Kaynananızı yargılamak yerine anlamaya çalışın.ben onceleri boyle degildim ama bir araya geldikce onun bu tavrini gordukce boyle oldum
kayinvalide hic normal degil, nisanlim is geregi 3 ay baska sehire gitmesi gerekiyordu daha fazla para kazanip kariyer yapicakti, kaynanam telefonda aglar yakar geri getirdi, her konusmalarinda aglama krizlerine girmis gel oglum diye
nisanlim beni kotu belledi, annemi kiskaniyorsun diyor baska laf bilmiyor, o seviyormus annecigi onu cok seviyormus diye hosuna gidiyor
ben ilk onceleri kaynanami hep arar sorar hediyeler gonderirdim onun yapmasi gerekenleri hep ben yaptim ama o beni hic istemedi, oglunu benimle paylasmaktan korktu
Evet aynen oyle hissediyorumHerif de normal degil ki ana kuzusu.
Annesinin daha onemli oldugunu hissettiginiz icin icten ice kizginsiniz belki de, ona tepki veriyorsunuz? Durduk yere kafayi kaybettiginizi sanmiyorum.
Kaynananızı yargılamak yerine anlamaya çalışın.
Herif de normal degil ki ana kuzusu.
Annesinin daha onemli oldugunu hissettiginiz icin icten ice kizginsiniz belki de, ona tepki veriyorsunuz? Durduk yere kafayi kaybettiginizi sanmiyorum.
bakın yukarıda da yazdım siz hiçbir şeysiniz. siz sadece bir el kızısınız. bugün nişan bozulur, yarın nişanlınız başka biriyle siz başka biriyle evlenirsiniz belli mi olur. ama anne ve evlat değiştirilemez. bunların arasındaki sevgiye de kimse karışamaz.ne diye anlayayim
ne icin, nasil?
tek cocuk o mu dogurmus, benimde annem var benide ana dogurdu, her erkek doguran onun gibi mi yapiyor, hayir, onun gibi kimse gormedim
keske kavanozda saklasaymis oglunu
off allah yardım etsin adama yaa... anası ayılıp bayılıyor nişanlısı evi arama limiti koyuyorhanımlar kendinize gelin bence adamın toto bu gidişle göğe değecek
tesekur ederim yardimci olmaya calisiyorsunuz farkindayimbakın yukarıda da yazdım siz hiçbir şeysiniz. siz sadece bir el kızısınız. bugün nişan bozulur, yarın nişanlınız başka biriyle siz başka biriyle evlenirsiniz belli mi olur. ama anne ve evlat değiştirilemez. bunların arasındaki sevgiye de kimse karışamaz.
yerinizi bilin bence.
ben bir ara bunu yasadım cherry
sonra halimden tavrımdan ötürü kendimden sogudum.
manyak gibi yaslı baslı kadından dogurdugunu kıskanmak... nasıl bir sacmalıktır öyle dedim. neyse ki gec olmadan kendime geldim : )
sonrasında sevgiliyi de kendine getirdim.
o da anasını getirdi. ya da ugrasıyor. o kısmı bilmiyorum pek : )
bakın aslında bunlar hep fazla yüz göz olmaktan dolayı ortaya çıkıyor.ben ona hep anne diyorum ama o asla kizim demez bir kere bile demedi, soguk bir sekilde ismimle hitap etti
amaan ben kizim diyemem valla benim oglum var agzim aliskin degil dedi herkesin icin ama sonra karsi komsulari geldi beni gormeye ben onlardayken, kizim gec otur dedi komsuyun kizina ve bana oyle bir bakis atti ki
bende ozaman anladim beni istemedigini
bakın aslında bunlar hep fazla yüz göz olmaktan dolayı ortaya çıkıyor.
komşular sizi niye görmeye geliyorlar? çok değişik uzaylı bir yaratık mısınız ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?