- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
belki beni kınayacaklar ama aralarındaki ilişki abla kardeş değil sevgili ilişkisi ve görümcen kocana aşık.kocanda ona boş değil.
benim 3 kizim var. büyüklerin arasinda sadece bir yas fark var.ikiz gibiler.en minigimiz ise büyük ablasindan 16 yas kücük. yani bayaa bir yas farki var. bunlari sunun icin anlatiyorum.en kücügümüze hepimiz askim , sevgilim diye hitap ederiz..hatta ben gün icinde defalarca ona defalarca ilani ask ederim..evin en kücügü cok seviliyor.ve hep kücük olarak kaliyor..simdi bizde ensesttiz:) hayret biseysiniz ...hemen hemen herkes bu olayi böyle yorumlamis..ama durum bence sadece abartili sevgi gösterisinden baska birsey degil..
Tek bir sey soyleyecegim
Esinden yuz bulmasa bunlarin hicbirini yapamaz
Esinin mesaji da buna bir kanit
Esin boyle mesajlar atmaya devam ederse
kadin sana karsi zafer ilan edip ,
koltuklarinda karpuzla gezecek
Sorun gorumce diyorsun, ama hayir
SORUN ESIN...
herşey olabilir.
belki de ablası bunları sırf sana inat yapıyordur?
belkı ablası ciddi şekilde ruh hastasıdır?
bazıları insanların mutsuzluklarıyla beslenirler.
görümce de onlardan biri olabilir.
insanları gıcık etmek için yaşıyor olabilir
bazı insanlar o kadar hastalıklıdır ki, hayretler içerisinde kalırsın.
senın gıcık olduğunun farkında ( kadın kadını sezer ) ve sırf bu yüzden dengesiz dengesiz msjlar atıyor veya kıskançlıktan çatlatmak içinde yapıyor olabilir.
dedım yaaa,,,her şey olabilir.
İyi de sadece görümce atmıyor ki o mesajları.
Eşi de o tarz mesajlar atıyor...
Görümcene acilen bir koca ayarlaman şart canım yoksa ömür boyu bu böyle gider.
Benim bir arkadaşımın eşinin ablası da öyle,resmen tapıyor kardesıne hatta kardesı
gıbı bırını bulamadıgından 40yasında ve evlenmıyor.Altlı üstlü oturuyorlar,bir de
çocuk yaptı arkadasım utanmasa görumcesıne anne dıyecek cocuk,hala hala dıyordu
annesını bılmıyordu o kadar yanı!!Tatıle bıle cocukları,o çift ve görumcesı gıderler.
Kız arkadasım bunu fırsata cevırdı bebek bakıcılıgı yaptırıyor:)Ama gercekten cekılır
bırsey degıl,çok sacma.Acıl koca dıyorum:)
cnm bu cok agır bir tabir aşk başka bişey .... bu kk da böyle nice kaynanalar ogullar okuyoruz ama asık olayı biraz farklı geldi bana . dedigim gibi gördügümde bu asırı bir duygusal bagları var ama esim tarafından bayag azaldı ama
aynen ensestin dik alası hemde
aralarındaki ilişkinin çocukluk boyutunu düşünemiyorum bile...
benim 3 kizim var. büyüklerin arasinda sadece bir yas fark var.ikiz gibiler.en minigimiz ise büyük ablasindan 16 yas kücük. yani bayaa bir yas farki var. bunlari sunun icin anlatiyorum.en kücügümüze hepimiz askim , sevgilim diye hitap ederiz..hatta ben gün icinde defalarca ona defalarca ilani ask ederim..evin en kücügü cok seviliyor.ve hep kücük olarak kaliyor..simdi bizde ensesttiz:) hayret biseysiniz ...hemen hemen herkes bu olayi böyle yorumlamis..ama durum bence sadece abartili sevgi gösterisinden baska birsey degil..
Hayatta yerini bilmeyen insan kadar sinir oldugum bisey yok sanirim. Ablaysan ablaligini bil. Ve ablalik (yerine gore de annelik) boyle bisey mi? Abla/anne olmak onun mutlu olmasini istemektir. Oysa ki bu sahsiyet kendi egosunu kardesinin mutlulugundan bile daha fazla onemsiyor.
1 tane de bende var böyle...
Hiç unutmam evlenmeden önce "Biz abimle film izlerdik, gezerdik, tozardık..Ben abimin yanında uyurdum, şimdi beni odasına bile almıyor..Şimdiye kadar benim önüme hiç bir kadın geçememişti...Ne yaptıysan abimi benden soğuttun, aklına girdin onun" demişti
Ben de saf saf, bu kız bana neden böyle kötü davranıyor, ben naptım ona diye kendimi yiyorum...Arıyorum, soruyorum..Telefonları açmıyor..Falan fişman işte..Var arıza tipler..
Neyse ki abisi ona yerini bildirmişti..
Ama ben bu söylediklerinin etkisinden uzun süre çıkamamıştım..
Ek olarak bu görümce tek taraflı suçlu degil,
sınırı koyacak olan eşin...
çözüm olarak ne yapılabilir inan bilemedim ama ne olur görümcene konu tekrar açıldığında de ki;
'eş sevgisi ile kardeş sevgisi farklı şeyler, elmayla armut kıyaslanır mı'
.
Biz üç kız kardeşiz, yukarda bir arkadaş daha yazmış 3 kızım var diye aynı durum bizde de mevcut. Ablamla aramda bir yaş var ikiz gibi büyüdük ama ufaklıkla aramda tam 13 yaş var. Resmen elimde büyüdü kızım gibi, bahçede oynarken bile onkere kontrol ediyorum, aşkım da diyorum. Amaaa gel görelim ki kardeşimi erkek olarak düşünmeye çalışıyorum empati yapabilmek adına yok yani.
Ben kardeşim evlense bu sefer de "benim bitanem büyümüş de aşık olmuş ya" diye severdim ve kardeşimin aşık olduğu kadını da kardeşimi bu kadar mutlu ettiği için öz kardeşimden ayıramazdım. Nasıl anne baba gelin-damadı kızı-oğlu gibi görürse kardeşlerde bi'nevi öz'ünden ayırmamalı.
İnsan gönülden sevdiği insanı mutlu edeni de bir okadar sever. Saf sevgi böyledir çünkü, böyle olmalıdır.
Annem küçükken beni kaybetmiş mesela, çok aramışlar kadın perişan olmuş. Ogün bugündür 3 kızından en çok bana düşkündür. Bunu da hep söyler kaybetmeyi yaşadım ya hala korkuyorum diye. Bazen sevgilime hediye vs.alırken kıskanıyorum vs diyo takılmak için ama günün sonunda kurduğu cümle hep; "Seni böyle mutlu ettikçe, yüzünü güldürdükçe ben bile seviyorum arkadaşını"dır.
Bence ya görümcek psikolojik olarak rahatsız ve bağımlı olduğu için kardeşinin sevgisini bir başkasıyla paylaşamıyo, ya kocası olmadığı için duygusal açlığını da kardeşiyle gideriyo ya da direk ensest bilemedim.
Ama ilki de çok mantıklı. Kadın bekar, kendini resmen adamış. Bu sevgiyi biliyo sadece belki de aşkı hiç yaşamadı. Hayatında ne eş var, ne çocuk belki çalışmıyor bile. Oyüzden aşırı bağlı ve kardeşinin sevgisini paylaşamıyo. Böyle insanlar çok fazla aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?