- 8 Nisan 2022
- 1.705
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Pozitif bir üye de pozitifliği elden bıraktı bırakacakSaçmalıyorsunuz, ne yaptı da empati kursun diye aynısını yapayım diyorsunuz. Kendinize gelin. Güzellikle konuşun ama oda kocaman adam kendi karar verebiliyor değil mi. Sakın saçma sapan şeyler yapmayın çocuk değilsiniz.
Neyin bedeli yahu? Acil bir psikiyatri desteğine koş hiç sağlıklı bir düşünce yapın yok. Böyle ilişki de yürümez zaten bi yere kadar tolere eder bi yerden sonra seni mi çekicem der gider.Herkese merhaba,
Erkek arkadaşım hastanede şef olarak işe başladı kendi gibi 3 vardiya sistemine tabi şef grubu var başka birimlerden de bir çok insan tanımaya başladı ve ağırlıklı kadın bu insanlar.Sadece müdürleri erkek.Konu çalışma ortamından vs açıldı, beni söylemiş biliyorlarmış zaten ama yemekleri vs nasıl hallediyordunuz dedim birlikte çalıştığı vardiya partneri kadın kimse o hafta sürekli göbek bağı bir gibi onla yemeğe birlikte çıkıyorlarmış, bende müdür vs toplu oturuyorlardır diye düşündüğüm İçin sürekli başbaşa gibi olmasın diye tepki gösterdim.O da herkes evli veya nişanlı zaten seni de biliyorlar ve sadece birlikte oturuluyor sorun yapacak bir kıskançlık meselesi değil diyor.Ama ben kendimi düşünüyorum ben her öğlen bir erkekle sürekli yemeğe birlikte oturmuyorum.Kırkyılda bir gidersem gidiyorum.O mesela benim bu kıskançlığımda beni anlamıyor ve rahatlatacak sakin tonda bişi demiyor kızıyor, bende öyle olunca daha çok stres yapıyorum.beni gerçekten anlaması İçin bedel olarak bişey yaşatayım istiyorum cidden beni anlamıyor çünkü.Hayatımda ilk defa kıskansın da ne demek istediğimi empati yapabilsin diyorum.Saçma belki ama istiyorum suan engel olamadan.Herkes sağlıklı değil vs yazacaksa ona da okeyim çünkü tersine rahatlamaya da ihtiyacım var.Lütfen yardımcı olur musunuz ? Bu sorunsa bunu aşmak ve empati için karşımdakiyle bedel ödeterek bunu ona çaktırmadan anlatmak İçin nasıl bir yol izlemem gerekir ?
Bedel ödemiyor musunuz bunun için? İiinnaaaannmmaaam.Bizim iş yerinde de kadın erkek karışık yer. Herkes samimi arkadaşlarıyla gider yani yemeğe.
Ben de bekar bi kadın olarak 3 erkekle aynı masada yemek yiyorum. Hatta saatlerini bile özellikle ayarlıyorum ki denk gelebilsin.
E ne var şimdi bunda?
O adamların eşleri de sen gibi düşünse vay bizim halimize yani.
Çok teşekkür ederim hem empati yapabilip hemde düzgünce insana dair bir duygu olduğunu bilip dalga geçmeden izah ettiğiniz için bende biliyorum fazla mı diyorum ama ben kendim dikkat ediyorum mesela birde öyle bir yapım yok ama o her öğlen başbaşa mı yiyorsunuz diyince inşam gözüyle görmeyince de kötü oluyor tepki veriyor o an tepkimi keşke kendime saklayabilsem tutsam kendimi ordaki tipleri de biliyorum Yani herkes güzel de bulur kendime güvenim var zannediyorum sma yokmuş demek kiOfiste erkek arkadaşlarımla yemeğe çıkıyorum bazen kızlarla kafam nereye eserse. Hepsi kardeşim abim olsun öyle görürüm öyle davranırım evliyim de zaten hiç aklıma farklı şeyler gelmiyor.
Ama eşimde kıskanç sevgiliyken böyle kıskansaydı direk şutlardım net. İnsanı soğutuyor ilişkiden kendimi bazen çok kafeste hissediyorum. Allahtan hepsiyle tanıştırdım da biraz daha iyi artık.
Kıskanmak nedir ya kimi neyden koruyorsun. İnsanoğluyuz her şeyi görüyoruz yaşıyoruz. Aldatıladabiliriz terkedilebiliriz sevgisi bitebilir bir insana bu kadar adapte olmak ona bu derece bağlanıp kısmak gerçekten çok yersiz. Sen istersen cam fanusa koy adam beyninin içine müstehcen film koyar kendi kendine bile aldatır seni. Aklına sokup sokup kendinizi küçük düşürmeyin. Bakın bende zamanında kıskançlıklar yaptım kendimi küçük düşürdüm ama bunları şimdi düşünüyorum da ne olabilirdi ki en fazla ayrılırdık. Bence kasmayın bu kadar akışına bırakın.
Ben bedel ödemem, ödetirimBedel ödemiyor musunuz bunun için? İiinnaaaannmmaaam.
Keşke şu noktalama işaretlerini de kullansanız.Sabah sabah gözlerim kanadı.Tüm bunlar sevgiliniz iş arkadaşı ile aynı masada oturup yemek yedi diye mi?Çok teşekkür ederim hem empati yapabilip hemde düzgünce insana dair bir duygu olduğunu bilip dalga geçmeden izah ettiğiniz için bende biliyorum fazla mı diyorum ama ben kendim dikkat ediyorum mesela birde öyle bir yapım yok ama o her öğlen başbaşa mı yiyorsunuz diyince inşam gözüyle görmeyince de kötü oluyor tepki veriyor o an tepkimi keşke kendime saklayabilsem tutsam kendimi ordaki tipleri de biliyorum Yani herkes güzel de bulur kendime güvenim var zannediyorum sma yokmuş demek ki
Başbaşa dediğiniz hastanenin yemekhanesinde birlikte yemek yiyorlar altı üstü. Gözünüzle görecek ne var, ne kuruyorsunuz kafanızda birlikte yemek yemek deyince?Çok teşekkür ederim hem empati yapabilip hemde düzgünce insana dair bir duygu olduğunu bilip dalga geçmeden izah ettiğiniz için bende biliyorum fazla mı diyorum ama ben kendim dikkat ediyorum mesela birde öyle bir yapım yok ama o her öğlen başbaşa mı yiyorsunuz diyince inşam gözüyle görmeyince de kötü oluyor tepki veriyor o an tepkimi keşke kendime saklayabilsem tutsam kendimi ordaki tipleri de biliyorum Yani herkes güzel de bulur kendime güvenim var zannediyorum sma yokmuş demek ki
Kız onların ki hayranliktir geçerEşim dersanede öğretmen. Kpss grubu falan da var. Etrafında fıstık gibi gencecik kizlar var. Yani aklıma bile gelmiyor ne bileyim. Bir seferinde fotoğraf atmıştı Instagram'a öğrencileriyle. Kayınpederim bak bak görüyor musun kızım falan diye beni gazlamaya çalıştı. Yani dedim onun işi onlarla tüm gün ne yapabilirim ki? Kasmamak lazım. Kimse kimsenin kocasına, sevgilisine kancayı takayım diye gezinmiyor. Ki üniversite hazırlık grubunda eşime aşık olan öğrenciler de oldu, açık açık anlatmaz ama anlayabiliyorum bir kadın olarak. Olan olsun önemli olan sevgilinin ne hissettiği.
Adana dizisi degil bedel odetme esra ezmeci stayli onu takip ediyor heraldeAy hele hele laflara, bedel ödetecekmiş. Çok Adana dizisi izliyorsunuz yapmayın.
Öf ona da mı girdi o kadın ya, bilim aleminin yüz karalığıAdana dizisi degil bedel odetme esra ezmeci stayli onu takip ediyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?