derse desin hic umrumda degilAmaninn sen çok safmışsın..
Yüzüğü atacaksın sağa sola ne diyecekler? Gelin hanım çekemedi beni der kv. Zaten bizi kıskaniyordu der vicdanlarını da rahatlatirlar. Akıllı ol azcık gözünü seviyim. Çekemediğini iyice belli etmişsin, bundan sonra ne yapsan dikkat ederler "zaten bizi çekemiyodu" derler. Ayrılacaksan başka sebep uydur
Eş dosta güvenip doktora mi guvenmiyorsunuz..? Yapmayin eş dost ne kadar yardimci olacak.tesekkur ederim herkes doctor diyor ama bunun ilaci oldugunu sanmam, konusarak cozulecek birseysede arkadas es dostla konusurum nebileyim
Dünyada birbirinden nefret eden/kıskanan/çekemeyen o kadar insan yüzyüze bakıp yalandan gülümsüyor ki. Birtek sen değilsin yani, herkeste var bu durum. Ama herkes yalandan gülümsemeyi, seviyorMUŞ gibi yapmayı öğrenmiş. Sen de öyle yap. Yoksa bu iş daha da uzun sürmez..derse desin hic umrumda degil
bende ana kuzusuydu ondan ayrildim derim, anasininda bi kucagina alip emzirmedigi kaliyodu derim
Allah var yalanda degil zaten
Konu sahibi bu arkadasin dediklerini ciddiye almalisin.Bak madem kv sevmiyorsun ve kıskanıyorsun, neden bunu açık açık belli ediyorsun? Hiç uyanık değilsin kusura bakma da. Kv de normal değil, o yüzden sana bu şekilde fikir veriyorum.
Madem kıskanıyorsun, belli etme. Seviyormuş gibi yap annecim de nişanlına da belli etme. Çünkü böyle devam edersen kv kazanır bu kıskançlık oyununu. Evlendikten sonra ipleri eline alırsın, şimdi yaparsan nişanlın elinden kayıp gider.
Çok mu kafaya takıyosun. Git bi psikiyatre.
Ana bu kıskanacak tabi... Sen el kızısın, o ise 9 ay karnında taşımış, altını temizlemiş, yemeğini yedirmiş, büyütmüş, hastalığında başucunda göz yaşı dökmüş...
Sizin açınızdan bu kakar kıskançlık kabul edilemez. Daha evlenmeden kaynana düşmanı olmuşsunuz. Kim bilir evlenince nasıl olacaksınız. Bu kafayla giderseniz en fazla 2 yıl evli kalırsınız benden söylemesi.
Hastasınız konu sahibi. Tedavi olun.
pardon doktor musunuz??ya da aile terapisti falan??
Duzelir tabi.Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah düzelir herşey Sağolun çok
Tepki alacagimi biliyorum, durumumun anormal oldugunuda, ama herseyi bilmem bunlari hissetmeme engel olmuyor
bana yardim olabilecek var mi bilmiyorum ama hicbirsey hislerimi degistirmeyecekmis gibi geliyor.
Nisanliyim. Nisanlimi cevresindeki kizlardan veya diger hemcinslerimden kiskanmiyorum.
Nisanlimi delicesine kiskandigim tek bir insan var - annesi. Evet arkadaslar git gide daha kotu bir hal aliyorum, kayinvalidemden cok kiskaniyorum sakin yanlis anlamayin asla kotu birsey veya hasa cinsellik tarzinda degil, sade ve masum sevgi tarzinda bir kiskanclik bu.
Kaynanam nisanlima cooooook duskun cok fazla. Nisanlimda ana kuzusudur biraz o'da annesine duskun. Ben ikisinin arasindaki iliskiyi bozmak istiyorum resmen.
Nisanlim su an farkli bir sekilde ve evi aradin mi, anneni aradin mi diye soruyorum, haftada 1 aramasini istiyorumdaha fazla ararsa tartisiyorum
Nisanlim, beni annemden kiskaniyorsun resmen beni ailemden kopartmak istiyorsun, ailemle, annemle dusman olmami istiyorsun diyoroyle degil aslinda ama bilmiyorum
Butun sorumlu kayinvalidem, ilk gunden beri beni kabullenmedi, oglum oglum diye bi taraflarini yirtti beni bu hale getirdi
Ona tahammul edemiyorum, nisanlimin eve gitmesini bile istemiyorum
Arkadaslar bu nedir Allah askina, ben deliriyorum mu noluyor, evladi annesinden kiskanmak ne demek Allah askina ama engel olamiyorum, kaynanam boyle yapmasa belki boyle hissetmezdim, o bu duruma getiriyor
nisanlim yurtdisina ciksa aglama bayilma krizlerine giriyor cok asiri duskun nisanlima bende tahammul edemiyorum
bana yardim edin
ay çok tatlısın ya,iki cambaz bi ipte oynamıyor,adamlar hoopp dışarıOğlundan kısacık süre ayrı kalacak diye ayılıp bayılan anne de , sen de normal durumda değilsiniz. Aslında ikinizde aynı tepkileri veriyorsunuz, annesi senin oğlunu ondan uzaklaştıracağını, sen ise annesinin onu senden uzaklaştıracağını zannediyorsun. Netice bir ipte iki cambaz oynamaz, annesi kazanır.
Annesinden nefret ettiğini oğluna bu kadar belli edersen yakında nişanlın kendi girer o kavanoza.ne diye anlayayim
ne icin, nasil?
tek cocuk o mu dogurmus, benimde annem var benide ana dogurdu, her erkek doguran onun gibi mi yapiyor, hayir, onun gibi kimse gormedim
keske kavanozda saklasaymis oglunu
senınkı saplantı halıne gelmıs ama koca adamıda bes gunluk bebek gıbı seven bır kv. dem olsa bende delırırdım, yarın obur gun sızın ozelınıze de karısma potansıyelı var yok evladım actır ben yemek koyayım, yok ustu pıstır ben yıkayım vs...Tepki alacagimi biliyorum, durumumun anormal oldugunuda, ama herseyi bilmem bunlari hissetmeme engel olmuyor
bana yardim olabilecek var mi bilmiyorum ama hicbirsey hislerimi degistirmeyecekmis gibi geliyor.
Nisanliyim. Nisanlimi cevresindeki kizlardan veya diger hemcinslerimden kiskanmiyorum.
Nisanlimi delicesine kiskandigim tek bir insan var - annesi. Evet arkadaslar git gide daha kotu bir hal aliyorum, kayinvalidemden cok kiskaniyorum sakin yanlis anlamayin asla kotu birsey veya hasa cinsellik tarzinda degil, sade ve masum sevgi tarzinda bir kiskanclik bu.
Kaynanam nisanlima cooooook duskun cok fazla. Nisanlimda ana kuzusudur biraz o'da annesine duskun. Ben ikisinin arasindaki iliskiyi bozmak istiyorum resmen.
Nisanlim su an farkli bir sekilde ve evi aradin mi, anneni aradin mi diye soruyorum, haftada 1 aramasini istiyorumdaha fazla ararsa tartisiyorum
Nisanlim, beni annemden kiskaniyorsun resmen beni ailemden kopartmak istiyorsun, ailemle, annemle dusman olmami istiyorsun diyoroyle degil aslinda ama bilmiyorum
Butun sorumlu kayinvalidem, ilk gunden beri beni kabullenmedi, oglum oglum diye bi taraflarini yirtti beni bu hale getirdi
Arkadaslar bu nedir Allah askina, ben deliriyorum mu noluyor, evladi annesinden kiskanmak ne demek Allah askina ama engel olamiyorum, kaynanam boyle yapmasa belki boyle hissetmezdim, o bu duruma getiriyor
nisanlim yurtdisina ciksa aglama bayilma krizlerine giriyor cok asiri duskun nisanlima bende tahammul edemiyorum
bana yardim edin
Nişanı at.Hem kendi ruh sağlığın,hem nişanlının huzuru için.Tepki alacagimi biliyorum, durumumun anormal oldugunuda, ama herseyi bilmem bunlari hissetmeme engel olmuyor
bana yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?