artık o kadar dolmuşum ki mantıksız cümlelerle içimden geldiği gibi yazmışım...özetle eşime karşı inanılmaz bir güvensizlik duyuyorum her şeyinden şüpheleniyorum her lafı yalan diye düşünüyorum.resmen ızdırap çekiyorum onada çektiriyorum..ben böyle bir kadın değildim...bu durumu aşmak yeniden kendime olan güvenimi kazanmak istiyorum...
artık o kadar dolmuşum ki mantıksız cümlelerle içimden geldiği gibi yazmışım...özetle eşime karşı inanılmaz bir güvensizlik duyuyorum her şeyinden şüpheleniyorum her lafı yalan diye düşünüyorum.resmen ızdırap çekiyorum onada çektiriyorum..ben böyle bir kadın değildim...bu durumu aşmak yeniden kendime olan güvenimi kazanmak istiyorum...
Cnm ben ne anlatmak istedigini az cok anlamis gibiyim !!!! kendimden ornek vermek istiyorum sana ben asiri kiskanc bir insan degilim hatta kiskanc oldugumu soyleyemem yerine gore !!! bence seninki kiskanciktan oturu suphe cunku bende evliyken ayni durumdaydim eski esimi cok nadir kiskanirdim ama onun hakkinda kafamda cok soru isareti olusmaya baslamisti ve ondan ayrilmaya karar verdigimde ve sonrasinda anladimki suphelerimin hic biri yersiz degilmis kafama taktigim ufacik detaylar ve dusuncelerimin hepsi gercek oldu hatta eski esim on katinida yapti ayrica kendimi ona gore her zmn kucuk gorurdum nedenini bilmiyorum tabikide oda kendisini benden ustun gorurdu beni ezmeye calisirdi surekli beni hic bir zmn guclu gormedi benim dusuncelerime bile saygisi yoktu hersey onun istedigi gibi olacakti ve kurtuldum ne oldu biliyormusun ondan kat ve kat guclu oldugumu gordum hatta bunu kendiside soyledi bana sen guclu kendi ayaklari uzerinde durabilen bir kadinmissin dedi seni tebrik ederim dedi !!!! yani bu sadece bir ornek tabikide senin ne yasadigini bilemem Allah yardimcin olsun !!!!
cevaplarınız desteğiniz için cok tesekkür ederim hepinize💜6seneye yakın beraberiz 4senedir evliyiz flört döneminde karşılıklı hatalar yaptık ,güvensizlik ordan başladı bide eşimin 2.evliliği ve aramızda ciddi yaş farkı var problemlerden biride bu..şu anki psikolojim berbat...gerçekten çok zor bi durum dedektif gibiyim bazen beynim patlıyacak zannediyorun düşünürken...eşimde aşırı kıskanç hiçbir yere göndermez yalnız başıma...ama ona sorsan onun haklı sebepleri varmış bana rahat batıyomuş bunları düşüneceğine nasıl mutlu oluruz diye düşün diyo.. haklı söylediklerinin çoğunda😟 maneviyata yönelmem lazım bu vesveseci şeytan beni bitirmeden...dua ve iyi dileklerinizi bekliyorum❤️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?