliktesiniz? bu aşırı kıskanma olayı zamanla geçiyor. bende öyle olmuştu yani
arkadaslar dugunume 1ay var,son bir aydir nisanlimla anlasamiyorum,surekli onu takip ediyorum,is arkadaslarinin yazdiklarini okuyup kavga cikariyorum,kendisi doktor,bir suru bayan var cevresinde
bugun de bir internu mesaj yazdigi icin kavga cikardim,su an aglamaktan gozlerim sismis durumdayim, bana sadece beni sevdiyini baska hic kimseye bakmadigini soyluyor,hatta hatti bile benim adima istedigim zaman girip baka bilmem icin,kendisi de istediyin zaman hastaneye gele bilirsin diyor
etrafimda bir suru bayan var,ona cikma teklifi edenler de olmus fakat yuz vermedim diyoristeseydim haberin olmazdi yapardim,hem bu kadar kavga ediyoruz ayrilmak istedim kac kez kabul etmedi,bana diyor ki firsat bilip ayrilirdim,istedigimi yapardim
beni cok sevdigini biliyorum, ama surekli dusunuyorum
acaba her iliskide oluyormu boyle seyler, ne yapacagimi bilmiyorum
kendine güvenmiyor musun?
kendine güvenmiyor musun?
her ilişkide olmaz .yaşlarınız kaç merak ettim .böle çocuk gibi davranmayın bence .sen kıskanıyorsun anladım da oda bak istesem herşeyi yaparım bana çok teklif eden var gibi komik konuşmuş .yanibayanlar mı atlıyormuş nişanlına hiç inandırıcı değil.benim dayımda doktor hiç böyle birşey duymadım yengemden.bence biraz rahat bırakın birbirnizi bu konuda.istemeyen erkeğe kimse yaklaşamaz .
bu doğru soru işte.bence çoğu kıskançlık durumu kadın-erkek farketmez güvensizlikten çıkar .yani kadın kendine güvenmiyorsa eşini feci kıskanır erkek güvenmiyorsa yine eşini feci şekilde kıskanır .kendine güvenen biri neden kıskansınki eşini yada sevglisini .
o25ben 23yasindayim, bir tanesi hatta numarasini hastaneden bulmus surekli rahatsiz ediyordu,hatta bir gece mesaj atti ki dun gece cok guzeldi falan,aslinda benleydi o gun,kizi sonda mahkemeye vereceyini soyledikten sonra yazmadi
ben kendimi cok sucluyorum,hata bende diye kendimi mahv ediyorum dusunerek
o25ben 23yasindayim, bir tanesi hatta numarasini hastaneden bulmus surekli rahatsiz ediyordu,hatta bir gece mesaj atti ki dun gece cok guzeldi falan,aslinda benleydi o gun,kizi sonda mahkemeye vereceyini soyledikten sonra yazmadi
ben kendimi cok sucluyorum,hata bende diye kendimi mahv ediyorum dusunerek
:44: gece peki?
gerçi böyle adilikler yapan kadınlar çok fazla. sırf huzur bozmak için
seninle evleniyor niye bu kadar hırpalıyorsun kendini.korktuğun şeyler başına gelir.en kötüsü böyle davranarak onun aklına sokuyorsun bunu.
benim eşimde benzer diyelim.ne çok sıkıyorum ne boş bırakıyorum.biraz esnek ol.bu kadar kontrolcülük sonra kavgalarınız artar.evlenince daha kolay uzaklaşır senden.köprüyü geçmiştir bir yerde.sen kendine güvendiğin rahat olduğun sürece o senin yanında alacaktır soluğu.işine ve eşine saygı duy.seninki taciz.bırak nasıl davranacağına o karar versin.sınırlarına giriyorsun.
25 yaşında nasıl cerrah oluyor?
benleydi tabi,beraber yasiyoruz,zaten iste oldugu zaman da surekli konusuyoruz,nobet listesi bende,cerrah oldugu icin surekli hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?