• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiskancligimi kontrol edemiyorum:((

Üniversite yıllarımda Azeri uyruklu arkadaşlarım vardı... Geçen sene başka bölümdeymiş de beğenmemişmiş bu sene başka bölüme geçmiş...Bizim üniversite sınavlarından çok daha basit bir sınavla girmiş hem de...Vay be demiştim burada insanlar tabiri cazise bir taraflarını yırtıyor,onlar kolayca istedikleri bölümlere girebiliyorlar,beğenmezlerse bölüm değiştirebiliyorlar..Her hafta geziler,4 sene boyunca tüm ulaşım araçları bedava,üstüne aylık harçlıklar..Daha bir çok şey...Ben tabi nerdeyse 20 sene öncesinden bahsediyorum..Şimdiki sınavlar hakkında hiç bir fikrim yok..

basit oluyor sınavları ben bakmışım sorulara bir kere.yüzeysel geliyor her konudan .ya bizim sistemdekiler hava basıcaklar ya şu kadar yabancı geldi okudu bizde diye .onun derdinde herkes .dediğim gibi gelenler ya kazak ya azeri ya boşnak yada arnavut .yani gelişmeyen ülke öğrencileri.kendimizi yetiştiremeyiz ama maşşalah herkes okusun diye sınavları basit yaparız amerkadada bir sistem var önüne gelen her türk gidip okuyabilir amaa para basması gerek önce .işte aramızdaki fark bu .

basit oluyor sınavları ben bakmışım sorulara bir kere.yüzeysel geliyor her konudan .ya bizim sistemdekiler hava basıcaklar ya şu kadar yabancı geldi okudu bizde diye .onun derdinde herkes .dediğim gibi gelenler ya kazak ya azeri ya boşnak yada arnavut .yani gelişmeyen ülke öğrencileri.kendimizi yetiştiremeyiz ama maşşalah herkes okusun diye sınavları basit yaparız amerkadada bir sistem var önüne gelen her türk gidip okuyabilir amaa para basması gerek önce .işte aramızdaki fark bu .

Bana da çok basit gelmişti onların sınav soruları o zaman için...Söylemişlerdi neler sorulduğunu..İsyan etmiştim içten içe......Ne bu ya ilkokul ortaokul seviyesinde sorular demiştim...
Sırf harç ödeyemediği için kazandığı çok iyi bir bölümü okuyamayan arkadaşım vardı...

Birileri 5 kuruş ödeme yapmadan okuyup yaşıyorlar burada,üzerine harçlık alıyorlar ..Ama yine de memnuniyetsizdiler..Bizimkiler bol para ödeyerek gidip okuyorlar orada.. Aziz Nesin az bile söylemiş...Neyse fazla açılmayayım ben bu konuda.....:)

Üniversite yıllarımda Azeri uyruklu arkadaşlarım vardı... Geçen sene başka bölümdeymiş de beğenmemişmiş bu sene başka bölüme geçmiş...Bizim üniversite sınavlarından çok daha basit bir sınavla girmiş hem de...Vay be demiştim burada insanlar tabiri cazise bir taraflarını yırtıyor,onlar kolayca istedikleri bölümlere girebiliyorlar,beğenmezlerse bölüm değiştirebiliyorlar..Her hafta geziler,4 sene boyunca tüm ulaşım araçları bedava,üstüne aylık harçlıklar..Daha bir çok şey...Ben tabi nerdeyse 20 sene öncesinden bahsediyorum..Şimdiki sınavlar hakkında hiç bir fikrim yok..

hala öyle. bizim bölüme (ingilizce öğretmenliği) yabancılar gelmişti hiç ingilizce bilmeden. yapamayınca sınıfta kaldılar ve matematik bölümüne geçtiler. bu ülkede yabancılara tatil otelleri de çok ucuza.türklere ise % 40 daha pahalıymış. konu çok dağıldı. neyse..

azeriyim
hem birsey soylemek istiyorum, pea kullanicisinin yazdiklari,boyle seyler yazmasi bana bir seyi anlatti, nisamlima daha da baglanmam gerekiyor, hayatda boyleleri var demek ki, askima haksizlik ediyorum,sucsuz yere kavga ediyorum
pea tesekkurler keyfim yerine geldi:)

bu yoruma sesiz kalamadım 1000 kere şikayet butonuna bassam yeridir.Pea'yı tanımam etmem,fakat hayatta böyleleri de var demek burda tanımadığınız biri hakkında ithamda bulunmaya,suizanda bulunmaya girer . böyleleri var demek ne demek ? pea yorumunuzda hatalı yerler olduğunu söylemiş,inandırıcı olmayan noktaları açıklamış (ki ben de pea'ya katılıyorum) yorumlarında. yorumunu beğenmiyorsanız yorumu üzerine konuşup cevap verirsiniz,bu şekilde ithamda bulunarak değil. pea'nın yorumu eğer sizi aşkınıza yaptığınız hatayı göstermişse sözüm ona valla Pea'yı tebrik ediyorum:1:

böyleleri de var demek ahlaki-kişisel yönde olumsuz yerlere çekmek demektir olayı,vallahi burda ben sinirlendim:18:

Niye bukadar uzun bir nisanlik gecirdiniz? SIz caliyormusunuz? Bukadar gurcalarsaniz kendinizdece olmadan birsey bulmaya başlarsınız.. Yada o sizi kıskandırmak adına hikayeler uyduruyordur.. Yok beni isteyen kisiler vargibisine..
Bari kıskanıyorsaniz yersiz yere bunu o kisiye sesdirmeden yanliz yasamanız daha hayirli gibime geliyor nekadar zor olsada...

bu yoruma sesiz kalamadım 1000 kere şikayet butonuna bassam yeridir.Pea'yı tanımam etmem,fakat hayatta böyleleri de var demek burda tanımadığınız biri hakkında ithamda bulunmaya,suizanda bulunmaya girer . böyleleri var demek ne demek ? pea yorumunuzda hatalı yerler olduğunu söylemiş,inandırıcı olmayan noktaları açıklamış (ki ben de pea'ya katılıyorum) yorumlarında. yorumunu beğenmiyorsanız yorumu üzerine konuşup cevap verirsiniz,bu şekilde ithamda bulunarak değil. pea'nın yorumu eğer sizi aşkınıza yaptığınız hatayı göstermişse sözüm ona valla Pea'yı tebrik ediyorum:1:

böyleleri de var demek ahlaki-kişisel yönde olumsuz yerlere çekmek demektir olayı,vallahi burda ben sinirlendim:18:

çoook teşekkür ederim canım:)

tıp mı okuyrsunuz,6 dil mi biliyorsunuz,tus-les bütün sınavlara başarılı mısınız bilemem ama bir insan iki şey nedeni ile kıskançlık yapar.

1-kendine güveni yoktur

2-karşısındaki kişiye güveni yoktur

Not: seven insan kıskanır cümlesi ise tamamen uydurmadır :ssz:

Son düzenleme:
tıp mı okuyrsunuz,6 dil mi biliyorsunuz,tus-les bütün sınavlara başarılı mısınız bilemem ama bir insan iki şey nedeni ile kıskançlık yapar.

1-kendine güveni yoktur

2-karşısındaki kişiye güveni yoktur

Not: seven insan kıskanır cümlesi ise tamamen uydurmadır :ssz:

aynen katılıyorum...
ben bu kadar sevmeme rağmen niye kıskanmıyorum nişanlımı ha?niye?sorarım size?:9::9::9:
çünkü 1-kendime
2-ona güveniyorum...

bende çok kıskancım ve herzaman eşime tuzak sorular sorarım
artık basit günlük sorular sorduğumda bile acaba tuzak sorumu diye 2 defa düşünüyor cevap vermeden önce ama alıştı bana artık

o25ben 23yasindayim, bir tanesi hatta numarasini hastaneden bulmus surekli rahatsiz ediyordu,hatta bir gece mesaj atti ki dun gece cok guzeldi falan,aslinda benleydi o gun,kizi sonda mahkemeye vereceyini soyledikten sonra yazmadi
ben kendimi cok sucluyorum,hata bende diye kendimi mahv ediyorum dusunerek

Nasıl yani?

Kız öylesine msj mı atmış nişanlına***?

Eğer bu tür olaylar oluyorsa hayatınızda şüphelenip kıskanman çok normal.

Eğer kız yok yere böyle bir oyun oynadıysa büyük vebal....

bende çok kıskancım ve herzaman eşime tuzak sorular sorarım
artık basit günlük sorular sorduğumda bile acaba tuzak sorumu diye 2 defa düşünüyor cevap vermeden önce ama alıştı bana artık

Bende de var bu tarz kıskançlık..Tuzak sorular çok sorarım..Ya da aynı sorunun başka versiyonunu sorarım..Mesleği,tahsili ile ilgili herhangi bir kıskançlığım yok..Eşim öyle çok yakışıklı,çapkın bir adam da değil..Ama arada kıskanırım işteee :1: O da aynı şekilde beni....Dozu birbirimizin hayatını yerle bir edecek seviyede değil..Zaten o seviyeye gelmesi demek o evliliğin bittiği anlamına gelir..

Bende de var bu tarz kıskançlık..Tuzak sorular çok sorarım..Ya da aynı sorunun başka versiyonunu sorarım..Mesleği,tahsili ile ilgili herhangi bir kıskançlığım yok..Eşim öyle çok yakışıklı,çapkın bir adam da değil..Ama arada kıskanırım işteee :1: O da aynı şekilde beni....Dozu birbirimizin hayatını yerle bir edecek seviyede değil..Zaten o seviyeye gelmesi demek o evliliğin bittiği anlamına gelir..

ben eşimden daha kıskancım
ben çok kıskandığım için onun kıskamaya vakti kalkmıyor ve böylece ben serbest kalıyorum :33:

ben çok kıskandığım için onun kıskamaya vakti kalkmıyor ve böylece ben serbest kalıyorum, istediğimi giyiyorum :33:

eşim kavgacı biri değil ve bütün kavga konentajınımı benimkilerle harcıyoruz o yüzden sonra o susuyor

ben çok kıskandığım için onun kıskamaya vakti kalkmıyor ve böylece ben serbest kalıyorum, istediğimi giyiyorum :33:

eşim kavgacı biri değil ve bütün kavga konentajınımı benimkilerle harcıyoruz o yüzden sonra o susuyor

Benim eşim de kavgacı değil..Sakin biri..Duygularını beni kadar belli edemez..Kıskançlık konusunda da benim kadar belli etmiyor işte :) Ben kabına sığmayan bir tipim......

Benim eşim de kavgacı değil..Sakin biri..Duygularını beni kadar belli edemez..Kıskançlık konusunda da benim kadar belli etmiyor işte :) Ben kabına sığmayan bir tipim......

Benim eşim de belli etmez duygularını.

Ben de kıskanç bir yapıya sahibim.

Bazen dozunu kaçırdığım oluyordu.Yavaş yavaş sınırı aşmamayı öğrenmeye başlıyorum.

Eşim işi gereği bayanlarla çok muhatab oluyor.
Bazn içim içimi yesede ona çaktırmıyorum.

Benim eşim de belli etmez duygularını.

Ben de kıskanç bir yapıya sahibim.

Bazen dozunu kaçırdığım oluyordu.Yavaş yavaş sınırı aşmamayı öğrenmeye başlıyorum.

Eşim işi gereği bayanlarla çok muhatab oluyor.
Bazn içim içimi yesede ona çaktırmıyorum.

Aynen .... Ama git gide azaldı bu duygum çocuklardan sonra..Bana ve çocuklarına nasıl bağlı ,ilgili bir baba ,nasıl her fırsatta yanımızda olmak için çabaladığını gördüğümden beri..Eşimin iş yerinde de çok bayan var..Ama hiç biri kıskanacağım güzellikte değil..:37: Şaka bir yana o tarz bir kıskançlığım yok zaten..

Aynen .... Ama git gide azaldı bu duygum çocuklardan sonra..Bana ve çocuklarına nasıl bağlı ,ilgili bir baba ,nasıl her fırsatta yanımızda olmak için çabaladığını gördüğümden beri..Eşimin iş yerinde de çok bayan var..Ama hiç biri kıskanacağım güzellikte değil..:37: Şaka bir yana o tarz bir kıskançlığım yok zaten..

Bu duygu dile getirildikçe artıyor kanımca.

Eşime söylemeyi bırakmaya başladığımdan beri kıskançlığım da azalıyor gibi.

Allah yuvalarımızdan huzuru, sevgiyi eksik etmesin.

Boyle asiri kiskancliklarin tedavi edilmeden evlenilmesini dogru bulmuyorum ben. Hic normal degil, hastalik gibi birsey bu. Evlenirsen adamin da basini yakarsin. Gunde 5 ogun kiskanclik kavgasi. :37:

Ben, nisanlisinin/kocasinin yaninda kendine ozguveniyle gezen, kocasinin gozunde yerini bilen ve bu sekilde cocukca kiskancliklar gostermeyen, kocasini kizlarin ortasina da atsa birsey olmayacagini bilip rahat davranan kadinlara hayranim. Boylelerine her ne kadar az rastlasam da. Bunun karsiti, esini ucan disi sinekten bile kiskanip kavga cikaran, basinin etini yiyen, her disiyi kendine rakip goren ozguvensiz bayanlarimiz da bol sayida mevcut. Artik hangisi olmak istiyorsan... Ama ben kesinlikle bu durumun duzelmeden evlenmemeni tavsiye ediyorum. Bir uzman destegi al bence. Adam simdi ceker nazini, kavgani, asiktir, heyecanlidir, bosverir. Evlenip de ask bitince gor sen onu. Evinde, kendi karisinda bulamadigi huzuru baskasinda isteyecek. Yani kendi elinle ya bosanmaya itersin ya da aldatilmaya itersin durumu. Bu davranislari bir omur boyu ceker mi saniyorsun?

.

Son düzenleme:
Back
X