Kıskançlık krizi mi yoksa haklı mıyım?

değerlerinize saygım var ama güzelim gelinliğin üstüne neden örme şal takılır anlam veremiyorum
ve abartıyorsunuz, kimsenin aklında değil emin ol sizin seçtiğiniz model..
örme bolero mu? örme bolero bitti, insanlar için bir bolero bundan ibaret..

Şal yüzünden insan kırılır mı hiç? Eşya ya alt tarafı eşya. Hayat o kadar kısaki. Ben babamı kaybettiğimde onu 1 haftadır görmüyordum. O kadar salakça bir sebepten trip atmıştımki ona yola çıkarken. Gençlik işte... Bak sonuca... Sesine bile hasretim şimdi. Kırmayın sevdiklerinizi. Değmez inanın değmez...

Istemiyorsaniz, kizi arayip siz soyleyin istemediginizi. Bos yere annenizin ustune gitmeyin. Yazik kadina. Ikinizin arasinda kalmasin.

Kıskançsın net
Bune arkadaş kutsal emanet sanki bunlar bildiğin bezden şeyler insan kırmaya değmez malınız kıymetli belliki etrafımda olmasını istemiyeceğin insanlardan

şahsen senin gibi biriyle arkadaş yada akraba olmak istemezdim zor ve detaycı birine benziyorsun.sen birine hediye alsan on yıl sonra sorarsında nerde nereye koydun diye.

sen toplandığınız bir ortamda söyle bence açık açık
başka model örsün annem de onun bende hatırası var kusura bakma özel bir şal benim için desen

ben de kıskançlardanım ne yalan söyleyeyim, hem de bu tarz şeylere önem vermememe rağmen.
annem bana örmüşse başkasına aynı modeli örmesin isterim.
ama kadını de üzmeyin, siz arayıp ben anneme izin vermiyorum örmesi için deyin.

hiçbirsey yapmam
hatta ben cok begendıysem kullanması için bile ona verırım geri de alırım madem özelse
aynısı olsa ne olacak ki, sizde mi o gün gelinlik giyeceksınız aynı şalı mı kullanacaksınız

çocuk gbi fikriniz, bana garip geldı

abartmışsın ailen hatıra kalsın istemişsin ama çok hassasın

Annene söyle onunki nin modelini biraz değiştirerek örsun

Senin bu öz eleştirilerin sempatik duruyor
Ama annen örerse bende o düğüne gitmem der misin ? Çok abartıyo

Senin bu öz eleştirilerin sempatik duruyor
Ama annen örerse bende o düğüne gitmem der misin ? Çok abartıyo

ha ha valla çok arıza biri değilim, uyumluyumdur genelde, ama kıskançlık var maalesef.

bir de burada konu sahibine biraz gıcıklık ediliyor gibi geliyor bana.
yani kuzeni değil ki, kuzenin sevgilisi ne alaka yani, annesinden bu kadar değerli bir hediye isteyecek. kadın da muhtemelen hayır diyememiş, tamam demiş ama pişman durumdan, bu durumda kızının olaya müdahale etmesi bence gayet yerinde olur.

he dediğin doğru, ben o tarz bir tepki vermezdim ama kınardım da yani, istenen hediyenin büyüklüğü baya baya haddi aşmış gibi.

sende gormuş beğenmiş istemiş ne şalmış bu anlamadım gıttıı boşverin düğünede gıdın saçma olmuş...

Çok abartmışsınız ayıp etmissiniz.Kuzenimin benim için bi şal sebebiyle böyle konuştuğunu bilsem, şalı yaptırmıyorum ama sen yinede gelme derdim kapatırdım suratınıza kusura bakmayın.Ek olarak takıntılıyım söylemezsem ölürüm, ''eşofman'' olacak o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…