Kıskançlık konusu

Kuzucuğuna sahip çık kurtlar ham diye kapmasın

Hiç gerekli değil ama illa istiyorsan onun tanımadığı çevreye gir. Bi kursa falan git. Yeni arkadaşlar edin. Ne okudun ne iş yaparsın bilmem ama. Kariyer için önemli bi kursa git dil kursu bilgisayar kursu gibi.

Hiç gerekli değil ama illa istiyorsan onun tanımadığı çevreye gir. Bi kursa falan git. Yeni arkadaşlar edin. Ne okudun ne iş yaparsın bilmem ama. Kariyer için önemli bi kursa git dil kursu bilgisayar kursu gibi.
Ya ben onu kızların olduğu bütün ortamlardan olabildiğince soyutlamışken kasıtlı bi şekilde böyle bişey yapmama çok kızar diye de korkuyorum Çaktırmadan yapmam gerek

Kuzucuğuna sahip çık kurtlar ham diye kapmasın
Liseden kız arkadaşlarla buluşmuştuk uzun süreden sonra Kuzumla aynı ünide okuyor arkadaşım Sizin ordaki şunlar vs yok mu falan diye konuşuyorum Aman onlar da senin kuzunu yiyeceklerdi dedi Kıza saldırdım

Tüm kız arkadaşlarınımı uzaklaştırdın...
Sana biraz özgüven lazım bu şekilde nasıl devam etmeyi duşunuyosun
Özgüven şart

Liseden kız arkadaşlarla buluşmuştuk uzun süreden sonra Kuzumla aynı ünide okuyor arkadaşım Sizin ordaki şunlar vs yok mu falan diye konuşuyorum Aman onlar da senin kuzunu yiyeceklerdi dedi Kıza saldırdım
senin bu kuzun yüzünden başına gelecek var benden söylemesi

Tüm kız arkadaşlarınımı uzaklaştırdın...
Sana biraz özgüven lazım bu şekilde nasıl devam etmeyi duşunuyosun
Özgüven şart
Yook ya sen ne sandın Benim kzuum onlara bakar diye korkuyorum mu Aslaa Kendimden şüphe etsem ondan etmem öyle ADAMdır sevdiğim Kızlar fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…