• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık hakkında birtakım mülahazalar

Ben ikinizi de hatalı buldum. Çocuk özgürlüğüne düşkün belli, ben de öyleyim yurtdışı gezilerimde çok kez otostop yaptım, sonuçta o arabadan inince o adamlarla ilişkin bitiyor. O yolculuk yaptığım adamlar eve gittiklerinde eşlerine bugün arabama otostop yapan bir kadını aldım dese, eşleri de buna kurulsa ben bu mantığı algılayamam. Adam kötü bir şey yapmamış, yolculuk olmadan önce de size durumu anlatmış. Sanki kötü bir sey yapmış gibi bir daha olmasın demek sinir bozucu bir durum, çocuk gibi uyarılması üstelik yanlış bir şey yapmadığı halde bu konuda adama hak veriyorum. Fakat telefonda verdiği tepkileri çok itici, orada kesinlikle haklı taraf sensin. Çocuk haklıyken haksız konumuna sokmuş kendini, daha sakin olup bunun yanlış bir şey olmadığını açıklamalı ve içini rahatlatmalıydı
Ben bunu doğru bulmuyorum yani ben tanımadığım bi insanla uzun yola çıkmam. Çıkan çıksın bana ne ama hiç değilse ilişkimde de bunu belirleyebilecek bir alanım olsun. Çocuk gibi de uyarmadım zaten rahatsız oldum bi daha yapma dedim azarlamadım bi şey yapmadım

Ben bunu doğru bulmuyorum yani ben tanımadığım bi insanla uzun yola çıkmam. Çıkan çıksın bana ne ama hiç değilse ilişkimde de bunu belirleyebilecek bir alanım olsun. Çocuk gibi de uyarmadım zaten rahatsız oldum bi daha yapma dedim azarlamadım bi şey yapmadım
Ama işte bunda yanlış bir şey yok, anlatmak istediğim o. Otobüsle gittiğinde de bir sohbet ortamı oluşabilirdi, farklı şeyler kovalayan biri her fırsatı değerlendirir. Bu yanlış olmasa bile sen "ben yapmam" diyorsun ve ben buna saygı duyuyorum ama aynı şeyi ondan beklememeliydin. Çok sevdiğim bir söz var; hayat ilizyondur, örümcek için normal olan sinek için kaostur. Ona normal gelen şey sana anormal geldiği için o bu durumu anlayamaz ve bir daha yapma kelimesi sanki kötü bir sey yapmış, kızlara sarkmış vs gibi algılamış olabilir ve yapmadığı bir seyi kötü bir sey yapmış gibi algılanması her insanın sinirini bozar.

Back