21Yaşın kaç canım
15
16 ?
Bi insanın hayatındaki en önemli şeyin sevgilisi olması çok garip değil benceSenin işin gücün hayatın bir amacın yok mu?
Bu çocuktan başka işin yok mu?
15 yaşında tanıdığım çok olgun insanlar varYaşın kaç canım
15
16 ?
Biliyor musun hep böyle soyutladıklarınız aldatırYook ya sen ne sandın Benim kzuum onlara bakar diye korkuyorum mu Aslaa Kendimden şüphe etsem ondan etmem öyle ADAMdır sevdiğim Kızlar fena
Yok ben normalde öyle tatlişko bi tip değilim Arkadaş ortamımda çok da yalnız sayılmam ama az arkadaşım vardır bunun sebebi de genelde çok resmi ve ciddi davranışlarımdır Yalnızca sevdiceğim mevzu olunca böyle değişiveriyorum NapimmCok sevimlisin demek isterdim ama bence şu tatlişko konuşmaların çok lüzumsuz.
22ye azıcık kalmalar,kuzucuğunu kapan kurtlar....
Sen arkadaş ortamındada böyleysen yanlız kalıyosundur tabi.
Meraktan soruyorumBi insanın hayatındaki en önemli şeyin sevgilisi olması çok garip değil bence
yavrum valla gereksiz bir kıskançlık seninki21 ama 22 ye azcık kaldı
Benim sevgilim beni aldatmaz Kimseye gözünün ucuyla bile bakmazBiliyor musun hep böyle soyutladıklarınız aldatır
Ah şu kadınlar hayatın anlamını çözseler
Ortada ne kavga kalır ne gurultu ne anlaşmazlık
Sorunun kaynağı senin kendine guvenmemen
Kendinle barışık değilsin
Dışarıdakiler senin sevgilin için sıraya girmiyor
Sevgilininde brad pitt olduğunu sanmam
Dunyanın senin etrafında donmediğini anlayabildiğin zaman
Mutluluğu bulacaksın
21 yaşında gibi değilde 15 yaşındaki gibi düşünmeye ve davranmaya devam edersen
O kuzuyu dişli bir kurdun kapması yakındır
İstediğin kadar soyutla
Kurt kuzuyu yer
Çocuk gibisinBenim sevgilim beni aldatmaz Kimseye gözünün ucuyla bile bakmaz
Ben sevgilimle sevgili olana kadar erkeklerle hiç işim yoktu Bütün erkekler abimdi yani Bi de benim abi hastalığım var zaten Hep bi abim olsun isterdim Hatta sevgilime de ilk tanıştığımızda abi diyordumsevgilin olmadığı zamanlarda çevrende bulunan bekar, sevgilisi olan, nişanlı, evli vs farketmez her erkeğe hangi gözle bakıyordun merak ediyorum da sevgilinin çevresindeki tüm kızlara bu şekilde bir muamele yapmışsın...
Kızlar merhaba Ben geçen hafta şu "kuzucum" konusunu açan arkadaş :) çok eleştirmiştiniz hatırlarsınız. Bizim kuzucumla aramızdaki tartışmaların çoğu kıskançlıktan çıkıyor, benim kıskançlığımdan. Onun bana göre daha sosyal bi hayatı var, etrafındaki tüm kız arkadaşlarını uzaklaştırmış olsam da mesela çalıştığı yerde bi sekrter var üniversite öğrencisi bi kız , orda sevgilim bir aydır çalışıyor, sevgilim şu an benden uzakta başka şehirde Ama mesela o sekreter işle alaklı mailler atıyor günlük raporlar gönderiliyor vs derken maillerin arkası gelmiyor alakasız konularda da mailler atıyor, bunlar sadece görebildiğim mailleri, telefonundan da ulaşmıyor mu acaba falan derken yine ben dayanamayıp karışınca ben çok kıskanç vs oluyorum tartışma çıkıyor. O beni kıskanmadığından tartışma konusu o taraftan olmuyor sonra abartan ben oluyorum onun gözünde. O beni kıskanmıyor değil, kıyameti bile koparır da Benim kıskanılacak hiçbir haltım yok hayatımda Anasının dizinin dibinde oturan dümdüz bi kızım yani, ara sıra ona da kıskanmaya sebep olsa dengeleyeceğiz o zaman bana kızmaya yüzü olmayacak gibi geliyor ama onu kıskandıracağım birileri bile yok napıcam ben ya
Bi insanın hayatındaki en önemli şeyin sevgilisi olması çok garip değil bence
eleştirmek amaçlı demiyorum sakın yanlış anlama ama ciddi anlamda sağlıksız bir düşünce yapısı bu. sadece senin için demiyorum genel anlamda bu boyutta kıskançlık yaşayan insanlar için diyorum. sevgilin kendini bilen biriyse kim ne yaparsa yapsın zaten bir yanlışı olmaz sana. elin adamı sen otobüs beklerken gelip sana asılsa suçlu sen mi olacaksın? Sen kendini bilip karşılık vermezsen tabi ki hayır.Ben sevgilimle sevgili olana kadar erkeklerle hiç işim yoktu Bütün erkekler abimdi yani Bi de benim abi hastalığım var zaten Hep bi abim olsun isterdim Hatta sevgilime de ilk tanıştığımızda abi diyordum
Bir sanat dalında Türkiyede çok az olan profesyonellerdenim, çalışmalarımız var Online öğretmenlik yapıyorum, okulumda çok başarılıyım meslek karşyer hedeflerim var Yani hayatım boş değil öylecek Ama o yoksa herşey çok zor diyebilirim O olmazsa hayatım boş kalır değil belki tutunacak şeylerim olur ama O istese veya onun için yapmam gerekse diğer herşeyden vazgeçebilirim de Kısacası en öncelikli ODoğrudur ama insanın hayatındaki tek şeyin sevgilisi olması normal değil .
Yani normal dengeli doyurucu bir hayat için arkadaş, sosyal hayat, iş, sevgili gerek.
Kişilik, meslek, hobi, ilgi alanları kimliğini oluşturur. Sende bunlar yoksa olmayanların yerine de sevgilini koyarsın. Sabah akşam kafanın sürekli bu çocukta olması normal mi sence? Elinde telefon bütün gün çocuğun hayatının peşindesin kendi hayatın olsaydı kafan kendi hayatında olurdu.
Bu çocuk giderse hayatında ne olacak? Boşluk.
Merak ettim geçmişinde aldatılma olayı yaşamış olabulır misin? Seven kıskanır anlıyorum ama hem guvenıp hem cok kısmanman dıkkatımı cektıKızlar merhaba Ben geçen hafta şu "kuzucum" konusunu açan arkadaş :) çok eleştirmiştiniz hatırlarsınız. Bizim kuzucumla aramızdaki tartışmaların çoğu kıskançlıktan çıkıyor, benim kıskançlığımdan. Onun bana göre daha sosyal bi hayatı var, etrafındaki tüm kız arkadaşlarını uzaklaştırmış olsam da mesela çalıştığı yerde bi sekrter var üniversite öğrencisi bi kız , orda sevgilim bir aydır çalışıyor, sevgilim şu an benden uzakta başka şehirde Ama mesela o sekreter işle alaklı mailler atıyor günlük raporlar gönderiliyor vs derken maillerin arkası gelmiyor alakasız konularda da mailler atıyor, bunlar sadece görebildiğim mailleri, telefonundan da ulaşmıyor mu acaba falan derken yine ben dayanamayıp karışınca ben çok kıskanç vs oluyorum tartışma çıkıyor. O beni kıskanmadığından tartışma konusu o taraftan olmuyor sonra abartan ben oluyorum onun gözünde. O beni kıskanmıyor değil, kıyameti bile koparır da Benim kıskanılacak hiçbir haltım yok hayatımda Anasının dizinin dibinde oturan dümdüz bi kızım yani, ara sıra ona da kıskanmaya sebep olsa dengeleyeceğiz o zaman bana kızmaya yüzü olmayacak gibi geliyor ama onu kıskandıracağım birileri bile yok napıcam ben ya
Hayır hayatımda ilk ilişkim daha önce kimseye gönlüm bile meyletmedi Onun da öyle Ve onun bir yanlışını bile görmedimMerak ettim geçmişinde aldatılma olayı yaşamış olabulır misin? Seven kıskanır anlıyorum ama hem guvenıp hem cok kısmanman dıkkatımı cektı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?