Kıskançlık Sorunu

Yok bişey yazmadım. Aslında işi tam bıraktığında sizde nasıl bi yara bıraktım acaba diye soracaktım. Sonra iş arkadaşım dayanamamış benim üzülmeme adamın yüzüne vurmuş. Ayıp yaptığınız diye. Tabiki çocuğum yapmış görmedim dedi özür diledi. Ben de ancak bi çocuk yapar ki bence çocuk bile yapmaz. Benim mottom sen ne yaparsan yap karşındakinin düşüncesini değiştiremezsin. Sizin benim hakkımdali düşünceleriniz sizin aynanızdır beni bağlamaz dedim. O kızdan duyunca utandı bence.

Ya öyle güzel nokta atışı sorular yazmışsınız ki yemin ederim çok faydalı oldu öncelikle teşekkür ederim.
sevgilim düzgün biri işinde gücünde biri özür diledim hatta abarttım diye.
Güveniyorum ona ama bazen erkekler düşüncesiz olabiliyor ben yokken ki tavrına güvenemiyorum, iyi niyetli davranırsa gereksiz samimiyet olabilir bilmeden ve dozajı ayarlayamazsa diye korkuyorum,neler duyuyoruz aslında onu kaybetmek de istemiyorum başkasına yönelim olursa diye de korkuyorum galiba içten içe.

Kendimi güzel buluyorum,genelde de öyle derler benim için.mimarım kendimce ortalama üstü olduğumu düşünüyorum ama bu hareketler özgüven eksikliği gibi de duruyor farkındayım.Hep bakımlı olayım, daha fit, daha iyi görüneyim diye kendimi de sürekli kontol altına alıyorum.sürekli kendimle bir yarıştayım, mükemmel olamasam da çok iyi olayım da başkasına bakma ihtiyacı olmazsın kafasındayım hep.Salamıyorum.

o beni çok kıskanmıyor bir iki defa belki kıskanmıştır ama oluyorsa da söylemiyor, bende zaten dediğim gibi çok malzeme vermiyorum kıskanması İçin,hayatım rutin ve telaşsız benim.Öyle seviyorum.Ama kıskanılmak isterim evet azda olsa kaybetme korkusunu arada görmek iyi hissettiriyor Burda yollar yine özgüvene çıkıyor galiba ego besleme vs.

Neticede akışta kalmam gerek farkındayım.Bilinçdışı da korkuyorum galiba babam annemi aldattı benim çünkü yıllarca başka çocukları ortaya çıktı, belki travmalarım da vardır bilmiyorum ama artık onunla aram bozulsun istemiyorum.

kendi iç dünyanıza yönelip böyle basit bir şeyden neden rahatsız oluyorum diye sorgulamalısınız , çünkü iş ortamı için olağan bir durum samimiyetsizlik olmadığı sürece .

Aaaa bu devirde kadınlı erkekli çalışmak mı? Başımıza taşlar yağacak.

Yaaa minnoş kelimesi için teşekkürler. Çok tepki vermişim sonradan farkettim.

bende hastanede çalışırken erkek iş arkadaşlarımla yemek yiyordum devamlı, kimimiz bekar kimimiz nişanlı ve ya evliydik. sonrasında da sigara odasında sigara içerdik. iş arkadaşlığı bu yani. niye tek başıma yemek yiyeyim ki? ya da sevgiliniz neden tek başına yemek yesin? birazcık bile pasif olmayan herkesin iş arkadaşı vardır diye düşünüyorum bir de 24 çalışıyorduk hepimiz sürekli dipdibeydik yani.. bence kendinize biraz saygınız olsun. aldatacak adamı da zaten böyle elde tutamazsınız. aldatmayacak adam da çevresi kızla dolu olsa aldatmaz. siz "yemek yemeyin, görüşmeyin vs vs" diyerek buna engel olmayı düşünüyorsanız öyle bir sevgililiğin zaten kıymeti yok. adam sizi sevdiği için yanınızda duruyorsa zaten önemli olan o ama siz gitme etme diyorsunuz diye sizi aldatmıyorsa bunun da kıymeti yok.

ben de yapi olarak biraz kiskancim, ama duygularimi kontrol edebiliyorum genelde. bence herkesin sinirlari farklidir, her esin kendi arasinda bir tarzi oluyor. bence mesela is arkadasi ile yemege gidilebilir is icin, ama bana gore kanka olmak, dert dinlemek vs dogru gelmiyor. ama oncelikle bir vefa, durustluk, seviye bir insanin karakteri ile alakali. eger o insanin mayasinda kotuluk varsa, siz istedginiz kadar ugrasin, o kisi yine gider yanlisi yapar. o yuzden karsi tarafi bunaltmamak gerekir.

diger bir mesele de iki tarafin birbiriyle uyumlu olmasi. dedigim gibi bizim icin is arkadasi ile is yemegi ya da ogrencisi ustuyle is+sosyallik normal. ama dertlesme, kankilesme olmasini sevmiyoruz genelde. tabi ne yaptigini surekli kontrol edemem. ama baska birine gore can dostu karsi cins biri olabilir, onlarin da normali odur. siz daha bu kisiyle evlenmemissiniz, o yuzden sizin normalinizle onun normali ayni mi ona da dikkat etmek gerek.

ayrica amaaan ne olacak ki diyen uyelere de katilmiyorum. tabi ki insanin normal erkek arkadasi olabilir. ama is yerlerinde aldatmasa bile surekli kadinlarla laubali iliskilere giren erkekler var, evli olduklari halde, ve herkeste o kisilerin arkasindan konusuyor. ya da arkadasim ayagina flortlesen kadinlar da var. o yuzden herkes arkadaslik seviyesini koruyamayabiliyor.

Yorumunuz İçin teşekkür ederim ben erkek arkadaşımın ağırbaşlı halini seviyorum karşısındaki kişilerin de evli yada nişanlı olduğunu biliyorum, ayrıca da başka bir sürü bekar insan da olabilir ama daha yeni çalışmaya başladı başlarda orda denk gelirler otururlar vs yemekhanede ama sürekli birlikte gitmek, her boş zamanı molayı birlikte yapmak daha çok bağlılık oluşturur ben bunu istemedim.zaten sürekli dipdibeler.gerek yok Yani.O kadınları da gördüm kendimle kıyas olmaz ama aklından bile geçirse hoşuma gitmez.mesafe koymasını istiyorum sadece ama burayı okuyunca da diyorum ben hastayım herhalde bana söyleyeceği tek şey “ için rahat olsun ben mesafemi bilirim diyecek “ bitecek.Bana dediği ise şu ; “kafamızı zaten telefondan kaldırmıyoruz bunda bişey yok “ dedi.Ama tepkisi ağır oldu.Bende konuyu kapayıp uzatmadım ama mesajımı da verdiğimi düşünüyorum.yapacak ve diyecek de çok fazla şeyim kalmadı, akışa bırakmak zorundayım.Çünkü asla bilemem nasıl oldugunu.

Ay benim eşim de evliliğimizin ilk yıllarında cemiyet muhabiri idi. Tüm gün etrafında mankenleri, fotomodeller vb. Kayınvalide de beni kıskandırmaya çalışırdı, bak bak oğlumun etrafında kimler var diye. Ayy napicak fıstık gibi kizlar senin oğlunu diyip gülmüştüm. Hiç de kiskanmam valla. Gerçi artık ekonomi muhabiri. Bitti çoktan o günler.

Ah keşke sizin gibi rahat olsam belki enerji meselesi bilemiyorum ki neden kaynaklanıyor

bence onemli bir konu, beklentilerinizin benzer olmasi onemli.

"Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" =“Yeri ve zamanı değilken, gündemde olmayan bir konudan söz ederek onu karşısındakinin aklına sokmak” anlamında kullanılır bu deyim.

Hemen kendi çevrenizden her gün öğle yemeğine çıkabileceğiniz bir erkek bulun ve ona kancayı takın. Erkek arkadaşınız onunla yemek yiyen kadınların gerçek niyetini anlamış olur böylece. Rastgele

"Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" =“Yeri ve zamanı değilken, gündemde olmayan bir konudan söz ederek onu karşısındakinin aklına sokmak” anlamında kullanılır bu deyim.
Of işte en çok buna üzülüyorum zaten ne yapsam da unuttursam geri

Yalnız o kadın ruh hastasıymıs bence mesafenize rağmen nasl bir kafa ki sizi öyle kaydediyor kesin kendine güveni olmayan eziğin tekidir
Ben de öyle düşünüyorum. Bi de mesleği elinde yani güzel bi işi vardı. Mühendisti kadın. Proje yürüttüğümüz bi şehir vardı. Onlar uzun süredir kaldıkları için eşi ve çocuğu da oteldeydi. Bir kez orda gördüm. Hatta akşam deprem oldu aşağı indim kimsem olmadığı için o da kadın die dedim gideyim muhabbet ederiz. Yanına gittim suratıma bakmadı hiç tanışmamamıza rağmen herhalde gergin dedim üstünde durmadım. Ertesi gün de arabayı o alıcaktı kocasıyla beni işe bıraktı arabada bana lahmacun sever misin akşam yiyelim dedi bence şizofrendi kadın

Farkındalığa lafım yok ama içimdeki korkuyu yenmem gerek sanırım

Evet, ama neyden korkuyorsunuz tam olarak? Eşiniz baska biriyle olacak diye mi korkunuz?
Başkasıyla samimi olma ihtimali doğrultusunda onla olsun olması. başkasını beğenirse vs korkusu aslında.aldatılma olmasada, 3. Şahıslar yüzünden bana olan sevgisinin ve ilgisinin azalması benden gitme ihtimali gibi bişi sanırım korktuğum .Babamın annemi aldatmasından dolayı bende içerde bi yerde korkuyor muyum acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…