- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.587
- 83
- 49
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Kulağına su kaçırmayın durduk yere. Siz benzer şeyler yapıp onu isnir edeceksiniz ve mujtemelen inada yaptığınız için sinir olacak, sonra o daha beterini yapacak derken ilişkiniz hiç yoktan zarar görecekHerkese merhaba,
Erkek arkadaşım hastanede şef olarak işe başladı kendi gibi 3 vardiya sistemine tabi şef grubu var başka birimlerden de bir çok insan tanımaya başladı ve ağırlıklı kadın bu insanlar.Sadece müdürleri erkek.Konu çalışma ortamından vs açıldı, beni söylemiş biliyorlarmış zaten ama yemekleri vs nasıl hallediyordunuz dedim birlikte çalıştığı vardiya partneri kadın kimse o hafta sürekli göbek bağı bir gibi onla yemeğe birlikte çıkıyorlarmış, bende müdür vs toplu oturuyorlardır diye düşündüğüm İçin sürekli başbaşa gibi olmasın diye tepki gösterdim.O da herkes evli veya nişanlı zaten seni de biliyorlar ve sadece birlikte oturuluyor sorun yapacak bir kıskançlık meselesi değil diyor.Ama ben kendimi düşünüyorum ben her öğlen bir erkekle sürekli yemeğe birlikte oturmuyorum.Kırkyılda bir gidersem gidiyorum.O mesela benim bu kıskançlığımda beni anlamıyor ve rahatlatacak sakin tonda bişi demiyor kızıyor, bende öyle olunca daha çok stres yapıyorum.beni gerçekten anlaması İçin bedel olarak bişey yaşatayım istiyorum cidden beni anlamıyor çünkü.Hayatımda ilk defa kıskansın da ne demek istediğimi empati yapabilsin diyorum.Saçma belki ama istiyorum suan engel olamadan.Herkes sağlıklı değil vs yazacaksa ona da okeyim çünkü tersine rahatlamaya da ihtiyacım var.Lütfen yardımcı olur musunuz ? Bu sorunsa bunu aşmak ve empati için karşımdakiyle bedel ödeterek bunu ona çaktırmadan anlatmak İçin nasıl bir yol izlemem gerekir ?
Ya aslında cidden neden yapıyorum bilmiyorum görseniz sen bu tiple mi kıskanıyorsun der şaşarsınız ama neden oluyor anlamıyorum ciddenbu ne özgüvensizlik yahu?
Yok artık konusunu dahi açmam da işte kendimi nasıl toparlayacağım ? Bu durumu düzelteceğimKulağına su kaçırmayın durduk yere. Siz benzer şeyler yapıp onu isnir edeceksiniz ve mujtemelen inada yaptığınız için sinir olacak, sonra o daha beterini yapacak derken ilişkiniz hiç yoktan zarar görecek
Tabldotun kenarına kırmızı mum dikmişlerdir belki.Başbaşa dediğiniz hastanenin yemekhanesinde birlikte yemek yiyorlar altı üstü. Gözünüzle görecek ne var, ne kuruyorsunuz kafanızda birlikte yemek yemek deyince?
özgüvenin tiple alakası olduğunu düşünmüyorum. ne tipsiz insanlar var, kadın erkek farketmez öyle özgüvenli ki, enerjisinden etkileniyorsun. ne tipler var gayet iyi ama özgüvensiz, enerjisi düşük, etkileyicilik sıfır. benim bir arkadaşım var, kız çirkin değil hatta güzel bile sayılır fiziği falan, epey de konuşkan keyifli bir kişilik ama kendini o kadar beğenmiyor, o kadar özgüvensiz ki... sosyal medyaya attığı fotoğraflar falan aşırı kötü. geçen bi hikaye paylaşmış aman allahım, resmen harcıyor kendisini. upuzun saçları var, gitmiş oğlan çocukları gibi şapka takmış, üzerinde beyaz bi sweatshirt, altında siyah bi şort, ayakta da beyaz çoraplar. o duruş, o kıyafet tam libidokiller... çıkar o saçma şapkayı, sweat değil salaş bir beyaz gömlek giy, şortu at çek altına file çorap, alev alsın ortalıkYa aslında cidden neden yapıyorum bilmiyorum görseniz sen bu tiple mi kıskanıyorsun der şaşarsınız ama neden oluyor anlamıyorum cidden
Yalnız o kadın ruh hastasıymıs bence mesafenize rağmen nasl bir kafa ki sizi öyle kaydediyor kesin kendine güveni olmayan eziğin tekidirsizin kafadan bi kadından ben de çektim.
kocasıyla en ufak samimiyetim olmamasına rağmen, adama bey diye hitap edip, mesafeli durmama rağmen benden kıskanmış.
ilk başta ben yanlış anlıyorumdur dedim ama.
en son adam işten ayrılırken bizlere işlerini devretmek için meeting yaptı. ekran paylaşımında farkında olmadan whatsappi açtı. ben ayıp olur diye bakmamıştım ama bi an kendi sohbet satırımı gördüm. ismimin sonunda bi hareketlilik gördüm.
daha önce görmüştüm hadiyandan hanım diye kayıtlıydım. bir baktım uzun ismim yazıyor. 2 ismim ve 1 soyismim sonuna da maaaallll yazmışfare emojisi falan koymuş şok geçirdim fjkldsfjdlkfd
o an bişey diyemedim. ama karısının yaptığını düşünüyorum. çünkü karısı hayatımmmm canımmm diye kayıtlıydı... bir erkek görmedim karısını böyle kaydetsin ki adamın karakterini az çok tanıdım.
hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. iş arkadaşım da çok şaşırdı.
hiç aramızda bir sürtüşme ve seviyesizlik olmadı.
gayet mesafeliydik iş dışında konuşmuyorduk ki zaten konuşabileceğim bir tip değildi karakter ve tarz olarak.
sizin konunuzu görünce o aklıma geldi. kocalarınızın bi taraflarını kaldırmayı bırakın. önce bu kız benim kocama bakar mı diye sorun kendinize.
Eşinizle genel olarak mutluysanız hayatınızın tadınızı çıkarın gerisi hallolurYok artık konusunu dahi açmam da işte kendimi nasıl toparlayacağım ? Bu durumu düzelteceğim
Sıkıntı yok. Demirden korksak trene binmeyizBedelini odetirler yalniz djdjjdjdj ozellikle ayarliyormussunuz bide.Bedeli agir olur bunun djdjdjd
Ya kıskansa da hiç belli etmiyor çok iyi gizliyor cidden ama benim tepkim anında belli oluyor söylemezsem kuduracak hale geliyorumözgüvenin tiple alakası olduğunu düşünmüyorum. ne tipsiz insanlar var, kadın erkek farketmez öyle özgüvenli ki, enerjisinden etkileniyorsun. ne tipler var gayet iyi ama özgüvensiz, enerjisi düşük, etkileyicilik sıfır. benim bir arkadaşım var, kız çirkin değil hatta güzel bile sayılır fiziği falan, epey de konuşkan keyifli bir kişilik ama kendini o kadar beğenmiyor, o kadar özgüvensiz ki... sosyal medyaya attığı fotoğraflar falan aşırı kötü. geçen bi hikaye paylaşmış aman allahım, resmen harcıyor kendisini. upuzun saçları var, gitmiş oğlan çocukları gibi şapka takmış, üzerinde beyaz bi sweatshirt, altında siyah bi şort, ayakta da beyaz çoraplar. o duruş, o kıyafet tam libidokiller... çıkar o saçma şapkayı, sweat değil salaş bir beyaz gömlek giy, şortu at çek altına file çorap, alev alsın ortalıkbazı insanlar kendini harcıyor, sen harcama, özgüvenini yükselt boşver o seni kıskansın sen niye kıskanıyorsun
yani insan kıskanıyor elimde olan bir duygu değil.Kontol altına almam şart ama.Maşallah bizim memlekette de ne güzel kadınlarımız ne rahat eşlerine karşı, ne güvenliymiş :) keşke bende olabilsem.Ben de eşimi kıskanırım.
Oyle darlamak, zorlamak anlamında değil ama kıskanırım elbet.
Sizin fırsatınız olursa gidin iş yerine ortamı gözünüzle görün madem içiniz rahat etsin
Ama öyle bedel ödetmek falan doğru değil yani.
Genel olarak mutluyum.Kendimle alakalı ilişkiye zaman zaman yansıttığım sadece bu var.Eşinizle genel olarak mutluysanız hayatınızın tadınızı çıkarın gerisi hallolur
Yani özellikle saatleri falan denk getirip gitmek, her öğlen birlikte yemeğe gayret etmek benimde bahsettiğim şeydi ama yanlışmışodam değişecek, eşim diyorki ay bi bayanla aynı oda da olsanız ne iyi olur... yahu benim birimde benden başka bayan mı var diyorum. tekim ya...
ama yinede erkeklerle sürekli yemeğe gidemem. ama yemek hanede denk gelir o ayrı. husisi gidemem yani
Ohooo benim eşim bi kurumda yönetici. Çalışanların motivasyonları ve varsa sorunlarını konuşmak için haftada bir gün bir tanesiyle yemeğe çıkıyor yılda bir kez yapıyor bunu altı ay kadar sürüyor bu durum. Çalışanların %95i kadın bu aradaYani özellikle saatleri falan denk getirip gitmek, her öğlen birlikte yemeğe gayret etmek benimde bahsettiğim şeydi ama yanlışmış
yemekhane mi? dışarıda bi yerde yemek mi?Yani özellikle saatleri falan denk getirip gitmek, her öğlen birlikte yemeğe gayret etmek benimde bahsettiğim şeydi ama yanlışmış
Sitenin minnoşunu bile çileden çıkartmışsınız konu sahibi, ahahahahahahahahhaSaçmalıyorsunuz, ne yaptı da empati kursun diye aynısını yapayım diyorsunuz. Kendinize gelin. Güzellikle konuşun ama oda kocaman adam kendi karar verebiliyor değil mi. Sakın saçma sapan şeyler yapmayın çocuk değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?