- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi ruyalargercekolsa
-
Ona güvenmiyorsan bu biraz da ondan kaynaklaniyor canım. Belki bi hareketi bi davranışı seni ona karşı şüphe duymaya yönlendiriyor bence ilk olarak neden onu kıskaniyorsun bunun cevabını bulmalisin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Özelden o halde plan yapalım konun kirlenmesin uyarı almayalım canım
Kıyamam sana ben=) Bu konu sanki kendini rahatlatman amaçlı açılmış sanki ne dersin =))
Yaa beni de alsaniza araniza. :) 10 kilo vermem gerekiyor benim de. Konunu sabote ettim galiba ama algida secicilik oldu iste. :)
Ayrica hic endiselenme yahu. Ne guzel iliskin varmis. Olmamis seyleri olmus gibi dusunup uzulme. Allah korusun gerceklestiginde zaten uzuleceksin. Ama anlattiklarina bakilirsa erkek arkadasin guvenilir bir adam.
Özelden o halde plan yapalım konun kirlenmesin uyarı almayalım canım
Estağfirullah canımm olur mu öyle şey :) benim sevgilim adamın dibi aslındaa :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Heh iste boyle dusun. Bu aldatma konularinda teslimiyetci olmak gerekiyor bana kalirsa. Bir kadinin cabasiyla aldatmayacak erkek olur mu? Icinde varsa zaten yapacak. Sen niye eziyet cekesin. Hem adamin da dibiymis. :) yapmaz o yapmaz.
Cerenciim. Seni burda görmek ne güzel :) aynen öyle :) napayım içim içimi yedi. Ama izin vermicem :))
Verme tatlım =) Bu sözü hiç sevmem ama dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştırHerkes ilişkisini farklı yaşar sizde sorun olmayacaktır bence erkek arkadaşın senin kıskançlıklarını biliyor sonuçta=)
Yapacak olan her yerde yapar da ruhumuz duymaz. Bazen mesajlarına bakıyorm. Kız arkadaşlarıyla da konusuyo. Ama erkekleri geçiyorum mesela. Ama şunu anlayınca bir daa bakmadım. Kızı erkek adıyla kaydetse ben nerden bilicem. Ben saf saf bakayım. İçinde olan yapar. O da bir gün çıkar. Düşünmesek daha iyi.
Aynen oyle canim. Bazen esimle konusuruz bu aldatma mevzularini. Ikimiz de "aman ya aldatirsan kendin kaybedersin. Beni aldatacak karakterde bir insani ben zaten yanimda bulundurmam." deriz.
Dolayisiyla ne o ne ben birbirimizi bu anlamda kontrol ederiz. Simdi ben aldatmak istesem, esimin dusunceleri beni irgalar mi? Aldatmak istesem esimin kiskancliklari beni baglar mi? baglamaz anacigim baglamaz. Ayni sey esimin aldatma ihtimali icin de gecerli. Sen de hic yipratma kendini.
Evet. Biliyo gerçekten. Sabah senin hassasiyetlerine saygı duyuyorum dedi. Çok mutlu etti beni. Allah da onu mutlu etsin :)
Yapacak olan her yerde yapar da ruhumuz duymaz. Bazen mesajlarına bakıyorm. Kız arkadaşlarıyla da konusuyo. Ama erkekleri geçiyorum mesela. Ama şunu anlayınca bir daa bakmadım. Kızı erkek adıyla kaydetse ben nerden bilicem. Ben saf saf bakayım. İçinde olan yapar. O da bir gün çıkar. Düşünmesek daha iyi.
Aynen oyle canim. Bazen esimle konusuruz bu aldatma mevzularini. Ikimiz de "aman ya aldatirsan kendin kaybedersin. Beni aldatacak karakterde bir insani ben zaten yanimda bulundurmam." deriz.
Dolayisiyla ne o ne ben birbirimizi bu anlamda kontrol ederiz. Simdi ben aldatmak istesem, esimin dusunceleri beni irgalar mi? Aldatmak istesem esimin kiskancliklari beni baglar mi? baglamaz anacigim baglamaz. Ayni sey esimin aldatma ihtimali icin de gecerli. Sen de hic yipratma kendini.
Aklıma öyle kötü şeyler gelince onun gözleri geliyor aklıma. Yok diyorum. Yapmaz. Bana öyle bakan gözler yapamaz. Allah ım şaşırtmasın
Felaket tellallığı mı yapıyorsun canım? Ben burda derdimi açtım. Zaten kuruyorum kafamd saçma sapan. Sende böyle konuşuyorsun. İçime sıkıntı geliyor.
daha önceden bu konuyu konuşun anlaşın diyorum. yok ya asla gitmez, kesinlikle boşuna kıskanıyorsun diye onay beklediğini başta söyleyebilirdin.
Merhaba kızlar. :) Allah dert vermesin de benim bi derdim var. Boğuyor beni. 3 yıllık bir ilişkim var. Çok mutluyuz. Sevgilim yazın italyaya gidecek. 5 yıllık arkadaşı da (kız ) gidiyor italyaya. Şu sıralar da italyayla ilgili vs. Konuşuyorlar. Kızla ben de tanıştım faceden. Benimle ilgili güzel şeyler söylemiş sevgilime sağolsun :) ama yine de içimde bi kıskançlık oluyor. Olmasın istiyorum. Çünkü bunda ne var konuşsunlar yani. Ama gelin de bana anlatın. Dinliyorum :)
O zaman sen de içini ferah tut canım.. Yıpratma kendini o seni arar bilgi verir sonuçta =))
canım bende cok kıskancımdır seni anlıyorum insan kıskanıyor gitmede diyemezsin önemli cünkü.ama sunu diyim sen güven gerisini sevdiğin adama bırak hata yaparsa kendi bilir.hata yapmazsada senindir.hata yapacak diyede kendini kosullandırma.günahını almak olmasın erkek arkadasının Allah görüyor herseyi Allah Vekil de gerisini Allaha bırak
İnsanız dimi biz de. Tabi ki herkesten iyi olumlu cümleler duyamayabilirim. Ama bu kadar sert olma. Karşındaki insanın neler hissedebileceğini düşünüp tartmak lazım
Allah Vekil... Allah a emanet zaten. Dün hep dua ettim. Allah ım koru gözet diye. Rabbim korusun gözetsin herkesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?