Annesi evladina, nişanlıniz annesine ne derece düşkün onu bilemem. Şu an konu siz oldugunuz için sizin hareketlerinizi anlattığıniz kadariyla eleştirmek isterim..
Sizin sevginiz hastalık boyutuna gelmiş. Sevginiz kesinlikle saplantili olmus.. Nisanlinizi bencilce seviyorsunuz.. Annesine ayırdığı zamanı bile size ayirmasini istediğiniz için, nisanlinizi paylaşmak istemediğiniz için oluyor bunlar. Ve bu anlamda bir çok şeyi de kendinize itiraf edemiyorsunuz.. Itiraf etseniz bu kadar zor olmaz belki de..
Evlenince de annesinin üzerine arkadaşları eklenecek ve ben senin eşinim önce ben diye erkek arkadaş ortamina bile müdahale edeceksiniz.. Annesi için telefon açmasına bile karışıp bu kadar baskı sonrası nisanlinizi tamamen kaybetmezseniz tabii..
Acilen doktora gitmeniz gerekir..
Nisanlim su an farkli bir sekilde ve evi aradin mi, anneni aradin mi diye soruyorum, haftada 1 aramasini istiyorumdaha fazla ararsa tartisiyorum
bana biraz daha detayli bahsedermisiniz
siz neyden rahatsiz oldunuz, naptiniz ve en onemlisi nasil duzeldiniz
böyle seyler yapmadım oncelikle belirteyim.
ogluna cok düskün bir anne vardı,
onun yetistirmesine uygun da bir oglu vardı... cok anneci degil ama anneyi kırmaya kıyamıyor, dısarı cıksak annesi elestirse keyfi kacıyor, sonra benim varlıgım tamamen sorun oldu vs. öyle problemler zinciri olmaya basladı.
o sıra ben de alınganlıklar yaptım, kendimde kusur aradım, sonra annesi arayınca suratım dusmeye basladı, gerilimler, tartısmalar derken... eeeh yettiniz! seklinde bir cıkısım oldu. tabii bunu kimseye söylemedim, kendi içimde kopan fırtınalar : )
o dönem ciddi ciddi ozguvenimi kaybetmeye basladıgım da oldu, kendimi kotu hissettikce daha bir kıskanıyordum daha dogrusu cekisme var gibi oluyordu.
sevgiliyi karsıma aldım, yetiskin biri gibi davranıyorsan davran, davranamıyorsan bu yastan sonra ben ogretecek degilim dedim. devamı geldi...
ara ara aileden oturu gerilimler devam ediyor, ancak top sevgilide, ailesini susturacak olan, ben bu kadını seviyorum ve benim hayatım kararlarım bunlar, saygı duymayı bilin diyecek olan da o .
yapamıyorsa zaten hayatımda yeri yok.
ha bi de o sürecte psikiyatriste gittik, hem kendi hayatımızdaki sıkıntılar hem de iliskimiz icin. aile terapisi gibi de düsünebilirsiniz. benim tavrım pek degismedi ama onda olumlu gelismeler var.
ya ben cok sorunlu degildim degisimler pek belli olmadı, ya da umutsuz vakayım. o konuda hala belirsizlik hakim : )
pardon doktor musunuz??ya da aile terapisti falan??Ana bu kıskanacak tabi... Sen el kızısın, o ise 9 ay karnında taşımış, altını temizlemiş, yemeğini yedirmiş, büyütmüş, hastalığında başucunda göz yaşı dökmüş...
Sizin açınızdan bu kakar kıskançlık kabul edilemez. Daha evlenmeden kaynana düşmanı olmuşsunuz. Kim bilir evlenince nasıl olacaksınız. Bu kafayla giderseniz en fazla 2 yıl evli kalırsınız benden söylemesi.
Hastasınız konu sahibi. Tedavi olun.
ya ben ne yapacagim bilmiyorum
biz telefonda konusuyoruz missal hic telefonda falan demiyor geliyor canim oglum yavrum diye opuyor sapur supur, nisanlim anne cekil git gormuyormusun telefondayim desede devam ediyor
Allahim hasta etti beni mubarek kadin
en sonunda severek ayrilacagim iki cihandada hakkimi helal etmeyecegim o olacak
Bak madem kv sevmiyorsun ve kıskanıyorsun, neden bunu açık açık belli ediyorsun? Hiç uyanık değilsin kusura bakma da. Kv de normal değil, o yüzden sana bu şekilde fikir veriyorum.
Madem kıskanıyorsun, belli etme. Seviyormuş gibi yap annecim de nişanlına da belli etme. Çünkü böyle devam edersen kv kazanır bu kıskançlık oyununu. Evlendikten sonra ipleri eline alırsın, şimdi yaparsan nişanlın elinden kayıp gider.
Çok mu kafaya takıyosun. Git bi psikiyatre.
Bu arada nisanlima "Sen resmen ana kuzususun, nasil 28 yasinda erkek annesinin kendinisi 1 yasinda bebek gibi sevmesine izin verir utanmiyormusun" dedim bu tarz seyler konustum
Sen annemi cekemiyorsun beni cok sevmesini cekemiyorsun bizi dusman yapmak istiyorsun ondan boyle konusuyorsun tarzinda birseyler soyledi
Ozaman dayanamadim agir geldi ayrilmaya kalktim bitsin ozaman diye, bu seferde ayrilmayalim lutfen seni cok seviyorum annem o benim napalim bana duskun askim diye alttan aldi
Şimdiden nişanlina mağdur Edebiyatı yapıyo ha. Bana nedense kadın çok fenaymiş gibime geldi. Sen de rol yap. Ilerde seni haksiz cikarir görürsün bensen söylemesibu dedigini kayivalide cok guzel yapiyor
nisanlima, beni cok sevdigini vs soyluyormus ama nerdeyse yok etme gucu olsa yok edecek beni
ben ikili oynayamam ki, asla hissetmedigim birsey hissettigimi soyleyemem
Şimdiden nişanlina mağdur Edebiyatı yapıyo ha. Bana nedense kadın çok fenaymiş gibime geldi. Sen de rol yap. Ilerde seni haksiz cikarir görürsün bensen söylemesi
Amaninn sen çok safmışsın..ben simdiden haksiz duruma dustum zaten
ikili oynayamam canim hayatta hemde
en sonunda aranizdan cekiliyorum mutlu mesut yasayin ana ogul deyip yuzukleri cikaricam o olacak
bu yasimda paranoyak hasta ettiler beni
banada neyse gebermisim sanki ondan, alsin anasi tepe tepe kullansin
yemin ediyorum su an okadar sogudum ki ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?