Kıskançlık konusu

Cok sevimlisin demek isterdim ama bence şu tatlişko konuşmaların çok lüzumsuz.
22ye azıcık kalmalar,kuzucuğunu kapan kurtlar....
Sen arkadaş ortamındada böyleysen yanlız kalıyosundur tabi.

Yook ya sen ne sandın Benim kzuum onlara bakar diye korkuyorum mu Aslaa Kendimden şüphe etsem ondan etmem öyle ADAMdır sevdiğim Kızlar fena
Biliyor musun hep böyle soyutladıklarınız aldatır
Ah şu kadınlar hayatın anlamını çözseler
Ortada ne kavga kalır ne gurultu ne anlaşmazlık
Sorunun kaynağı senin kendine guvenmemen
Kendinle barışık değilsin
Dışarıdakiler senin sevgilin için sıraya girmiyor
Sevgilininde brad pitt olduğunu sanmam
Dunyanın senin etrafında donmediğini anlayabildiğin zaman
Mutluluğu bulacaksın
21 yaşında gibi değilde 15 yaşındaki gibi düşünmeye ve davranmaya devam edersen
O kuzuyu dişli bir kurdun kapması yakındır
İstediğin kadar soyutla
Kurt kuzuyu yer

Cok sevimlisin demek isterdim ama bence şu tatlişko konuşmaların çok lüzumsuz.
22ye azıcık kalmalar,kuzucuğunu kapan kurtlar....
Sen arkadaş ortamındada böyleysen yanlız kalıyosundur tabi.
Yok ben normalde öyle tatlişko bi tip değilim Arkadaş ortamımda çok da yalnız sayılmam ama az arkadaşım vardır bunun sebebi de genelde çok resmi ve ciddi davranışlarımdır Yalnızca sevdiceğim mevzu olunca böyle değişiveriyorum Napimm

sevgilin olmadığı zamanlarda çevrende bulunan bekar, sevgilisi olan, nişanlı, evli vs farketmez her erkeğe hangi gözle bakıyordun merak ediyorum da sevgilinin çevresindeki tüm kızlara bu şekilde bir muamele yapmışsın...

Benim sevgilim beni aldatmaz Kimseye gözünün ucuyla bile bakmaz

Ben sevgilimle sevgili olana kadar erkeklerle hiç işim yoktu Bütün erkekler abimdi yani Bi de benim abi hastalığım var zaten Hep bi abim olsun isterdim Hatta sevgilime de ilk tanıştığımızda abi diyordum

Sen kuzu ool bende çakaaal, kıskan beni yarim yarim, kıskan beni yarim yarim, kıskaaaaan beni oyyy...

Bi insanın hayatındaki en önemli şeyin sevgilisi olması çok garip değil bence

Doğrudur ama insanın hayatındaki tek şeyin sevgilisi olması normal değil .

Yani normal dengeli doyurucu bir hayat için arkadaş, sosyal hayat, iş, sevgili gerek.

Kişilik, meslek, hobi, ilgi alanları kimliğini oluşturur. Sende bunlar yoksa olmayanların yerine de sevgilini koyarsın. Sabah akşam kafanın sürekli bu çocukta olması normal mi sence? Elinde telefon bütün gün çocuğun hayatının peşindesin kendi hayatın olsaydı kafan kendi hayatında olurdu.

Bu çocuk giderse hayatında ne olacak? Boşluk.

Ben sevgilimle sevgili olana kadar erkeklerle hiç işim yoktu Bütün erkekler abimdi yani Bi de benim abi hastalığım var zaten Hep bi abim olsun isterdim Hatta sevgilime de ilk tanıştığımızda abi diyordum
eleştirmek amaçlı demiyorum sakın yanlış anlama ama ciddi anlamda sağlıksız bir düşünce yapısı bu. sadece senin için demiyorum genel anlamda bu boyutta kıskançlık yaşayan insanlar için diyorum. sevgilin kendini bilen biriyse kim ne yaparsa yapsın zaten bir yanlışı olmaz sana. elin adamı sen otobüs beklerken gelip sana asılsa suçlu sen mi olacaksın? Sen kendini bilip karşılık vermezsen tabi ki hayır.
İnsan yapısı gereği sosyal bir varlık. erkeklerle işim olmaz demişsin, bak benim erkeklerle çok işim oluyor.senin tabirinle ben elin adamını yiyecek kurtlardan mıyım o halde? %95i erkek bir fakülteden mezun oldum, şimdi de çalıştığım yerdeki tek bayanım, uzun süredir ilişkim var, erkek arkadaşım çıkıp bana senin gibi tepki verse yürü git işine derim. ben kimle nasıl iletişim kuracağımı bilmiyor muyum da sen bana müdahale ediyorsun derim. o da beni bilir ve bu konuda en ufak bir sorun etmez.

Bir sanat dalında Türkiyede çok az olan profesyonellerdenim, çalışmalarımız var Online öğretmenlik yapıyorum, okulumda çok başarılıyım meslek karşyer hedeflerim var Yani hayatım boş değil öylecek Ama o yoksa herşey çok zor diyebilirim O olmazsa hayatım boş kalır değil belki tutunacak şeylerim olur ama O istese veya onun için yapmam gerekse diğer herşeyden vazgeçebilirim de Kısacası en öncelikli O

Merak ettim geçmişinde aldatılma olayı yaşamış olabulır misin? Seven kıskanır anlıyorum ama hem guvenıp hem cok kısmanman dıkkatımı cektı

Merak ettim geçmişinde aldatılma olayı yaşamış olabulır misin? Seven kıskanır anlıyorum ama hem guvenıp hem cok kısmanman dıkkatımı cektı
Hayır hayatımda ilk ilişkim daha önce kimseye gönlüm bile meyletmedi Onun da öyle Ve onun bir yanlışını bile görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…