uyardım aslında bi nevi rest çektim ya dedim karışmayacaksın öyle her şeye ya da dedim buyur kapı bu da sapıtmm dedi ama bilmiyorum emin değilim öylesine tamam demiş bile olabilir kız arkadaşlarınla denize gitmeyeceksin bile diyor ki ben rahat büyümüş bi insanım bıraksam ailemle gittiğim yerlere de karışacak bayanlar havuzuna gidin falan yok bikini giyme şort giy tişört giy kendmi o halde düşününce gülesim geliyor:90::90::90:
yorumları okurken anladım ki bu kıskançlıkların hepsi bizde var saçımı kestirmemi hiç istemez öyle seviyormuş boyatmamı istemez doğal hali güzelmiş burnumu veya kulağımı fazladan deldirmemi istemez o neymiş öyle dışarı çıkarım bugün ne giydin diye sorar eskiden daha sık sorardı yavaş yavaş azalttı tavırları da değişti seviyorum galiba ama artık eskisi kadar yakın hissedemiyorum ondan çok uzaklaştım bu da onun farkında ve iki senedir de beraberiz ve sonunda arkadaşına karşı korumadı da beni en çok da ona kızdım arkadaşı biz onla telefonda konuşurken işte xx hadi olum dışarda kızlar seni bekliyor falan bazen isimde verir ve gülmeye başlarlar ben benimkine yapmasın hoşuma gitmiyor derim ama beni takmaz hatta üstüne bana kızar bende onun sevgilisine öyle diyorum sana karşı bir şey demiyor sen her şeye burnunu sokuyorsun üstüne alınıyorsun falan. bu aralarda çok şımardın ve beni sinir etme lafları fazlalaşmaya başladı bi de çok değişmişim öyle diyor.bilmiyorum sıkıldım açıkcası çok yardıma ihtiyacım var ne yapacağımı şaşırdım
benim başımdada aynısı var kızlar ve gerçekten çok soğudum hergün her an kavga.üniversite okuyorum birde başka şehirde her haftasonu geliyor zaten telefon 1 dk elimden düşmüyor sürekli rapor veriyorum o gün ne giydiğime varana kadar...ben hep uzağız meraklanıyor haklı diyordum ama memleketime geldim bursalıyım bu arada ikimizde aynı şehirdeyiz ama değişen birşey yok sürekli evdeyim kız arkadaşlarımla bile dışarı çıkmıyorum 3-5 günde bir onla çıkıyorum sadece...
geçen çok bunaldım ailemle sahil kenarına gidelim dedik haber verdim bi bozuldu sonradan toparlamaya çalıştı iyi olur hep evdesin filan dedi.bende tamam hazırlanayım ben dedim yarım saat falan sürdü telefona bakmadım o süre içinde...
bana mesaj yağdırmış hala hazırlanmadın mı niye bu kadar sürdü makyaj yapçakmısın ne giyinceksin geçen senle aldığımız bol pantolon varya o vücut hatlarını belli etmiyo onu giy ya hala niye cevap yazmıyosun hey aşkım şişt pişt gibi şeyler yazmış bir kaç gün sonra lise arkadaşlarım iftar düzenliyorlar çok özledim onları gitmek istiyorum kız erkek karışık haliyle cesaret edip söyleyemiyorum bile...gönderse bile o bırakır o alır gece...sevgimdede azalma oldu gibi sürekli kavga etmekten :2: bide sözlüyüz ailelerde işin içinde bitsin deyince bitmiyo bende çıldırmak üzereyim
yorumları okurken anladım ki bu kıskançlıkların hepsi bizde var saçımı kestirmemi hiç istemez öyle seviyormuş boyatmamı istemez doğal hali güzelmiş burnumu veya kulağımı fazladan deldirmemi istemez o neymiş öyle dışarı çıkarım bugün ne giydin diye sorar eskiden daha sık sorardı yavaş yavaş azalttı tavırları da değişti seviyorum galiba ama artık eskisi kadar yakın hissedemiyorum ondan çok uzaklaştım bu da onun farkında ve iki senedir de beraberiz ve sonunda arkadaşına karşı korumadı da beni en çok da ona kızdım arkadaşı biz onla telefonda konuşurken işte xx hadi olum dışarda kızlar seni bekliyor falan bazen isimde verir ve gülmeye başlarlar ben benimkine yapmasın hoşuma gitmiyor derim ama beni takmaz hatta üstüne bana kızar bende onun sevgilisine öyle diyorum sana karşı bir şey demiyor sen her şeye burnunu sokuyorsun üstüne alınıyorsun falan. bu aralarda çok şımardın ve beni sinir etme lafları fazlalaşmaya başladı bi de çok değişmişim öyle diyor.bilmiyorum sıkıldım açıkcası çok yardıma ihtiyacım var ne yapacağımı şaşırdım
bence onu anlayışla karşılamalısın...kıskançlık önüne geçilemyen bişey ..eminim o da rahatsızdır bu durumdan ama elinde değildir.ona rest çekmek hiçbişekilde bu ilişkiyi rahatlazmaz ..daha da zora sokar ...inatlaşmaya biner..olur da olur...en iyisi onu kıskançlığıyla sevin..alışmaya çalışın bence onun kısıtlamalarına ...ben bunları çok doğal buluyorum hayat arkadaşımın sevdiğim kişinin canım dediğim kişinin yapma dediği şeyi yapmak bana uygun değil...etek boyunun uzun olmasını istemesi kadar masum bişey yoktur heralde...tamam de daha uzununu giy yada etek giyme şık pantolon giy..ne kaybedersin ki..sevdiğini kaybetmenden daha mı önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?