kiskancligimi kontrol edemiyorum:((

Bazı insanların elinde devamlı telefon olabiliyor yalnız, ama senin yanındayken telefonunu bir yere fırlatmasını da bilmeli, umrunda olmamalı, öyle devamlı yanında olmaz. Sen de onun yanında kurcalama telini sakın. O yokken uyuyorken falan bak çok merak ediyorsan. Böyle zaten bir şey bulamazsın ki, devamlı resetliyordur aleti sen her an kontroldesin diye.

tam bir i pho.. bagimlisi, wc de ile oyun oynuyor,yada yalan soyluyor
uyurken de ulasamiyorum ki,sonduruyor telini

Sen umursama derim ben, ağır takıl, dediğim gibi onun yanında kurcalama, erkeklerde ters teper bu hareket. Tamam artık kurcalamak bakmak yok ama sen de beni zorla kıskandırma artık, şu telefonundan uzaklaş hayatım gibi sert değil, gülümseyerek, gayet normal şekilde

tam bir i pho.. bagimlisi, wc de ile oyun oynuyor,yada yalan soyluyor
uyurken de ulasamiyorum ki,sonduruyor telini

Yatarken kapatıyor öyle mi... sen açmaya kalksan, parmak izi tanıyan şifreli zamazingolardan ayarlamıştır birde, hiç sevmem bu ne akla karpuz kabuğu sokacak hareket böyle, bu konuda haksızsın diyemem, artık okumuş etmiş koskoca doktor olmuş bir adamın bu telefon melefon olaylarını aşması gerekiyor. gereksiz huzur kaçırıyor ya da bir şeyler saklıyor, ama sen ağırlığını her zaman korumayı bil, zaten bir şey varsa saklayamaz, burnunun dibinde biter, kadın anlar hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…