- Konu Sahibi cokrenklikiz
merhaba bayanlar :)
Daha önceki konularımda bahsetmiştim sevgilimin çok aktif biri olduğunu ve onu çok kıskandığımı. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz onun kızlı erkekli bi arkadaş ortamı var, benim yok.. çesitli kuluplere üye çok kıskanıyorum benim yaşadıklarımı anlasın istiyorum, cuma günü sınıf arkadaşlarıyla mangala gitmişti hemde bana gitmeden önce aynı gün söyledi önceden demeye korkmuş
bende çok kıskandım diyorumki acaba bende pazartesi günü sınf arkadşlarımla adalara mı gidiyorum desem :26: ama korkuyorum ortaya çıkar diye, bide bu aralar aşırı kıskanç faceimden bütün erkekleri sildirdi dün, ona göre kızla erkek farklıymş benm erkek arkm olamazmışş.. hemde aramız çok iyi bu aralar bozulucak şimdi korkuyorum ne yapsam karar veremedim ama benim yaşadklarımıda yaşasın istiyorum, ne yapsam
bide şimdi en azından bi yere gitmeye korkuyo sonra ben gidersem oda iyice yüz bulursa diye düşünüyorum, bana yardımcı olursanız sevinirim..
Daha önceki konularımda bahsetmiştim sevgilimin çok aktif biri olduğunu ve onu çok kıskandığımı. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz onun kızlı erkekli bi arkadaş ortamı var, benim yok.. çesitli kuluplere üye çok kıskanıyorum benim yaşadıklarımı anlasın istiyorum, cuma günü sınıf arkadaşlarıyla mangala gitmişti hemde bana gitmeden önce aynı gün söyledi önceden demeye korkmuş

Son düzenleme: