Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn
Hiç muhatap almayın bence. Keyfinize bakın.Alın çayını veya kahvenizi.LA HAVLE çekin. Zihninizi baoşaltın.En büyük tepki tepkisizliktir.
İlla bi art niyet olmasına gerek yok.braindamage .!.:dostumuBir art niyet olmasa gidip pasta alsın.
yaaa bak... senin baska adamla konusmana kzııyor kendii pasta alıyor baska kadına.. oh ne ala memleket.koy kızım tavrunıaynı iş yerinde çalışınca insan ister istemez karışıyo sorguluyo geçen hafta adamın biri gelip benimle konuştu diye 2 gün küs kaldı benimle
Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn
Bir babanın başka çocuğa oyuncak almasıyla, bir kocanın başka bir kadına pasta alması arasında dağlar kadar fark var. Lutfen onla kiyaslamayin.İlla bi art niyet olmasına gerek yok.
Gerçekten erkeklerin bi saflığı tuttu mu tutuyor.
Çocuktum hayal meyal hatırlıyorum.
Memleketten bayram dönüşü otogarda ahbabımız bi aileyle karşılaştık.
Bir kızları vardı. Yaramaz sakar, pisboğaz, eline ne alsa elinde kalır.
Babalarımız otobüs gelene kadar etrafı gezmeye gitcekler. Tabi bu kalır mı zırlayarak peşlerine düştü.
Ben gitmedim akıllı uslu çocuk.
Gelirlerken bi baktım kızın elinde beşikli bebek.
Öğrendim ki babam almış.
Bizim çocukluğumuzda öyle bol oyuncak ne arasın.
Aman ne ağladım eve gelince babamın ona alıp bana almaması.
Hala acısını hissederim. Babamı nasıl severim ama aklıma gelince o olay incitir beni
Konuyla pek alakası yok ama aklıma geldi erkeklerin bu bazen düşünememeleri olaya çok basit bakmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?