Gereksiz bir kiskanclik yapmissin. Adami bosa bunaltma kendinden sogutursun faydasi olmazNe olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn
Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn
Verdiği tepkilerin normal olmadığını bi önceki mesajında yazdım zaten.Bir babanın başka çocuğa oyuncak almasıyla, bir kocanın başka bir kadına pasta alması arasında dağlar kadar fark var. Lutfen onla kiyaslamayin.
Saflık falan değil bu, olsa eşinin suyuna huyuna gitmeye çalışır.
Ayrıca bir koca işyerinde başka bir kadına nasıl pasta alir canı isted diye.
Madem almış karısına da alsaymış ya da sorsaymıs madem art niyetli değilmiş herkese alsaymış neden tek bir kişiye almış ve neden zeytinyağı gibi üste çıkmış?
Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn
Ben olsam daha fazla tepki gösterdim o kadın kocan dan pasta istediğine göre bence esinle samimi olmaya çalışıyor eşinde taviz vermese hem sana hem ona alırdı veya sana söylerdi eşinin de iyi niyetli olduğuna inanmıyorumNe olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn
bakın ben de onu söylüyorum arad bişe olu orta psta almaz haa eşine haber vermemiş ama kalkıpta iş yerinde de pasta almaz yani.dur canım belki yapmıyordur yapsa pastayı alıp göz göre göre verirmi
Bak bu biyoist in söylediklerina çok katılıyorum her dak. adamın başına ekşime yahu.Bizim okulda da evli bir çift var. Onlar okula girince evliymis gibi davranmiyorlar farkl gruplarla takiliyorlar birbirlerine hocam diye hitap ediyorlar bu şekilde üstesinden geliyorlar. Sordum eve gidince buradaki konurdan falan konusuyomusunuz diye bayan arkadaş hayir okulda arkadaşdisarda karikocayiz o yüzden sorun yasamiyoruz demişti. Siz de üstüne çok hitmayin ama çok çok caninizi sikan bir konu olduğunda ise ondan empati yapmasini isteyin. Bu şekilde kendisine guvenmediginizi düşünecek.
:) duygulara tercüman olmuşunuz.Ya şu butona iki kez beğen seçeneği koysunlar..
haa bi tane sağ duyulu vatandaş çıktı çok şükür. Millet yangına körükle gidiyor ne bu yahu!Sizin orada çalıştığınızı duyacağınızı bile bile bir de başkalarının yanında evli adamdan durup dururken kim pasta al bana der ki yani. Ayrıca size kim söyledi bunu yani durup dururken olduğunu sanmam ya bir iddia vardır ortada ya da bir konuşma geçmiştir de öyle almıştır siz görmediğinize göre demek kibaşka birimdeçalışıyorsunuz soramamış olabilir ama işyerinde bir halt yiyecek insan sizi orad çalıştırmaz. Ayrıca şüpheleneceğiniz başka davranışları oldu mu daha önce bu bayanla ilgili ya da başkasıyla eğer ilk defa böyle birşey oluyorsa bence bu seferlik uzatmayın ama o kadına da gözükün pasta yemişsiniz dün beni de çağırsaydınız beraber yerdik gibi yani kıskandığınızı da belli etmeden böylece işin aslını daöğrenebilirsiniz çevredeki insanlar bazen birşeyler iabartarak söyleyebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?