Kıskançlık krizlerim bitmiyor...

Kesinlikle ama kesinlikle kotu soylenen hic birseye takilma. Benim erkek arkadasim 2 sene kibrista okudu. Her an her saniye haberdardir guvensizlik benim degilde onun tarafindan oldu. Cok siki disiplin vardi hic birsey yapamiyordum gidemiyordum. Bak bunlari soyluyorumki benimde iliskim basit gorulmesin. Sana sunu soyleyeyim 3 ay hic bisey. Ve dedigin gibi bunu atlatirsaniz gercekten olmussunuz demektir :) ilk zamanlar kiskanicaksin disari cikmasi sana cok dokunucak ama alttan almaya bunu belli etmememye calis. Hersey duzelicektir bence dahada baglanicaksiniz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçen gün konustuk bu konuyu. Sevmiyorum gitmem ben. Dedi. Hiç de gitmedi. Umarım gitmez de iistemem gitmesini. Kişilik meselesi tabi ki. Kişiliği oturmuş bir insan yapmaz böyle bir hata. Allah korusun

Ayy inşallah canımm ne güzel konuştn öyle. :) zaten ilk iki yıl beraberdik biz. Bu yıl ayrı şehirlerdeydik. Seneye de öyle olacak. Bakalım. İnşallah atlatıırız. Kolay gecer...

niye gitmesin eğlenmesin diyorsunuz ki. gitme diyeceğinize git kafa dağıt eğlen, bir daha kolay kolay böyle gezme fırsatın olmaz demeniz lazım. gezince illa ki aldatması mı lazım. bırakın gezsin. ölmezsiniz.

Eğlenmek demek illa barlarda diskolarda hunharca dans edip içki içmek mi demek ki? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Eğlenmek isteyen evinde de eğlenebilir, köyünde de...

ben eğlensin dedim hunharca içsin ayılsın bayılsın demedim. ama bir cafeye gidip müzik dinlemesi de yurt dışına kadar çıkıp da yapılmadan dönülecek bir şey değil. komik olmayın.

ben eğlensin dedim hunharca içsin ayılsın bayılsın demedim. ama bir cafeye gidip müzik dinlemesi de yurt dışına kadar çıkıp da yapılmadan dönülecek bir şey değil. komik olmayın.

Cafe ye gitmesin diyen olmadı zaten. Burada kimse de komiklik yapmıyor.

Ben olsam izin vermem valla ne kdr guvensemde. Beraber mi gidecekler yoksa ayri zamanlarda gidecekleri icin ole bi sohbet mi ediyorlar italya hakkinda? Eger beraberse yuh diyorum ya ben geberirdim kiskancliktan ne demek sevgilim bi kizla yurt disina tatile gidecek! Afedersin ama bole durabiliosan bence o kdr da kiskanc deilsin cnm

___dega___

Tatil değil canım eğitim için gidecekler. Aynı zamanda. Çünkü aynı sınıftalar. Tek bunlar değil. Daha kız erkek birsürü insan var. Baş başa değil tabi ki

Ha anladm bende ttil filan sandim.e o zaman sorun yok yani surekli sana haber verirse ve fotograflar filanda yollarsa manzara olark vs bilirsin ne yaptigni ne ettigini sknti kalmaz bence :) ama kiskandigini belli etmiceksin hiccc yoksa inan tatli olur yapasi gelir allah korusun bole seylerde guvendigini bellj edersen sorun kalmaz die dusunuorm :)

___dega___

Ben de öyle düşünüyorum. Onu kıskandığımı belli etmeyince daa bi seviyo beni sanki :) 3 aylığına gidiyo. Zehir etme istemiyorum ona da kendime de

Valla ben olsam bende istemezdim hatta kıyametlerde koparabilirdim.
5 yıllık arkadaşı geçtim çocukluk arkadaşı dahi olsa İtalyaya birlikte gitmekte neymiş?
Bence kıskanmakta haklısın.
Rahatsızlığını erkek arkadaşına belirt.

Canım belirtsem nolcak kii. Artık gidecek yanii. Yapıcak bişey yok

Çok sıkıntılı ben olsaydım göndermemek için elimden geleni yapardım ama gitmede diyemezsin eğitiim diyorsun bilemedim bu işi hayırlısı

Çok sıkıntılı ben olsaydım göndermemek için elimden geleni yapardım ama gitmede diyemezsin eğitiim diyorsun bilemedim bu işi hayırlısı

Sonradan sen gitme dedin senin yüzünden eğitim için gidemedim cümlesini suratıma yapıştırmasını istemem. Gitsin. Güveniyorum. Allahın izniyle gidip gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…