Kıskançlığın boyutlarını aştım

derse desin hic umrumda degil
bende ana kuzusuydu ondan ayrildim derim, anasininda bi kucagina alip emzirmedigi kaliyodu derim
Allah var yalanda degil zaten

tesekkur ederim herkes doctor diyor ama bunun ilaci oldugunu sanmam, konusarak cozulecek birseysede arkadas es dostla konusurum nebileyim
Eş dosta güvenip doktora mi guvenmiyorsunuz..? Yapmayin eş dost ne kadar yardimci olacak.
Kesin ve net söyleyim; nisanlinizi kaybetmek istemiyorsaniz oturun ve bu sorununuzu bir psikolog ile konuşun.
Daha sonra iyi ki konuşmusum psikolog ile diyeceksiniz..

derse desin hic umrumda degil
bende ana kuzusuydu ondan ayrildim derim, anasininda bi kucagina alip emzirmedigi kaliyodu derim
Allah var yalanda degil zaten
Dünyada birbirinden nefret eden/kıskanan/çekemeyen o kadar insan yüzyüze bakıp yalandan gülümsüyor ki. Birtek sen değilsin yani, herkeste var bu durum. Ama herkes yalandan gülümsemeyi, seviyorMUŞ gibi yapmayı öğrenmiş. Sen de öyle yap. Yoksa bu iş daha da uzun sürmez..

Konu sahibi bu arkadasin dediklerini ciddiye almalisin.
Bende bir ara sevgilimi annesinden kiskaniyordum baya sacma sapan seyler dusunuyordum hatta biraz belli etmistin sevgilime. O da anlayinca daha cok anneci olmaya basladi. Baktim sacmaliyorum dur dedim kendi kendime ve aynen bu yorumdaki gibi davrandim.
Yengem soyle iyi boyle anne aman yengem canim yengem diye diye erkek arkadsimin kalkan totosunu indirdim bu sefer de o benim onun annesine olan sevgimi kiskandi
Ha zaten ben annesini seviyordum ama boyle yaptikca daha cok sevmeye baslamisim farkinda olmadan.
Sonuc olarak su an hepimiz mutluyuz.
Oncesinde de sorunumuz yoktu esasinda ama ben kendi kendimi yiyordum simdi artik daha rahatim.
Sende oyle yaparsan belki icindeki kiskanclik duygularini yenebilirsin.
Bosver annesi ne kadar severse sevsin.
Bunu gozune sokar gibi yapsa da sen hosuna gitmiyor olsa bile bu durumdan cok memnunmussun gibi davran.
İnan cok daha mutlu olursun
.

Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah düzelir herşey Sağolun çok

Kıskandığını belli ettiğinde kadının egosunu da okşuyosun farkında mısın? Onu kendi yöntemiyle vur, sarıl kadına hediyeler al. Hele de nişanlının yanında daha daha seviyomuş gibi yap. Şimdi böyle yaparak kendine ve ilişkine zarar veriyosun.

pardon doktor musunuz??ya da aile terapisti falan??

ayrıca
ne demek "ana bu kıskanacak tabi"?
şimdi biz bu çocukları 9 ay karnımızda taşıyıp, onaları büyütüp yetiştiriyoruz diye onlara saygı duymayalım mı?
sevdiği ve artık nişanlısı olan kızla aralarını açmaya çalışıp burunlarından fitil fitil getirelim mi?
"sen bu işten anlamazsın, senin seveceğin kızı ben bilirim"e mi getirelim?
kıskanıyorsa da bu kadar yansıtmayacak, içinde yaşayacak
sırf "ana" olmak, bizlere çocuklarımızı mutsuz etme, birey olarak görmeme, saygı duymama hakkı vermez
insan, evladının mutlu olmasını istemeli yahu

Teşekkür ederim arkadaşlar inşallah düzelir herşey Sağolun çok
Duzelir tabi.
Her sey senin elinde.
Bu kiskanclik hic bir seye benzemez seni cok iyi anliyorum.
Bunun duzelmesi icin olani kabul etmelisin.
Bir kere kiskancligindan olecek bile olsan kimseye belli etmemelisin.
Hatta zamanla annesini sevdigini nisanlina soyle.
Ne bileyim kadinin iyi oldugu konular mutlaka vardir onlardan bahset.
Mesela ben hep sevgilimin annesinin yemeklerini overdim. Onun bana karsi sevgisinden bahsederdim. Bir sey oldugu zaman erkek arkadasim kiskandirmak isterdi annesine olan sevgisiyle. Bende bunu kiskanmak yerine onu desteklerdim.
Sende bu sekilde yalandan bile olsa desteklersen emin ol zamanla yenersin bu duygularini.
Sen simdi belli ettikce caktirmasa bile nisanlininda hosuna gidecektir bu sekilde kiskanilmak.
O yuzden ona o firsati verme.
Annesini sevmeye, hic olmazsa ona alismaya calis. ;-)

Çok iyisiniz kızlar
İyiki varsınız ya
Çok teşekkür ederim tek tek hepinize

gelin kaynana ikinizde psikoloğa gidin yoksa olan nişanlınıza olacak :)

ay çok tatlısın ya,iki cambaz bi ipte oynamıyor,adamlar hoopp dışarı

sen nişanlının hayatına gireli nekadar oldu daha..annesi onun ya tabiki sevecekler birbirlerini..tabi bende mıç mıç sevmeye karşıyım..benimde eşim çok düşkün ailesine..zamanla alışıyorsun..kinini içinde dahada büyütmeden nişanlını kendinden soğutmadan destek almalısın..

senin gibi gelin -damat düşman başına bile vermesin ne demek annesi çok düşkün tabikide düşkün olacak benimde birtane evladım var herşeyim o benim tek başıma bakıyorum ona...biri gelip böyle derse bende onun ağzını yırtarım kusura bakmasın..nişalınız haklı beni koparmak istiyorsun diyormuş beni kıskanıyorsun diyormuş..haftada birden fazla arayınca kavga çıkarınca başka bir anlama gelmiyor kenine çeki düzen ver

insan sevdiğini kıskanır ama arkadaşlar çok haklı bence de bi doktora git o duyguyu nasıl aşabileceğin konusunda en iyi onlar yardımcı olur. ama birazcık dilini tutmayı öğren çünkü hep yanlış anlaşılacaksın. rol yapamam demişsin kimse bunu bilemez iyi bişey söylediğinde önceki tutumunu bilenler rol yapıo dicek. Öpme sevme ya da konusma konusunda çok haksızsın ben gün içinde bile en az 2 kere arıyorum annemi, nişanlımla konuşurken annem arasın kapatır hemen cevap veririm anneme sarılır mıncıklar öperim üstelik biz aynı şehirde aynı evdeyiz seninki uzakmış. bana böyle bi baskı gelse haddini bil der ayrılırım dikkatli ol. sakin tutmaya çalış kendini...

ne diye anlayayim
ne icin, nasil?

tek cocuk o mu dogurmus, benimde annem var benide ana dogurdu, her erkek doguran onun gibi mi yapiyor, hayir, onun gibi kimse gormedim
keske kavanozda saklasaymis oglunu
Annesinden nefret ettiğini oğluna bu kadar belli edersen yakında nişanlın kendi girer o kavanoza.

senınkı saplantı halıne gelmıs ama koca adamıda bes gunluk bebek gıbı seven bır kv. dem olsa bende delırırdım, yarın obur gun sızın ozelınıze de karısma potansıyelı var yok evladım actır ben yemek koyayım, yok ustu pıstır ben yıkayım vs...
bu tarz anneler evlatlarını başkasıyla paylaşmak ıstemez, ınankı o da senı kıskanıyordur
bence sallama bırak kadın ne yapıyorsa yapsın,esınle annesı arasındakı ıletısıme de asla karısma, esın ıkınızın arasındakı dengeyı kuramıyorsa o zaman sorun cıkar.
kendıne hakım ol, olamıyorsan psıkologtan yardım al canım kendı ıyılıgın ıcın..

Neden kv böyle yaptı diye kötüyüm deyipte suçu ona atıyorsunuz?
Bence bir doktora görünmenizde fayda var. Yani bu tavırlar yüzünden kimse çocuğunu sevmesin aramasın sormasın istiyorsunuz. Neden kendinizi bir sıraya koydurmaya çalışıyorsunuz? Sevildiğinizden emin değilseniz bitirin ilişkinizi. Yok seviliyorum herşey harika diyorsanız bu yarış neden? Bence fazla aç gözlüsünüz. Bırakın insanlar annesini babasını danasını sevsin. Ben öyle değilim de demeyin lütfen. Herkes aynı olmak zorunda değil.

Nişanı at.Hem kendi ruh sağlığın,hem nişanlının huzuru için.

Benim de hayatta en değer verdiğim ve sevdiğim kişi annemdir eşimin de öyle olmalı anneler kutsaldır benim kv de de sevgiliyken beni istemiyordu sadece üzüldüm ama niye kıskanıyım anne bu ya başka birşeye benzemez takıntılı derecede bağlılarsa birbirlerine sorun çıkar herşey eşte bitiyor malesef nişanlın ana kuzusuysa ve sende bu tavırda gittiğin sürece evlensende boşanırsın benim eşimde tek erkek çocuğu ve acayip düşkün kayınvalidem oğluna ama eşim ona aynı şekilde değil annesini çok sever fakat çok tembel teneke olduğundan benim zorumla gider kadını görmeye annesi bize gelmese oğlunu ayda yılda bir görür valla istemediği gelinini daha çok görüyor şimdi çünkü ben iş çıkışı filan çat kapı uğruyorum kahveye geldim diye beni sevdiğini açık ve net hissedebiliyorum ya hiç karışma belli etme ya da uzaklaş sinirlerin buna dayanmayabilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…