• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlik değil bu

İnanın annemin beni sevip sevmemesi umrumda değil yeterki ötede oynasın .ben hep dua edeirm bana yaşattıklarini kardeşime yaşatmasin diye onu korurumda anneme karşı . Ama kadınin kavgası benimle en cok bu beni rahatsız ediyor.ne istiyor benden anlamiyorum
Bence sen tetikliyorsun bu durumu.
Ben olsam "he he tamam,bilmiyorum,görmedim,bitti" der kısa keserim.
"İşim var,banyodayım,çocuğumu yediriyorum,dışarı çıkıyorum" der hiç uzatmam.
Ne kadar üzerine gidersen o kadar karışıyor ilişkilerin.
Sakin ol,kendine,eşine ve çocuğuna odaklan,gerisi boş.

Bence sen tetikliyorsun bu durumu.
Ben olsam "he he tamam,bilmiyorum,görmedim,bitti" der kısa keserim.
"İşim var,banyodayım,çocuğumu yediriyorum,dışarı çıkıyorum" der hiç uzatmam.
Ne kadar üzerine gidersen o kadar karışıyor ilişkilerin.
Sakin ol,kendine,eşine ve çocuğuna odaklan,gerisi boş.
Tahammülüm kalmadı .lale abla en ufak bağırtiya kavgaya tahammülüm kalmadı buda beni tetikliyor başıma zonklama giriyor .yani birkere aradı bende ona söyledim kardeşimin yolda olduğunu tekrar arayıp bagirmanin manası yok .bende tutamıyorum kendimi kızıyorum tabi

Tahammülüm kalmadı .lale abla en ufak bağırtiya kavgaya tahammülüm kalmadı buda beni tetikliyor başıma zonklama giriyor .yani birkere aradı bende ona söyledim kardeşimin yolda olduğunu tekrar arayıp bagirmanin manası yok .bende tutamıyorum kendimi kızıyorum tabi
Ya tamamen bağları koparacaksın ya da he he deyip geçeceksin.
Aile ilişkileri böyle yaşanıyor.

Hayır doktor bilmiyor. Kendi kendime bıraktım kilo verince yine başlarım düşüncesiyle .. engellesem bile kapımda biter benim annem çok farklı bir insan ne ilişkisini keser nede kavgasını bitirir .böylede nasıl ilişkimizi bitiririm bilmiyorum

Bakın bu tip önemli ilaçlar öyle dan diye bırakılmaz, düşük doza geçilir, muadili başka ilaç bulunur, yada bir başka ilaç verilir kesebilmek için. Kontrolsüz durumunuz bundan..

Onun dışında anneniz madem dolaylı yoldan anlamıyor açıkça söyleyin istemiyorum senle görüşmek diye. Sizde yarattığı öfke nefreti ekrandan hissediyorum oyle söyleyeyim. Bence daha fazla bu negatifligearuz bırakmayın kendinizi.

Bakın bu tip önemli ilaçlar öyle dan diye bırakılmaz, düşük doza geçilir, muadili başka ilaç bulunur, yada bir başka ilaç verilir kesebilmek için. Kontrolsüz durumunuz bundan..

Onun dışında anneniz madem dolaylı yoldan anlamıyor açıkça söyleyin istemiyorum senle görüşmek diye. Sizde yarattığı öfke nefreti ekrandan hissediyorum oyle söyleyeyim. Bence daha fazla bu negatifligearuz bırakmayın kendinizi.
Bir evladıni kaybetti abimi onunda yaşadığı travmalar var eline ipi alıp kendini asmaya kalkıştı zamaninda .zamanında ruh sağlığında yatirilicakti yatmadı.hivbir şekilde tedaviyi kabul etmedj bunun yüzünden bizim hayatımızda karardı . oyuzdn benim yüzümden kendine birşey yaparsa kendimi bir affedemem

Hayır doktor bilmiyor. Kendi kendime bıraktım kilo verince yine başlarım düşüncesiyle .. engellesem bile kapımda biter benim annem çok farklı bir insan ne ilişkisini keser nede kavgasını bitirir .böylede nasıl ilişkimizi bitiririm bilmiyorum
kendi kendinize ilaç bıraktınız öyle mi hemde psikolojik ilaç
cahil birine de benzemiyorsunuz ama!!!

Sadece uzgun ve mutsuz anilarini mi yazdin gunlugune? Iyi düşün.. sadece birkac sayfa mutluluk mu vardi o defterde?
Mutsuz olduklarımi .zaten burda çoğu yazdıklarım o günlükte olanlardi .aslında ben burayı da günlük gibi kullanıyorum. O defteri kimse görmesin diye yaktım ..birde bazı sayfalardada sevdiğim şiir ve resimler yapmıştım onlar vardi

Bir evladıni kaybetti abimi onunda yaşadığı travmalar var eline ipi alıp kendini asmaya kalkıştı zamaninda .zamanında ruh sağlığında yatirilicakti yatmadı.hivbir şekilde tedaviyi kabul etmedj bunun yüzünden bizim hayatımızda karardı . oyuzdn benim yüzümden kendine birşey yaparsa kendimi bir affedemem

Kusuruma bakmayın bunları bilmiyordum. Kendisi de acılar içindeki bir anneyi kesip atmak haliyle çocuğunu sevmeyen bir anneyi atmaktan daha zor. Ama bu böyle gitmez. Anladığım kadarıyla evlisiniz ve çocuğunuz var. Eğer bir 3. Nesil de problemli olsun istiyorsanız bu düzeni devam ettirin.

Açıkçası gerçekten toxic bir ilişki ister anne babayla ister eşle isterse de çocukla olsun o ilişkinin kesilmesi yada mesafelendirilmesi taraftarıyım her zaman.
Dipnot: en yakın zamanda doktora gidip ben bu ilaçlarımı kendim bıraktım diyerek bir yol haritası alın.. kendi vucudunuza verdiğiniz zarar sadece psikolojik olarak kalmamış olabilir.

Kusuruma bakmayın bunları bilmiyordum. Kendisi de acılar içindeki bir anneyi kesip atmak haliyle çocuğunu sevmeyen bir anneyi atmaktan daha zor. Ama bu böyle gitmez. Anladığım kadarıyla evlisiniz ve çocuğunuz var. Eğer bir 3. Nesil de problemli olsun istiyorsanız bu düzeni devam ettirin.

Açıkçası gerçekten toxic bir ilişki ister anne babayla ister eşle isterse de çocukla olsun o ilişkinin kesilmesi yada mesafelendirilmesi taraftarıyım her zaman.
Dipnot: en yakın zamanda doktora gidip ben bu ilaçlarımı kendim bıraktım diyerek bir yol haritası alın.. kendi vucudunuza verdiğiniz zarar sadece psikolojik olarak kalmamış olabilir.
3 nesil devam etmesin diye gittim aslında psikiyatriye .oyuzdn ruh sağlığimi korumaya çalışıyorum .ben tekrar başlarim diye bırakmıştım kilo alınca .çünkü hbuda beni rahatsız ediyor .en kısa zamanda doktorumla tekrar görüşeceğim teşekkür ederim🌺

Sabah sabah canımı sıktı yine annem.kardesim işten izin alıp çıkmış rahatsızmis biraz . Kontoru yoktu annemin wp üzerinden beni aramis kardeşin eve gelmedi ara nerde sor dedi 'aradim bize gelmiş benide aramış ama telefon mutfakta olduğu için ben duymadım zil bozuk camı çalmış duydum ama emin olmadim sadece birkez çaldı çünkü .seside gayet iyi geliyordu.gel ozamn dedim uyandım ben yok dedi eve gidiyorum . aradım dedim tamam geliyormus yoldaymis . aradan 10 dk geçmedi yine aradı annem telefonda bağırıp çağıriyor nerde bu kız daha gelmedi yine ara birseymi oldu ! (Lan ben işe giderken akşamın 11 de geldiğim oluyordu kimse nerdesin demiyordu bı sapik bana takmıştı korkuyordum babama dedim dolmuş durağnda bekle beraber eve gidelim annem yine mirin kırın edip yolla yolluyordu babamı . İki faça var kolumda ikiside annem yüzünden çocuklukta yaptığım.(pişmanım ama iş işten geçti şimdi biri dikkatli bana bakınca kolumu saklamaya çalışıyorum onun utanciyla kaldım ) kardeşim eve gidene kadar kaçkez beni aradı yine bağırtılar kulak zarim patladı sanki.. bebeklikte bir ailenin beni istediğini söylüyordu bana keşke verselermis beni .bugün çok mutsuz uyandım bütün enerjimi emdi yine
Parça parça ilerlemek istiyorum
Annenizle evleriniz yakın mı?
Bu yüzden 10 dk geçince ve hala kardeşiniz eve gitmediğinde telaşlanmış olamaz mı?
Annenizle sizin ilişkiniz kardeşinizle annenizin ilişkisinden farklı
Size yanlış davranıldı diye kardeşinizi merak etmesine sinirlenmenize hak veremiyorum o yüzden
Müdahale edebileceğiniz tek nokta annenizin sizi sık aramasına ya da telefonda bağırmasına olabilir
Annenizin en ufak bir hareketi bile bu derece gününüzü mahvediyorsa aranızdaki ilişkiye mesafe koymak ya da tamamen görüşmeyi kesmek sizin elinizde
Ergenlikteki yaptığınız hata ise sizin annenizle olan ilişkinize verdiğiniz tepki
Kız kardeşinizi de sıkıyormuş ama o kollarını kesmeyi tercih etmemiş
Keşke yardım çığlıklarınızı anlayacak bir aileniz olsaymış
Ama hayatınızdaki her şeyin sebebi de dış unsurlar değil

İlaçlarınız konusunda yaptığınız şeye çok şaşırdım
Daha geçenlerde OKB ile ilgili bi konuda epey fikir belirtmiştiniz
O kadar bilgi sahibi birinin kafasına göre ilaçlarını kesmesine şaşırdım doğrusu
Bir de orada neye takacağınızı kendiniz seçtiğinizi söylemiştiniz
Belli ki o kısımda da kendinize veya bize pek dürüst davranmamışsınız
Tedavinize devam etmek sizin için en sağlıklısı
Her konunuz o kadar gerginlik ve stres içeriyor ki kendinize zarar veriyorsunuz fazlasıyla

Eş kötü, eş ailesi kötü, anne kötü, kardeş kötü....
Bu işte bir gariplik yok mu?
İlişki kurma ve ilişkileri ve tepkileri yönetme konusunda sorun yaşıyor olabilir misiniz?
Bir uzman yardımı almanızı öneririm.

Parça parça ilerlemek istiyorum
Annenizle evleriniz yakın mı?
Bu yüzden 10 dk geçince ve hala kardeşiniz eve gitmediğinde telaşlanmış olamaz mı?
Annenizle sizin ilişkiniz kardeşinizle annenizin ilişkisinden farklı
Size yanlış davranıldı diye kardeşinizi merak etmesine sinirlenmenize hak veremiyorum o yüzden
Müdahale edebileceğiniz tek nokta annenizin sizi sık aramasına ya da telefonda bağırmasına olabilir
Annenizin en ufak bir hareketi bile bu derece gününüzü mahvediyorsa aranızdaki ilişkiye mesafe koymak ya da tamamen görüşmeyi kesmek sizin elinizde
Ergenlikteki yaptığınız hata ise sizin annenizle olan ilişkinize verdiğiniz tepki
Kız kardeşinizi de sıkıyormuş ama o kollarını kesmeyi tercih etmemiş
Keşke yardım çığlıklarınızı anlayacak bir aileniz olsaymış
Ama hayatınızdaki her şeyin sebebi de dış unsurlar değil

İlaçlarınız konusunda yaptığınız şeye çok şaşırdım
Daha geçenlerde OKB ile ilgili bi konuda epey fikir belirtmiştiniz
O kadar bilgi sahibi birinin kafasına göre ilaçlarını kesmesine şaşırdım doğrusu
Bir de orada neye takacağınızı kendiniz seçtiğinizi söylemiştiniz
Belli ki o kısımda da kendinize veya bize pek dürüst davranmamışsınız
Tedavinize devam etmek sizin için en sağlıklısı
Her konunuz o kadar gerginlik ve stres içeriyor ki kendinize zarar veriyorsunuz fazlasıyla
Birkere o konu cokk farklı arada dağlar kadar fark var diyebilirim.biri size bagirirsa otomatik olarak sizde tepki verirsiniz öyle degilmi? İsterseniz dünyanın en sakin insanı olun.bunu ve o konuyu bağlamanız çok saçma o konuyu baştan okumanızı tavsiye ederim.ilaclara konusuna gelince kilo aldım ve zayıflayınca tekrar başlarim dusuncesiyle bıraktım sonuçta buda beni rahatsız ediyor . ilaçlar evde yığınla istersem şimdi yine başlarım ama kilo almakta insanlari psikolojik olarak etkiliyor öyle degilmi? Ben kendi başıma birşeylerle başa çıkmaya çalışıyorum.ayrica kardeşimin durumu benden daha vahim diyebilirim daha geçende beni aradı abla nolur bana acil psikiyatri den randevu al ben iyi değilim dedi ! kardesim içine ata ata delirdi resmen kız güluyor hemen ardında ablam krizine giriyor ağlıyor sonra gülme krizine giriyor anlatabildim mi ? Onun ruhu benden daha yaralı.benimde ruhum ve ergenlikte saçma davranarak yaptığım şey . şimdi bunu yüzüme vurmanız o izleri geri gecirmicek .bazen sırf konuşmak için konuştuklarını düşünüyorum insanların .bana gerçekten yardımcı olmak isteseydiniz .o kolumdaki iz yerine merak ettiklerinizi sorardiniz bende insan gibi cevap verirdim baştan üst üste bastığınız beğenmedim ! Butonoyla zaten baştan tavrınizi belli ettiniz ! Oyuzdn ben sizin sorularınızı cevaplayamam ne desem ikna olmazsınız siz kafada olayı bitirmisiniz zaten..durust davranmamissiniz demişsiniz zaten! Konu kapanmıştır ikimiz için.

Back
X