Kıskançlık krizlerim bitmiyor...

Başka bi kız arkadası da gidiyor. O kızla iki yıl önce yanlş bir anlaşılmaya sebep olmuşlardı. Yakın arkadaşıydı kız. Tokalasırlarken bir diğer arkadası el ele tutuştuklarını zannetmiş. Nasıl oluyorsa arrtık. Tabi sevgilim bunu bana anlattığında deliye dönmüştüm. Şimdi anlatsa asla öle bi tepki vermem. Ayrıca sevgilimle o kız arasında bir durum olsa sevgilim neden bana gelip anlatsın ki. Anlatmazdı ve benim bunu ruhum duymazdı. Farklı ünideyz çünkü. Sorun burdan çıkıyor. Takıntı hastalığı var bende. Bunu da takıp abartıp çook büyüttüm. Hala da atamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Özelden o halde plan yapalım konun kirlenmesin uyarı almayalım canım

Yaa beni de alsaniza araniza. :) 10 kilo vermem gerekiyor benim de. Konunu sabote ettim galiba ama algida secicilik oldu iste. :)

Ayrica hic endiselenme yahu. Ne guzel iliskin varmis. Olmamis seyleri olmus gibi dusunup uzulme. Allah korusun gerceklestiginde zaten uzuleceksin. Ama anlattiklarina bakilirsa erkek arkadasin guvenilir bir adam.

Estağfirullah canımm olur mu öyle şey :) benim sevgilim adamın dibi aslındaa :))

Estağfirullah canımm olur mu öyle şey :) benim sevgilim adamın dibi aslındaa :))

Heh iste boyle dusun. Bu aldatma konularinda teslimiyetci olmak gerekiyor bana kalirsa. Bir kadinin cabasiyla aldatmayacak erkek olur mu? Icinde varsa zaten yapacak. Sen niye eziyet cekesin. Hem adamin da dibiymis. :) yapmaz o yapmaz.

Son düzenleme:
Heh iste boyle dusun. Bu aldatma konularinda teslimiyetci olmak gerekiyor bana kalirsa. Bir kadinin cabasiyla aldatmayacak erkek olur mu? Icinde varsa zaten yapacak. Sen niye eziyet cekesin. Hem adamin da dibiymis. :) yapmaz o yapmaz.

Yapacak olan her yerde yapar da ruhumuz duymaz. Bazen mesajlarına bakıyorm. Kız arkadaşlarıyla da konusuyo. Ama erkekleri geçiyorum mesela. Ama şunu anlayınca bir daa bakmadım. Kızı erkek adıyla kaydetse ben nerden bilicem. Ben saf saf bakayım. İçinde olan yapar. O da bir gün çıkar. Düşünmesek daha iyi.

Cerenciim. Seni burda görmek ne güzel :) aynen öyle :) napayım içim içimi yedi. Ama izin vermicem :))

Verme tatlım =) Bu sözü hiç sevmem ama dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır Herkes ilişkisini farklı yaşar sizde sorun olmayacaktır bence erkek arkadaşın senin kıskançlıklarını biliyor sonuçta=)

Evet. Biliyo gerçekten. Sabah senin hassasiyetlerine saygı duyuyorum dedi. Çok mutlu etti beni. Allah da onu mutlu etsin :)

daha önceden bu konuyu konuşun anlaşın diyorum. yok ya asla gitmez, kesinlikle boşuna kıskanıyorsun diye onay beklediğini başta söyleyebilirdin.

daha önceden bu konuyu konuşun anlaşın diyorum. yok ya asla gitmez, kesinlikle boşuna kıskanıyorsun diye onay beklediğini başta söyleyebilirdin.

İnsanız dimi biz de. Tabi ki herkesten iyi olumlu cümleler duyamayabilirim. Ama bu kadar sert olma. Karşındaki insanın neler hissedebileceğini düşünüp tartmak lazım

canım bende cok kıskancımdır seni anlıyorum insan kıskanıyor gitmede diyemezsin önemli cünkü.ama sunu diyim sen güven gerisini sevdiğin adama bırak hata yaparsa kendi bilir.hata yapmazsada senindir.hata yapacak diyede kendini kosullandırma.günahını almak olmasın erkek arkadasının Allah görüyor herseyi Allah Vekil de gerisini Allaha bırak

Allah Vekil... Allah a emanet zaten. Dün hep dua ettim. Allah ım koru gözet diye. Rabbim korusun gözetsin herkesi:)

sert değilim ama yapması muhtemel olan şeyleri (atıyorum tanışma partisine gidecek falan) şimdiden kabul etmen kafanı rahatlatır diyorum. her bara, partiye giden kişi aldatır demiyorum. ben 1 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadım, üstelik partilere giden taraf bendim; aldatmadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…