Kıskançlık mı, Güvensizlik mi?

Bu psikopatlık bende de hortluyor arada.. Eşime karşı asla güvensizliğim yok. sebebi bence öz güven eksikliği eşimden önce de erkek arkadaşlarım olmuştu ama asla böyle şeyler düşünmemiştim. Bu şizofrenik kıskançlık bence güvensizlik değil. Aldatır diye düşünmüyorum. Kalbi ilgisi kayar mı diye düşünüyorum. Bu manevi bi durum. Ama arkadaşların dediği gibi böyle yaptıkça uzaklaştırırız.. Bu yüzden Merkeze kendimizi koyup özgüven patlaması yaşamalı ve içimizden böyle şeyler geçtiğinde bi kenara atıp bu düşünceleri onun seveceği ve aşık olacağı tek kadının kendimiz olacağını düşünmeliyiz. Unutma kötü düşünce ve enerjiler zamanla maddeye dönüşürmüş.. dikkatli olmak lazım. O yüzden ben kendimi telkin ede ede Toparlandm

regl dendir, ondandır :)
böyle şey mi olur,
ilgisi başka birine kayacaksa, kayacaktır zaten, sen trip atarak bunu engelemeyezsin,
ama "özledim"e, "görüşmek isteğine" ters ters cevap verirsen, kendi isteğinle başka mecralara itersin....
dik yürü, güzel konuş, gülümse, gerektiğinde yüksek sesle kavga et ve etrafındaki tüm kızlardan daha ilgi çekici olduğunu düşüdür ona, işte o zaman hiç bir yere gitmez :)
aşkını yaşa, kuruntularını değil

bence de güvensizlikten.eşiniz yönetici oldugu için onu da gözünüzde büyütmüş olabilirsiniz.biraz da kendinize mi güveniniz yok acaba?aynı duyguları ben de yaşıyorum çünkü.gerçi benimkinin çapkınlıkları olmuştu.hiç güvenemiyorum hiiiiç.e bırakamadım da.o yüzden başının etini de yiyemiyorum:)))e adam sizin yanınızda mesajları açıyormuş.daha ne istiyorsunuz?:))bence bu bile bi güven verme şeklidir.gereksiz duygulara kapılmışsınız.lütfen kendinize biraz güvenin ve sevgilinize de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…