kiskancligimi kontrol edemiyorum:((

o zaman sorun ne anlamadım .madem gveniyorsun sevdiğine eminsin ve bütün bunları sadece senin güvenini kazanmak için yapıyor sorun ne ben anlamadım .yani kıskançlık yapmana gerek yok .4 senelik ilişkin varmış birden bu noktaya neden geldi .sorunun cevabını sen daha iyi biliyorsun bence .

bence artik toparlanmam gerekiyor, guzel hayatimi kendim mahv ediyorum ,pzrtesi piskologa gitmeyi dusunuyorum,insallah duzelir her sey,o kadar cok istiyorum ki duzelmesini

eğitim durmunun kıskançıkla alakası yok bence .oluyorsa oda başka bir sorun .

kesinlikle var, eğer nişanlısı kendisinden baya üstünse eğitim olarak ve nişanlısının çevresinde yine aynı eğitim kültür seviyesinde kızlar varsa kıskanır...
kompleks diye bişey var arkadaşım,duymuşsundur.kıskanılacak,kıskandıracak bişey yapmamama rağmen ben de çok kıskanılırım, kızlar sürekli sevgilileri,nişanlıları falan ellerinden gidecek gibi davranıyorlar ya,bence iğrenç...

ben yabanci uyrukluyum, Amerikan dili ve edebiyati lisans,İspanyol dili yuksek lisans bitirdim,6dil biliyorum, tip 1ci sinifa basliyorum 3 cu universitem kompleks bende degildir o kesin

Nişanlın senden genç mi ?

3. üniversitem demişsin de...

Kaç yaşındasın ?

Nisanliniza güveniniz varsa, sizi hayalkirikligina uratacak bir davranisi olmadiysa, iliskiniz düzeyli, saygi, sevgi cercevesinde devam ediyorsa lütfen bu asiri kiskancliktan vazgecin.
Zira asiri kiskanclik iliskilerin törpüsüdür.
Bu tür davranislara devam ederseniz nisanlinizin gözünde degerinizi yitireceksiniz, özgüvensiz biri oldugunuzu düsünecek.
Hersey dozunda güzeldir, kiskanclikta öyle. Nisanlinizi sarip sarmalayip kafese koyacak haliniz yok, hele birde doktormus, elbette insanlarla iletisim halinde olacak.
Cevresinde ki bayanlara " benim nisanlim özgüvensiz, asiri kiskanc biri sizle muhattap olamam " diyecek hali yok:)

iyide ona bakarsan bir sürü üniversite mezunu erkek lise mezunu yada ne bilim kendinden daha eğitimsiz kızlarla evleniyor .benim dayım doktor yengem lise mezunu mesela .kadında hiç kompleks yok valla gayatta hoş hata herkes onu kıskanır dayımla evlendi diye .kendisi müzmin bekardıda evlenemez gözüyle bakılıyordu :)
yani bu karekterle alakalı birşey .erkeklerin evlenirken eğitimede önem verdiğini düşünmüyorum ben açıkcası .belki bi tık evet ama çevremde çok örnek var böle .

yuksek lisansla bitiriyorum tipa basliyorum
iki yas genc

tıpa nasıl başlıyosun onu da merak ettim ya neyse...amerikan dili edebiyatı dilden alır,tıp sayısaldan hayvani bi puan almayı gerektirir...
sen dilci olduğuna göre sayısalın iyi değildir tahminen...ayrıca ispanyol dili ne alaka amerikan dili edebiyatıyla...
katsayıdan haberin varmı?
neyse sorun bu değildi...ama bilahare açıklarsan sevinirim...
ayrıca bir üst mesajımda bilerek bir hata yaptım ingilizcesinde düzeltmedin,bundan da benim haklı olduğum ortaya çıkıyor...as25 nickli bir kullanıcı vardı onu bul onla mesajlaş kıskançlık konusunda,gerçekten evliyayı cinnete getirir,ona bak şükret haline...
neyse hayatım kolay gele!

Siz nişanlınıza güvenmiyorsunuz, güven olmadan sağlıklı bir ilişki olacağına inanmıyorum.

sen git bir su ic bir de kendine birini bul,belliki iliskisi olmayan birisin,boyle konulara qicik oluyorsun,yazik sana:))

etrafında o kadar kız varsa ıllakı bır gun şaşar insan bu :) allahtan benım kının iş arkadasları erkek ben yerınde olsam ıntıhar ederdım

bak orasını bende anlamadım .ha denilince okunuyor mu tıp bende başlayayım bare .dilci nasıl sayısaldan girebiliyor ki?

etrafında o kadar kız varsa ıllakı bır gun şaşar insan bu :) allahtan benım kının iş arkadasları erkek ben yerınde olsam ıntıhar ederdım

canım yapacak olanın kadın iş arkadaşına ihtiyacı yok. yolda gördüğüyle de yapabilir.

Allah göstermesin

açıkçası eğitimden ziyade kültür önemli ancak şimdi mesela ben nişanlımın morali morel diye,psikolojiyi,pisikoloji diye,istediğimi,istediyim diye yazmasını istemem,bu benim için direkt soğuma sebebi...
çok irrite edici benim için...kız erkekten daha eğitimsiz kültürsüz olunca,erkeğin çevresinde eğitimli denk kızlar olunca,kızlar kompleks yapıyorlar...sana denk gelmemiştir,ben çok uğraştım valla arkadaşlarımın sevgililerinin kıskançlığıyla...çekemiyorlar.

bazı kızlar doktor görünce özellikle bi de yakışıklıysa dibi düşüyor... doktor her zaman popüler bizim ülkede hem çok iyi kazandıkları için hem de çok saygın oldukları için... o yüzden ben kendi adıma nişanlınızı kıskanmanızı anlıyorum çünkü kızlar çok ilgi gösteriyor olabilir... benim üniversitede bir arkadaşım varsı sevgilisi doktordu...o kadar psikopat bir adam olmasına rağmen kız ayrılmıyordu her şiddetini çekiyordu...düşün daha evlenmeden böyle davranıyordu ona....adam doktor olmasa hayatta çekmezdi kız...bazen işte sırf doktor diye kızlar doktor sevgili manyağı oluyor bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…