- Konu Sahibi ruyalargercekolsa
-
sert değilim ama yapması muhtemel olan şeyleri (atıyorum tanışma partisine gidecek falan) şimdiden kabul etmen kafanı rahatlatır diyorum. her bara, partiye giden kişi aldatır demiyorum. ben 1 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadım, üstelik partilere giden taraf bendim; aldatmadım hiç.
Kesinlikle ama kesinlikle kotu soylenen hic birseye takilma. Benim erkek arkadasim 2 sene kibrista okudu. Her an her saniye haberdardir guvensizlik benim degilde onun tarafindan oldu. Cok siki disiplin vardi hic birsey yapamiyordum gidemiyordum. Bak bunlari soyluyorumki benimde iliskim basit gorulmesin. Sana sunu soyleyeyim 3 ay hic bisey. Ve dedigin gibi bunu atlatirsaniz gercekten olmussunuz demektir :) ilk zamanlar kiskanicaksin disari cikmasi sana cok dokunucak ama alttan almaya bunu belli etmememye calis. Hersey duzelicektir bence dahada baglanicaksiniz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canım sen güven gerisi ona kalmıs.
niye gitmesin eğlenmesin diyorsunuz ki. gitme diyeceğinize git kafa dağıt eğlen, bir daha kolay kolay böyle gezme fırsatın olmaz demeniz lazım. gezince illa ki aldatması mı lazım. bırakın gezsin. ölmezsiniz.
ben eğlensin dedim hunharca içsin ayılsın bayılsın demedim. ama bir cafeye gidip müzik dinlemesi de yurt dışına kadar çıkıp da yapılmadan dönülecek bir şey değil. komik olmayın.Eğlenmek demek illa barlarda diskolarda hunharca dans edip içki içmek mi demek ki? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Eğlenmek isteyen evinde de eğlenebilir, köyünde de...
ben eğlensin dedim hunharca içsin ayılsın bayılsın demedim. ama bir cafeye gidip müzik dinlemesi de yurt dışına kadar çıkıp da yapılmadan dönülecek bir şey değil. komik olmayın.
Merhaba kızlar. :) Allah dert vermesin de benim bi derdim var. Boğuyor beni. 3 yıllık bir ilişkim var. Çok mutluyuz. Sevgilim yazın italyaya gidecek. 5 yıllık arkadaşı da (kız ) gidiyor italyaya. Şu sıralar da italyayla ilgili vs. Konuşuyorlar. Kızla ben de tanıştım faceden. Benimle ilgili güzel şeyler söylemiş sevgilime sağolsun :) ama yine de içimde bi kıskançlık oluyor. Olmasın istiyorum. Çünkü bunda ne var konuşsunlar yani. Ama gelin de bana anlatın. Dinliyorum :)
Ben olsam izin vermem valla ne kdr guvensemde. Beraber mi gidecekler yoksa ayri zamanlarda gidecekleri icin ole bi sohbet mi ediyorlar italya hakkinda? Eger beraberse yuh diyorum ya ben geberirdim kiskancliktan ne demek sevgilim bi kizla yurt disina tatile gidecek! Afedersin ama bole durabiliosan bence o kdr da kiskanc deilsin cnm
___dega___
Tatil değil canım eğitim için gidecekler. Aynı zamanda. Çünkü aynı sınıftalar. Tek bunlar değil. Daha kız erkek birsürü insan var. Baş başa değil tabi ki
Ha anladm bende ttil filan sandim.e o zaman sorun yok yani surekli sana haber verirse ve fotograflar filanda yollarsa manzara olark vs bilirsin ne yaptigni ne ettigini sknti kalmaz bence :) ama kiskandigini belli etmiceksin hiccc yoksa inan tatli olur yapasi gelir allah korusun bole seylerde guvendigini bellj edersen sorun kalmaz die dusunuorm :)
___dega___
Merhaba kızlar. :) Allah dert vermesin de benim bi derdim var. Boğuyor beni. 3 yıllık bir ilişkim var. Çok mutluyuz. Sevgilim yazın italyaya gidecek. 5 yıllık arkadaşı da (kız ) gidiyor italyaya. Şu sıralar da italyayla ilgili vs. Konuşuyorlar. Kızla ben de tanıştım faceden. Benimle ilgili güzel şeyler söylemiş sevgilime sağolsun :) ama yine de içimde bi kıskançlık oluyor. Olmasın istiyorum. Çünkü bunda ne var konuşsunlar yani. Ama gelin de bana anlatın. Dinliyorum :)
Valla ben olsam bende istemezdim hatta kıyametlerde koparabilirdim.
5 yıllık arkadaşı geçtim çocukluk arkadaşı dahi olsa İtalyaya birlikte gitmekte neymiş?
Bence kıskanmakta haklısın.
Rahatsızlığını erkek arkadaşına belirt.
Canım belirtsem nolcak kii. Artık gidecek yanii. Yapıcak bişey yok
Kız neden gidiyor ki?
Erasmuss o daa. Beraber gitmek için değil. Tesadüf yanii. Aynı sınıftalar zaten
Hımm anladım hayırlısı bakalım.
Çok sıkıntılıben olsaydım göndermemek için elimden geleni yapardım ama gitmede diyemezsin eğitiim diyorsun bilemedim bu işi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?