Sabah sabah canımı sıktı yine annem.kardesim işten izin alıp çıkmış rahatsızmis biraz . Kontoru yoktu annemin wp üzerinden beni aramis kardeşin eve gelmedi ara nerde sor dedi 'aradim bize gelmiş benide aramış ama telefon mutfakta olduğu için ben duymadım zil bozuk camı çalmış duydum ama emin olmadim sadece birkez çaldı çünkü .seside gayet iyi geliyordu.gel ozamn dedim uyandım ben yok dedi eve gidiyorum . aradım dedim tamam geliyormus yoldaymis . aradan 10 dk geçmedi yine aradı annem telefonda bağırıp çağıriyor nerde bu kız daha gelmedi yine ara birseymi oldu ! (Lan ben işe giderken akşamın 11 de geldiğim oluyordu kimse nerdesin demiyordu bı sapik bana takmıştı korkuyordum babama dedim dolmuş durağnda bekle beraber eve gidelim annem yine mirin kırın edip yolla yolluyordu babamı . İki faça var kolumda ikiside annem yüzünden çocuklukta yaptığım.(pişmanım ama iş işten geçti şimdi biri dikkatli bana bakınca kolumu saklamaya çalışıyorum onun utanciyla kaldım ) kardeşim eve gidene kadar kaçkez beni aradı yine bağırtılar kulak zarim patladı sanki.. bebeklikte bir ailenin beni istediğini söylüyordu bana keşke verselermis beni .bugün çok mutsuz uyandım bütün enerjimi emdi yine
Parça parça ilerlemek istiyorum
Annenizle evleriniz yakın mı?
Bu yüzden 10 dk geçince ve hala kardeşiniz eve gitmediğinde telaşlanmış olamaz mı?
Annenizle sizin ilişkiniz kardeşinizle annenizin ilişkisinden farklı
Size yanlış davranıldı diye kardeşinizi merak etmesine sinirlenmenize hak veremiyorum o yüzden
Müdahale edebileceğiniz tek nokta annenizin sizi sık aramasına ya da telefonda bağırmasına olabilir
Annenizin en ufak bir hareketi bile bu derece gününüzü mahvediyorsa aranızdaki ilişkiye mesafe koymak ya da tamamen görüşmeyi kesmek sizin elinizde
Ergenlikteki yaptığınız hata ise sizin annenizle olan ilişkinize verdiğiniz tepki
Kız kardeşinizi de sıkıyormuş ama o kollarını kesmeyi tercih etmemiş
Keşke yardım çığlıklarınızı anlayacak bir aileniz olsaymış
Ama hayatınızdaki her şeyin sebebi de dış unsurlar değil
İlaçlarınız konusunda yaptığınız şeye çok şaşırdım
Daha geçenlerde OKB ile ilgili bi konuda epey fikir belirtmiştiniz
O kadar bilgi sahibi birinin kafasına göre ilaçlarını kesmesine şaşırdım doğrusu
Bir de orada neye takacağınızı kendiniz seçtiğinizi söylemiştiniz
Belli ki o kısımda da kendinize veya bize pek dürüst davranmamışsınız
Tedavinize devam etmek sizin için en sağlıklısı
Her konunuz o kadar gerginlik ve stres içeriyor ki kendinize zarar veriyorsunuz fazlasıyla