Kıskançlığımın kökeni

Niye saklamislar senden bunca yil ben ona uyuz oldum ama ya...belki sende ona gore davranirdin kiza...

Ya bende kızı seviyordum .. çok da güveniyorum aslında ama . O kızın bu kadar değerli olmuş olmasını kaldıramıyorum ..
Bu kadar değerli derken?
Niye o kadar deger atfettiniz ki diyeceğim, evlenme teklif etmiş ya diyeceksiniz haklı olarak.
Ben mi çok rahatım acaba.
Küçükken şöyle yapardık diye hatıralara bile dalarlar bazen, hiç negatif düşünmedim ne bileyim.
Önemsiz, saçma, hatta komik buluyorum.

Aynen değerli değil demi , evet evet değil

Gamzeleri varsa tamamdir
Yapmayın nolur kendinizi degerli görün en basta Sizi oyle iyi anlıyorum ki ben esimin aile zoruyla evlenme ihtimali olan kızın bulunduğu şehre memleketine göndermiyorum tek gerisini siz düşünün sustum ben

kendini değersiz hissetme değil bu.
o kızın istemediğiyle ben evlendim diye.
iyi anlaşmasan samimi olmamış olsan böyle hissetmezdin muhtemelen.
bak benim beğenmediğimi sen aldın diye düşünüyor gibi geliyor sana o yüzden böyle hissediyorsun bence.
ve bunca zaman saklı kalması kendini salak gibi hissettirmiş. bende olsam sinirlenir samimi olmama fırsat verdiği için eşime kızardım.

İşte bi de o kız ile aile dostu olduğunuzu düşünün . Ben öğrendiğimde bir gün sarhoş gibi gezdim sonra tutamadım eşime sordum ağlayarak . Eşim şok oldu , çocuk gibi tepkiler veriyormuşum bu bu kadar büyütülürmüymüş 3 çocuğumuz varmış ..
aslında bi de takıldığım mevzu , kız bana göre aşırı güzel değil fakat uzaktaki güzel görünmez mi ? Yani kızın ev hali kötüdür ama onu da eşim bilmiyor . Ben hep güzel miyim ? Hayır evde dağınık da olduğum oluyor

neden gorusuyosunuzki bunlarla? kuzenler disarda gorussunler yani..ben olsam evde agirlamak istemezdim. birsey yokmus gibi davran madem

evet komsunun tavugu daha cazip gelir o kesin: ) ben olsam surekli esime bakardim hareket ve davranislarina

Aynen öyle salak gibi hissettim kendimi , saf saf espiriler yaptım kıza , bazen eşimden falan bahsettim , ne bileyim . Hatta yeni bi kızı oldu , kızı için “annesi gibi güzel olsun kapıda sıra olurlar” bile demiştim . Salak ben !! Düşündükçe sinir oluyorum

Hani yeni evli olsanız tepkinizi biraz daha anlarim ama evleneli 8 yıl olmuş, bence de fazla hassas yaklaşıyorsunuz olaya, yarın geldiklerinden sonra rahatsızlık duyarsanız daha az görüsürsünüz bundan sonra

Bence gerçekten değil.
Tabii o kızın olduğu ortamda eşiniz rahat mı bu da önemli.
Onu da siz bilirsiniz.
Yok yok eşimden yana hiç bir sıkıntım ok aslında , eşim direk kuzeni ile bi kenara çekiliyor kafasını başka yere kaldırmıyor . 8 yıllık evliliğimde kız ile eşim arasında seviyeli bi kaç şakalaşma dışında birşey hatırlamıyorum .

kızın hiç suçu yok aslında ama eskisi gibi davranabilirmisin bilmem.
abla demiş akıl danışmış. benim dediğim gibi düşünmediğinden eminim zira hiç iması bile olmamış.
ama işte kız ne kadar iyi niyetli olursa olsun senin hissettiklerini değiştiremez.
valla zor bir durum.

Ben olayı yanlış anlamışım ya, ben kız eşinizin kuzeni sandım.
Hı bu durumu çok da değiştirmez sanki.
Yine de boşuna taktığınızı düşünüyorum, samimi olmak gereksizmiş tabii.

Siz sevgiliyken bu kızla ilgili olan durumdan şüphelenmiştim yazmışssınız. Sadece basit bir evlenme teklifi ise siz nasıl bu kızdan haberdar oldunuz seviliyken ben orasını anlamadım. Bir de önceden haberiniz varmıydı yabi bu kızla aralarındaki munasebetten sadece nasıl oldugunu tam bilmiyordunuz? Dogru mu anladım aklım karıstı?

Hem kuzenler hem evlilik teklifi gerçekleşiyor yadırgadım...ama demek ki bu olay unutulmuş. Soğukkanlı davranın elinizden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…