- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Niye saklamislar senden bunca yil ben ona uyuz oldum ama ya...belki sende ona gore davranirdin kiza...Evet olmamışlar . Ama yaşanılmayan şey hep daha gizemli daha özlenilmiş olur . Of ne bileyim ya . Reddedilince bıçak keser gibi kesmiş mevzuyu , bunu bi kaç yerden duydum . Yani bu çok güzel bir olgunluk . Ama yaşanmış olan şey silinmiyor , biz bu kız ile aile dostuyuz ve onun aklına gelmiyor mu sanki , geliyor işte((
Bu kadar değerli derken?Ya bende kızı seviyordum .. çok da güveniyorum aslında ama . O kızın bu kadar değerli olmuş olmasını kaldıramıyorum ..
Aynen değerli değil demi , evet evet değilBu kadar değerli derken?
Niye o kadar deger atfettiniz ki diyeceğim, evlenme teklif etiş ya diyeceksiniz haklı olarak.
Ben mi çok rahatım acaba.
Küçükken şöyle yapardık diye hatıralara bile dalarlar bazen, hiç negatif düşünmedim ne bileyim.
Önemsiz, saçma, hatta komik buluyorum.
Evet bende buna çok kızdım , yani gerçi bende hiç sormadım . Biz eşim ile hiç geçmiş mevzularına girmedikNiye saklamislar senden bunca yil ben ona uyuz oldum ama ya...belki sende ona gore davranirdin kiza...
Gamzeleri varsa tamamdirEşimle konuştum zatın aslında konuştuğumda beni tatmin etmişti . Çünkü bizde çok büyük bir aşkla evlendik ve hep “aradığım gibi bir kız aslında varmış” der benim için , ailesine falan sürekli bu hususta nisbet yapar hatta . Onlar bulamazsın diyorlarmış da . Neyse . Fakat ben fiziki manada birşey olmayacağına Emin’im ama duygusal manada meyletme de değil de az bi onu düşünme falan olursa onu bile kabullenemem ya , of, kızın gamzeleri falan var bi de
Bence gerçekten değil.Aynen değerli değil demi , evet evet değil
İşte bi de o kız ile aile dostu olduğunuzu düşünün . Ben öğrendiğimde bir gün sarhoş gibi gezdim sonra tutamadım eşime sordum ağlayarak . Eşim şok oldu , çocuk gibi tepkiler veriyormuşum bu bu kadar büyütülürmüymüş 3 çocuğumuz varmış ..Gamzeleri varsa tamamdir
Yapmayın nolur kendinizi degerli görün en basta Sizi oyle iyi anlıyorum ki ben esimin aile zoruyla evlenme ihtimali olan kızın bulunduğu şehre memleketine göndermiyorum tek gerisini siz düşünün sustum ben
evet komsunun tavugu daha cazip gelir o kesin: ) ben olsam surekli esime bakardim hareket ve davranislarinaİşte bi de o kız ile aile dostu olduğunuzu düşünün . Ben öğrendiğimde bir gün sarhoş gibi gezdim sonra tutamadım eşime sordum ağlayarak . Eşim şok oldu , çocuk gibi tepkiler veriyormuşum bu bu kadar büyütülürmüymüş 3 çocuğumuz varmış ..
aslında bi de takıldığım mevzu , kız bana göre aşırı güzel değil fakat uzaktaki güzel görünmez mi ? Yani kızın ev hali kötüdür ama onu da eşim bilmiyor . Ben hep güzel miyim ? Hayır evde dağınık da olduğum oluyor
Aynen öyle salak gibi hissettim kendimi , saf saf espiriler yaptım kıza , bazen eşimden falan bahsettim , ne bileyim . Hatta yeni bi kızı oldu , kızı için “annesi gibi güzel olsun kapıda sıra olurlar” bile demiştim . Salak ben !! Düşündükçe sinir oluyorumkendini değersiz hissetme değil bu.
o kızın istemediğiyle ben evlendim diye.
iyi anlaşmasan samimi olmamış olsan böyle hissetmezdin muhtemelen.
bak benim beğenmediğimi sen aldın diye düşünüyor gibi geliyor sana o yüzden böyle hissediyorsun bence.
ve bunca zaman saklı kalması kendini salak gibi hissettirmiş. bende olsam sinirlenir samimi olmama fırsat verdiği için eşime kızardım.
Hani yeni evli olsanız tepkinizi biraz daha anlarim ama evleneli 8 yıl olmuş, bence de fazla hassas yaklaşıyorsunuz olaya, yarın geldiklerinden sonra rahatsızlık duyarsanız daha az görüsürsünüz bundan sonraİşte bi de o kız ile aile dostu olduğunuzu düşünün . Ben öğrendiğimde bir gün sarhoş gibi gezdim sonra tutamadım eşime sordum ağlayarak . Eşim şok oldu , çocuk gibi tepkiler veriyormuşum bu bu kadar büyütülürmüymüş 3 çocuğumuz varmış ..
aslında bi de takıldığım mevzu , kız bana göre aşırı güzel değil fakat uzaktaki güzel görünmez mi ? Yani kızın ev hali kötüdür ama onu da eşim bilmiyor . Ben hep güzel miyim ? Hayır evde dağınık da olduğum oluyor
Yok yok eşimden yana hiç bir sıkıntım ok aslında , eşim direk kuzeni ile bi kenara çekiliyor kafasını başka yere kaldırmıyor . 8 yıllık evliliğimde kız ile eşim arasında seviyeli bi kaç şakalaşma dışında birşey hatırlamıyorum .Bence gerçekten değil.
Tabii o kızın olduğu ortamda eşiniz rahat mı bu da önemli.
Onu da siz bilirsiniz.
Aynen öyle salak gibi hissettim kendimi , saf saf espiriler yaptım kıza , bazen eşimden falan bahsettim , ne bileyim . Hatta yeni bi kızı oldu , kızı için “annesi gibi güzel olsun kapıda sıra olurlar” bile demiştim . Salak ben !! Düşündükçe sinir oluyorum
Ben olayı yanlış anlamışım ya, ben kız eşinizin kuzeni sandım.Yok yok eşimden yana hiç bir sıkıntım ok aslında , eşim direk kuzeni ile bi kenara çekiliyor kafasını başka yere kaldırmıyor . 8 yıllık evliliğimde kız ile eşim arasında seviyeli bi kaç şakalaşma dışında birşey hatırlamıyorum .
Çok güzel bir cevap .. içimi rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?