evet sen soyledigin gibidir,ben sdc dogru anlatamadim,o da diyor ki yazan olsa bile ben yuz vermedigim sure kimse devam ettirmez,daha once hic boyle sey duymamistim,o kadar biktirdim ki sonda dayanamadi bak istesem yapabilirdim fakat bana baskasi lazim degil diye anlatmak icin soyledi bunlari
sanırım senin eğitim durumunun nişanlınınkinden baya az olmasını sorun yapıyosun.kompleks yapmışsın ondandır.en azından dilbilgisi durumun bunu gösteriyor.
bence artik toparlanmam gerekiyor, guzel hayatimi kendim mahv ediyorum ,pzrtesi piskologa gitmeyi dusunuyorum,insallah duzelir her sey,o kadar cok istiyorum ki duzelmesinio zaman sorun ne anlamadım .madem gveniyorsun sevdiğine eminsin ve bütün bunları sadece senin güvenini kazanmak için yapıyor sorun ne ben anlamadım .yani kıskançlık yapmana gerek yok .4 senelik ilişkin varmış birden bu noktaya neden geldi .sorunun cevabını sen daha iyi biliyorsun bence .
eğitim durmunun kıskançıkla alakası yok bence .oluyorsa oda başka bir sorun .
ben yabanci uyrukluyum, Amerikan dili ve edebiyati lisans,İspanyol dili yuksek lisans bitirdim,6dil biliyorum, tip 1ci sinifa basliyorum 3 cu universitem kompleks bende degildir o kesin
yuksek lisansla bitiriyorum tipa basliyorumNişanlın senden genç mi ?
3. üniversitem demişsin de...
Kaç yaşındasın ?
Nisanliniza güveniniz varsa, sizi hayalkirikligina uratacak bir davranisi olmadiysa, iliskiniz düzeyli, saygi, sevgi cercevesinde devam ediyorsa lütfen bu asiri kiskancliktan vazgecin.
Zira asiri kiskanclik iliskilerin törpüsüdür.
Bu tür davranislara devam ederseniz nisanlinizin gözünde degerinizi yitireceksiniz, özgüvensiz biri oldugunuzu düsünecek.
Hersey dozunda güzeldir, kiskanclikta öyle. Nisanlinizi sarip sarmalayip kafese koyacak haliniz yok, hele birde doktormus, elbette insanlarla iletisim halinde olacak.
Cevresinde ki bayanlara " benim nisanlim özgüvensiz, asiri kiskanc biri sizle muhattap olamam " diyecek hali yok:)[/QUOT
evet diyemez biliyorum
ben de vazgecmeye calisiyorum, insallah basaririm
kesinlikle var, eğer nişanlısı kendisinden baya üstünse eğitim olarak ve nişanlısının çevresinde yine aynı eğitim kültür seviyesinde kızlar varsa kıskanır...
kompleks diye bişey var arkadaşım,duymuşsundur.kıskanılacak,kıskandıracak bişey yapmamama rağmen ben de çok kıskanılırım, kızlar sürekli sevgilileri,nişanlıları falan ellerinden gidecek gibi davranıyorlar ya,bence iğrenç...
yuksek lisansla bitiriyorum tipa basliyorum
iki yas genc
yuksek lisansla bitiriyorum tipa basliyorum
iki yas genc
tıpa nasıl başlıyosun onu da merak ettim ya neyse...amerikan dili edebiyatı dilden alır,tıp sayısaldan hayvani bi puan almayı gerektirir...
sen dilci olduğuna göre sayısalın iyi değildir tahminen...ayrıca ispanyol dili ne alaka amerikan dili edebiyatıyla...
katsayıdan haberin varmı?
neyse sorun bu değildi...ama bilahare açıklarsan sevinirim...
ayrıca bir üst mesajımda bilerek bir hata yaptım ingilizcesinde düzeltmedin,bundan da benim haklı olduğum ortaya çıkıyor...as25 nickli bir kullanıcı vardı onu bul onla mesajlaş kıskançlık konusunda,gerçekten evliyayı cinnete getirir,ona bak şükret haline...
neyse hayatım kolay gele!
tıpa nasıl başlıyosun onu da merak ettim ya neyse...amerikan dili edebiyatı dilden alır,tıp sayısaldan hayvani bi puan almayı gerektirir...
sen dilci olduğuna göre sayısalın iyi değildir tahminen...ayrıca ispanyol dili ne alaka amerikan dili edebiyatıyla...
katsayıdan haberin varmı?
neyse sorun bu değildi...ama bilahare açıklarsan sevinirim...
ayrıca bir üst mesajımda bilerek bir hata yaptım ingilizcesinde düzeltmedin,bundan da benim haklı olduğum ortaya çıkıyor...as25 nickli bir kullanıcı vardı onu bul onla mesajlaş kıskançlık konusunda,gerçekten evliyayı cinnete getirir,ona bak şükret haline...
neyse hayatım kolay gele!
etrafında o kadar kız varsa ıllakı bır gun şaşar insan bu :) allahtan benım kının iş arkadasları erkek ben yerınde olsam ıntıhar ederdım
etrafında o kadar kız varsa ıllakı bır gun şaşar insan bu :) allahtan benım kının iş arkadasları erkek ben yerınde olsam ıntıhar ederdım
iyide ona bakarsan bir sürü üniversite mezunu erkek lise mezunu yada ne bilim kendinden daha eğitimsiz kızlarla evleniyor .benim dayım doktor yengem lise mezunu mesela .kadında hiç kompleks yok valla gayatta hoş hata herkes onu kıskanır dayımla evlendi diye .kendisi müzmin bekardıda evlenemez gözüyle bakılıyordu :)
yani bu karekterle alakalı birşey .erkeklerin evlenirken eğitimede önem verdiğini düşünmüyorum ben açıkcası .belki bi tık evet ama çevremde çok örnek var böle .
sen git bir su ic bir de kendine birini bul,belliki iliskisi olmayan birisin,boyle konulara qicik oluyorsun,yazik sana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?