DEDİM ZATEN Öyle diyince sustu sen beni ne sanıyon diye bağrındı
valla üstüne bence az bile gittin ben olsan sopayla dalardımNe olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn
Ne olur bana yardım edin . Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eşim bayan çalışanların bazılarıyla samimi bugün onlardan biri eşimden tatlı istemiş eşimde bana söylemeden gidip kadına dilim pasta almış ben pastayı verirken gördüm kadına gösteriyodu. İşte bişey demedim eve gelince sordum ne aldın diye o da pasta dedi ben de dedim bana niye söylemedin veya sormadın istermisin diye oda sen yemezdin ki dedi. Bana ağır geldi gururum incindi biraz da kıskandım eşime anlatmaya çalıştım hissettiklerimi bana sert davrandı küfür etti istediğini yapabilirmiş öyle dedi beni görmek istemediğini söyledi. Benimle yapamadığını söyledi ondan özürdilemem gerekiyomuş çekip gitti evden sonra evde yalnızım şimdi çok mu üstüne gittim yardım lütfennnn
Ya şu butona iki kez beğen seçeneği koysunlar..çok afedersinde bok yesin o kadın. senin kocanın alacağı pastaya mı kalmış!
bide parçala, saçını başını yol gibi butonlarda istiyoruzYa şu butona iki kez beğen seçeneği koysunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?