Kıskançlık krizlerim bitmiyor...

ayyyy canım ya anlıyorum seni iyi ki eşimin işi hep erkeklerle :)
. süresi de kısaymış 3 ay. fenalık yapan her yerde yapar
sen de kendi gideceğin yere hazırlan orası için heyecan yap .

Aynen öylee :) bana her kıskandığımda şunu der. Seni kandırmak zor mu? Kandırmak istesem yapamaz mıyım ? O yüzden çok sorgulama. Birşey yapacak olsam ruhun duymaz der. Yani hep böyle şeyler düşünme , zaten birşey yapmıyorum diyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçen tartıştık bu yüzden :)) ama yine benim abartmam. Gerçekten kafamı yormak istemiyorm. Haklısın bu bir sınav ve geçersek bu sınavı biz gerçekten biz olmuş olacağız

ben senin yerinde olsam o kızdan önce erasmus için italyaya gidiyor olmasından endişe ederdim.

sonuçta erasmusa çoğu eğlence için gidiyor. hadi erkek arkadaşın öyle bir tip değil diyelim orada millete özenmeyeceği ne malum.

çevresinde bir sürü farklı ülkelerden yabancı kız olacak.

sevgilinin de dediği gibi bir şey yapsa ruhun da duymaz zor valla.

aldatacak Türkiye'yede de aldatır diyecekler olur ama ben ona katılmıyorum. sonuçta Türk erkeklerinde bir yabancı kız merakı oluyor zaten. bir de senden uzakta olucak şimdi.

senin de dediğin gibi bir sınav olacak ilişkiniz için.

içine kurt düşürmüş gibi olmayayım ama düşüncelerimi yazdım. ama erkek arkadaşını en iyi sen tanırsın tabi. sen güveniyorsan sorun yok.

Güveniyorum evet. Ama kıskançlıktan çıldırabilirim. Benim de etrafımda birsürü erkek olabilir. Ama o beni bildiği için sıkıntı etmez. Hoş çevremde çok erkek de yok ama. Yazın çalısıcağm için olabilir .p neyse. Güveniyorum. Allahım boşa çıkarmasın. .

Bence kıskançlık yapma ki zaten çok makul ve anlayışlı birine benziyorsun 3 ay dediğin hem geçer benim bir arkadaşım vardı erkek çok sevdiği bir kız arkadaşı vardı uzun süreli ilişkisi çocuk 6 ay erasmusa gitti (ben de ona yakın bir şehirdeydim ordan gözlemledim ocukm ta liseden yakın arkadaşım bu arada yani erasmusta bişey olsa haberim olurdu) etrafı güzel kız dolu ve kızlar yavşıyor ve inanır mısın çocuk bir kere bile efendiliğini bozmadı arkadaşları onla bunla yattı o yatmadı ve şu an hala beraberler seven erkek ilişkisi olan erkek kendini biliyor bazen bence 3 ay ne ki bence endişelenme bana sevgilin iyi biri gibi geldi...

bir de bara gitmez falan demişsin ya, eğer cemaat evlerinde takılmayacaksa erasmus'ta barlara, partilere gitmemesi imkansız. gerçekçi ol, ona göre çocuk erasmus'a gidince skype'ta bara gitti diye tartışmayın.

Hah bir e aklıma geldi bence senin de işin varmış eğlenceli geçecek yaz tatilin ne güzel işte oturup işsiz güçsüz onu beklemeyeceksin yani sen kendi çapında o kendi çapında güzel anılar biriktirin sonra gelin özlem giderin işte fena mı :)) Koskançlık normal ama güvensizlik derecesinde olunca inan çok yıpratıyor pozitif düşün ilişkinde bence yani negatif düşünceler pek işe yaramıyor bence tamamen sen yıpranıyorsun kendini yıpratmaltan üzmekten kaçınmalısın bence :)

Çok haklısın. Bizim en büyük sorunumuz kıskançlık zaten. Az önce konuştuk. Benim gözüm senden başkasını görmez dedi. Ben ona karşı kıskançlık yapmayıp laf etmeyince beni daha çok özlüyor. Bunu hissediyorum :)

bir de bara gitmez falan demişsin ya, eğer cemaat evlerinde takılmayacaksa erasmus'ta barlara, partilere gitmemesi imkansız. gerçekçi ol, ona göre çocuk erasmus'a gidince skype'ta bara gitti diye tartışmayın.

Felaket tellallığı mı yapıyorsun canım? Ben burda derdimi açtım. Zaten kuruyorum kafamd saçma sapan. Sende böyle konuşuyorsun. İçime sıkıntı geliyor.

Sihirli kelime tatlım. Kendine güvenmek değil mi...

Kesinlikle öyle.
Bazen erkeklerin akıllarında olmayan çoğu şeyi biz kadınlar kıskançlıklarımızla sokuyoruz.
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek bi nevi.
Elbette ki kendine güveneceksin öncelikle.

Aynen katılıyorum. Aklında yoksa da biz aklına girsin diye uğraşıyoruz sanki. Ben 15 kilo versem bu güven işi tamamdır. Sorun kilom. Ben sorun yapıyorum

Canım Merhaba benim de ilk zamanlar bu tür kıskançlıklarım oluyordu ve bu aramızda büyük kavgaları yol açıyordu. Seni suan gayet iyi anlıyorum hatta yazdıklarınin benzerini yaşıyordum. Eğer içinde bir şüphe varsa bunu erkek arkadaşınla açık bi şekilde paylaşman gerekiyor. Onu kırmadan bu yaşadığın hisleri onunla paylaşmalisin ki o da bilsin neler hissettiğini ve ona göre davransinn.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok haklısın. Konuşmak en iyi çözüm. Ben de böyle olduğunu düşünüyorum. Sağolsun beni teselli ediyor o da. İnşallah atlatıcaz. ..

bende de var o sorun.
Birde gelinlik giyeceğim ben en geç 1 seneye kadar

Ona güvenmiyorsan bu biraz da ondan kaynaklaniyor canım. Belki bi hareketi bi davranışı seni ona karşı şüphe duymaya yönlendiriyor bence ilk olarak neden onu kıskaniyorsun bunun cevabını bulmalisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de var o sorun.
Birde gelinlik giyeceğim ben en geç 1 seneye kadar

Kaç kilosun ? Bu yolda beraber
Yürüyebiliriz. Ne dersin :) inan hiiç zor değil. 10 kilo verdiysem daha da
Verebilirim. Verebiliriz. Düşünsene ayda en az üç kilo versen 12 ayda 36 kilo gitti demektir :)

Özelden o halde plan yapalım konun kirlenmesin uyarı almayalım canım

Kıyamam sana ben=) Bu konu sanki kendini rahatlatman amaçlı açılmış sanki ne dersin =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…