Kıskançlık krizi mi yoksa haklı mıyım?

Bilmiyorum ya ben olsam karışmam
Ama anneme derim ki anne o sana vaktinde laf dedi, sen büyüklük ediyorsun
Ama bi daha iyi niyetin kullanırsa değil şal , günahını verme tamam mı
Bu kadar yani

Aman benim şalımın aynısından örersen , kuzenimin düğününe adım atmam durumu fazla abartı ve gülerler bence

Ben kendi dugun salimi kk dan tanistigim bir kiza hediye gondermistim kendi dugununde kullansin diye

Kiskanclik yapiyorsunuz

Bunların hepsi bir şal için mi? Abartsaydınız iyice.

Objelere verdıgınız degerı bır kenara bırakın ve Annenız hayattayken kendısıne ve verdıgı kararlara oncelıkle saygı duymayı öğrenin! Nitekim daha kıymetli olan budur..

Cidden kıskançlık yanımdan geçmez, böyle şeyleri de sorun yapmam, hatta gelinliğimi bile durumu kötü birine verebilirim umursamam ama yine de konu sahibine kızamadım.

Sonuçta annesinin emeği var zor bir modelmiş, bunu isteyen vukuatlı biriymiş, konu sahibi ondan haz etmiyormuş ve konu sahibi yurt dışında, aile özlemi çekiyor ve o şalı annesi ile arasında bir bağ olarak görüyor olabilir ve o bağın aynısına sevmediği birisi sahip olacak diye olaya ekstra hassas yaklaşmış olabilir.

Şu an empati yaptım, annemden uzağım, annemin uykusuz kalıp ördüğü ve bana ait olan, annemle aramda bağ olarak gördüğüm bir şal var ve aynısına başkası da sahip olacak. Ne bileyim içim cız etti.

Kıskançlık değil bence bu....

Çok abartmışsin.ben olsam benim şalımı bile kullansın o gün diye vermeyi düşünürdüm. Kuzen yani bu.kardeş sayilir..

Sizin şalınızı istese tamam maneviyat dersiniz, hani yazmışsınız ya aile yadigarlarına önem veriyorum diye, ki bu çok güzel ve insani bence..
ama sizin şalınız tüm maneviyatıyla ve hatıralarıyla evinizde duruyor kimsenin onu almaya kalktığı yok
Bu yüzden kıskançlık krizi diyorum. Uzakta olmanız tetikliyordur tabi, özlüyorsunuzdur anneciğinizi, paylaşamıyosunuzdur emeğini, ama bunun adı kıskançlık. neticede kuzeniniz, anneniz ya teyze ya hala, el değil ki o da yeğeni..
Çocuk değilsiniz sonuçta, yetişkin olduğumuzda içimiz cıs etse de bunlar kontrol etmemiz gereken duygular

Ben de sevmem öyle şeyleri haklısınız. Özellikle anneme laf etmişse asla kabul etmem.

Annesine laf etmiş kuzenin nişanlısı bayanlar, orayı gözden kaçırmayın !

Şal için düğüne gitmemek... Kan davası güder gibi ne bu? Pamuk ipliğine bağlı bir bağ mı sizin insanlarla aranızdaki?

Ben de sevmem öyle şeyleri haklısınız. Özellikle anneme laf etmişse asla kabul etmem.

Annesine laf etmiş kuzenin nişanlısı bayanlar, orayı gözden kaçırmayın !
Ama annesi yapmaya razı... ve bence burada şalın aynı zor model olması sorun, başka model olsa muhtemelen böyle bir tepkisi olmazdı konu sahibinin
Ama ailede elinden gelen kişilerden böyle şeyler istenir, ha kuzen ha nişanlısı.. insanlar düğün yapacağı zaman yakınlarına eşe dosta kaprislenir, ricalarda bulunur böyle..

Konu sahibini bilmem ama, benim kesin olurdu :) Anneme laf söyleyen biri bir de utanmadan şal mı ördürüyor?
Aynı modeli ben de istemezdim gerçekten, her gelin farklıdır, başka model seçsin :)

Konu sahibini bilmem ama, benim kesin olurdu :) Anneme laf söyleyen biri bir de utanmadan şal mı ördürüyor?
Aynı modeli ben de istemezdim gerçekten, her gelin farklıdır, başka model seçsin :)
E tabi anneye laf konusu bambaşka,
ama buradaki durum da başka sanki.. konu sahibi uzakta ya, paylaşamıyor annesini sanırım. laf söylemese de o nişanlı, konu sahibi yine muhtemelen kızacaktı..
hissiyat normal insanın içi cız edebilir, ama kendi içinde yaşar insan bu koşullarda insanların düğün arifesinde buna bu kadar tepki gösterildi mi, durum kıskançlık oluyor

salin modelini soranlar olmus.
linklerde var benimki degil ama aynisi bendeki fotograflar raw format oldugu icin siteye yuklenemiyor.
hangi dergide oldugunu hatirlamiyorum cunku dergiler yanimda degiller muhtemelen nakodur
http://s23.postimg.org/juphzpmmz/Resim_004.jpg
https://mimuu.com/orgu-sal-modelleri/orgu-sal-modelleri-mimuu-com-2/
Benimki cok acik pembe idi, birinci linkteki de hafif pembe sanirsam
Cok sacma yorumlar var tek bir olayla kisilik analizi yapabilen insanlar var forumda kendilerini cok taktir ettim.
Ben gelinligimi de ihtiyac sahibi birine verdim. Giydi getirdi.
Sonucta bir daha giyilmeyecek, dolapta kutulandi duruyor, ilerde kizim olursa gorsun diye sakliyorum
Mesele aynisini giymesi degil annemin benim icin yaptigi bir seyi, benim annemden kendisi icin istemesi.
Alsin modelini kime yaptiriyorsa yaptirsin benim annem disimda...
Detayini yazmak istememistim ama yazayim ben acikcasi benim anneme siz kotu niyetlisiniz diyen biri icin parmagimi oynatmam.
Onun benim icin harcadigi emegi boyle birine layik gormesinden hosnut degilim. Ozellikle de hayatin donum noktalarindan biri olan bir gunde benim icin ozel yaptigi bir seyi ona da yapmasindan hoslanmadim. Annemi paylasiyormusum gibi geldi.
Siz olsaniz ne tepki verirsiniz diye sordum bazi arkadaslar abatriyorsun birak yapsin seninki degil demis tesekkur ediyorum fikirlerinden oturu. Ben objeyi degil annemi paylasiyormus gibi hissettigim icin fazla tepki verdim muhtemelen. Evet dugune gelmem lafi abarti oldu ben de kabul ediyorum ama tek bu olay degil, ailemi kirdilar. ben annem babam kadar hos gorulu degilim muhtemelen orada surat sallayacagima bulunmamayi goze almistim boyle bir olayla patladim

Bir arkadas annen azicik modeli degistirversin demis bence de illa yapacaksa daha kendini yormayacagi birsey yapmasi cok mantikli fakat annem enteresan bir insan sanki devletler arasi anlasma imzalamis gibi olmaz bunu istedi diyor.

Son olarak evet annem arada kalsin istemiyorum ama kizin bende telefonu bile yok. yaklasik 10 senedir birlikteler hep kuzenim araciligla haberlestik bundan sonra da farkli olacagini zannetmiyorum. Cok ortak yanimiz yok. Kuzenimin dogum gunu organizsayonlari disinda bir sey konusmuslugum yok. Kendisine defalarca hediye getirdim kuzenim araciligla bile tesekkur etmedi. Ben de biraktim artik boyle bir durum icin arayacagimi zannetmiyorum.

Annemle tekrar konusup neden kizdigimi daha detayli aciklayamaya karar verdim. Hala israr ediyorsa kendi bilir. Kizla kesinlikle muhattap olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…