- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi ruyalargercekolsa
-
ayyyy canım ya anlıyorum seni iyi ki eşimin işi hep erkeklerle :)
. süresi de kısaymış 3 ay. fenalık yapan her yerde yapar
sen de kendi gideceğin yere hazırlan orası için heyecan yap .
hayırlı biriyse özler . hayırsızsa zaten niyetini de anlamış olursun . bu ikiniz için bi sınav gibi düşün . sevginizi bağlılığınızı görürsünüz. kendini de kuruntuya boşa sokma çocuğa da yansıtma .çocuğun aklına karpuz kabuğunu aklına düşürme :)
ben senin yerinde olsam o kızdan önce erasmus için italyaya gidiyor olmasından endişe ederdim.
sonuçta erasmusa çoğu eğlence için gidiyor. hadi erkek arkadaşın öyle bir tip değil diyelim orada millete özenmeyeceği ne malum.
çevresinde bir sürü farklı ülkelerden yabancı kız olacak.
sevgilinin de dediği gibi bir şey yapsa ruhun da duymaz zor valla.
aldatacak Türkiye'yede de aldatır diyecekler olur ama ben ona katılmıyorum. sonuçta Türk erkeklerinde bir yabancı kız merakı oluyor zaten. bir de senden uzakta olucak şimdi.
senin de dediğin gibi bir sınav olacak ilişkiniz için.
içine kurt düşürmüş gibi olmayayım ama düşüncelerimi yazdım. ama erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın tabi. sen güveniyorsan sorun yok.
Hah bir e aklıma geldi bence senin de işin varmış eğlenceli geçecek yaz tatilin ne güzel işte oturup işsiz güçsüz onu beklemeyeceksin yani sen kendi çapında o kendi çapında güzel anılar biriktirin sonra gelin özlem giderin işte fena mı :)) Koskançlık normal ama güvensizlik derecesinde olunca inan çok yıpratıyor pozitif düşün ilişkinde bence yani negatif düşünceler pek işe yaramıyor bence tamamen sen yıpranıyorsun kendini yıpratmaltan üzmekten kaçınmalısın bence :)
bir de bara gitmez falan demişsin ya, eğer cemaat evlerinde takılmayacaksa erasmus'ta barlara, partilere gitmemesi imkansız. gerçekçi ol, ona göre çocuk erasmus'a gidince skype'ta bara gitti diye tartışmayın.
Ne olursa olsun kendine ve sevgiline güvenmelisin...
Sihirli kelime tatlım. Kendine güvenmek değil mi...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle öyle.
Bazen erkeklerin akıllarında olmayan çoğu şeyi biz kadınlar kıskançlıklarımızla sokuyoruz.
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek bi nevi.
Elbette ki kendine güveneceksin öncelikle.
Merhaba kızlar. :) Allah dert vermesin de benim bi derdim var. Boğuyor beni. 3 yıllık bir ilişkim var. Çok mutluyuz. Sevgilim yazın italyaya gidecek. 5 yıllık arkadaşı da (kız ) gidiyor italyaya. Şu sıralar da italyayla ilgili vs. Konuşuyorlar. Kızla ben de tanıştım faceden. Benimle ilgili güzel şeyler söylemiş sevgilime sağolsun :) ama yine de içimde bi kıskançlık oluyor. Olmasın istiyorum. Çünkü bunda ne var konuşsunlar yani. Ama gelin de bana anlatın. Dinliyorum :)
Canım Merhaba benim de ilk zamanlar bu tür kıskançlıklarım oluyordu ve bu aramızda büyük kavgaları yol açıyordu. Seni suan gayet iyi anlıyorum hatta yazdıklarınin benzerini yaşıyordum. Eğer içinde bir şüphe varsa bunu erkek arkadaşınla açık bi şekilde paylaşman gerekiyor. Onu kırmadan bu yaşadığın hisleri onunla paylaşmalisin ki o da bilsin neler hissettiğini ve ona göre davransinn.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen katılıyorum. Aklında yoksa da biz aklına girsin diye uğraşıyoruz sanki. Ben 15 kilo versem bu güven işi tamamdır. Sorun kilom. Ben sorun yapıyorum
Çok haklısın. Konuşmak en iyi çözüm. Ben de böyle olduğunu düşünüyorum. Sağolsun beni teselli ediyor o da. İnşallah atlatıcaz. ..
bende de var o sorun.
Birde gelinlik giyeceğim ben en geç 1 seneye kadar
Kaç kilosun ? Bu yolda beraber
Yürüyebiliriz. Ne dersin :) inan hiiç zor değil. 10 kilo verdiysem daha da
Verebilirim. Verebiliriz. Düşünsene ayda en az üç kilo versen 12 ayda 36 kilo gitti demektir :)
Merhaba kızlar. :) Allah dert vermesin de benim bi derdim var. Boğuyor beni. 3 yıllık bir ilişkim var. Çok mutluyuz. Sevgilim yazın italyaya gidecek. 5 yıllık arkadaşı da (kız ) gidiyor italyaya. Şu sıralar da italyayla ilgili vs. Konuşuyorlar. Kızla ben de tanıştım faceden. Benimle ilgili güzel şeyler söylemiş sevgilime sağolsun :) ama yine de içimde bi kıskançlık oluyor. Olmasın istiyorum. Çünkü bunda ne var konuşsunlar yani. Ama gelin de bana anlatın. Dinliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?