Kıskançlık

GulGuzeli

kalbime göre ver Allahım
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
338
4
96
İzmir
kızlar sevgilimden biraz soğudum ve nerdeyse ayrılmayı düşünür oldum sebebi kıskançlıklar. o değilim veya azalttm desede çok kıskanç bir insan kıyafetime gittiğim geldiğim yerlere çok karışır kimlerle oturup kalktığıma çok karışır yanımda normal erkek arkadaşımla veya arkadaşlarımla bi yere gitmemi hiç istemez çarşıya üst üste gitmeye başlasam hemen laf eder ben bu durumdan çok sıkıldım ve diyorum ki ya ilerde iş ciddiye binince evlenince daha beter olursa çünkü duyuyorum böyle şeyler ve korkuyorum açıkcası sizce ne yapmam lazım normal mi yoksa anormal mi benim durumumda olan var mı bir şeyler söyleyip derdime ortak olursanız çok sevinirim

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

Şu an siz evli değilsiniz, sözlü nişanlı bile değilsiniz. Babanızın karışmadığı etek boyuna o nasıl karışır!?! Sevgilinizin de karışma sınırı bir yere kadardır, her şeyin bir sınırı olduğu gibi. Her şeyin fazlası da zarardır unutma derim.

Örnek veriyorum bir yıl sonra evlendiniz. Aynı evde değilken karışılan çarşı gezintilerinize karışılmayacak. Çünkü çarşı geziniz olmayacak. Sonra huzurunuz kalmayacak, siz evden çıkmayan, sıkıntıdan patlayan asosyal bir insan olup çıkacaksınız. Arkadaşlarınızla bağınız kopacak dünyanız yemek, ütü, süpürge, vileda ve belki de kk'dan ibaret olacak.

Şimdi bu yazdıklarıma bakarak ya onun değişmesini bekleyin ya da karşınıza alıp artık açık açık konuşun, karar sizin. Ayrılın demiyorum bu sizin vereceğiniz bir karar ama bu yazdıklarımı göz ardı etmeyin.

Sağlıcakla kalın... Sonuçları bildirmeyi unutmayın :)

uyardım aslında bi nevi rest çektim ya dedim karışmayacaksın öyle her şeye ya da dedim buyur kapı bu da sapı tmm dedi ama bilmiyorum emin değilim öylesine tamam demiş bile olabilir kız arkadaşlarınla denize gitmeyeceksin bile diyor ki ben rahat büyümüş bi insanım bıraksam ailemle gittiğim yerlere de karışacak bayanlar havuzuna gidin falan yok bikini giyme şort giy tişört giy kendmi o halde düşününce gülesim geliyor:90::90::90:

Kişiliğinize çok 'ters' bir insanla berabersiniz:)
Nasıl yapacaksınız bilemiyorum gerçekten.
Rahat büyümüş bir insan olarak ona ayak uydurmanız zor.
Ciddi bir adım atmadan önce çok düşünün derim ki bence eksileri artılarından fazla bu karışma olayında.

bence onu anlayışla karşılamalısın...kıskançlık önüne geçilemyen bişey ..eminim o da rahatsızdır bu durumdan ama elinde değildir.ona rest çekmek hiçbişekilde bu ilişkiyi rahatlazmaz ..daha da zora sokar ...inatlaşmaya biner..olur da olur...en iyisi onu kıskançlığıyla sevin..alışmaya çalışın bence onun kısıtlamalarına ...ben bunları çok doğal buluyorum hayat arkadaşımın sevdiğim kişinin canım dediğim kişinin yapma dediği şeyi yapmak bana uygun değil...etek boyunun uzun olmasını istemesi kadar masum bişey yoktur heralde...tamam de daha uzununu giy yada etek giyme şık pantolon giy..ne kaybedersin ki..sevdiğini kaybetmenden daha mı önemli

babaannem hep anlatır..
bi tanıdıkları varmış işe giderken perdeleri çekermiş kalın perdeleri böyle..
sonra onların yerlerini işeretlermiş mandalla falan..
kadın yazık artık bıkmış bundan boşanmaya karar vermiş tamam bidaha olmucak demiş ikna etmiş ama nafile..
kocası ölmüş şimdi oda ölmüştür belki diyo babaannem..
kıskanç kocamıı düşman başına dermiş..

ki sizin kocanız bile değil..
dikkatli seçim yapmak gerek bu konuda..

cnm bnmde eski sevgilimle böyleydik zamanla karşılıklı oldu ikimizde ruh hastası gibi olduk.. abartısız ablasına bile gidince deliriyodum telde dinliyoduk birbirimizi.. arkadaş gezintileri sıfırdı zaten.. tabi bu sürece 3 senede geldik yavaş yavaş.. giderek hastalaşıyo ınsan.. şuan bir ilişkim var ve bu kişi daha yakışıklı her kızın ıstıyebılcegı ve ortamı olan bi insan hiç öyle sıkıntm yk.. yani sevgilin giderek dahada kötü olucak bu hep böyle oluyo.. bi arkdşm var 5 senedir cıkıyolar kızın saç kesimine bile akrışıp günlerce kavga ediyo.. kızı unvtede okurken alttakı bakkala bile göndermiyordu

Senin sevgilin gibi herşeye karışan o kadar çok erkek var ki, çevremde çok duyuyorum ve onlar anlattıkça bana daral geliyor. Böyle ona buna her şeye karışmayı sevgi, aşk olarak görüyor bu insanlar birde. Bir yere gitmek isteriz bizim kızlar gelemez, neden, sevgilileri izin vermez. Ben rahat rahat giderim, istediğimi giyerim, istediğim gibi gezerim. çünkü benim hayatımdaki adam nerelere gideceğimi ne giyeceğimi nerde nasıl davranacağımı bilir. bu zamana kadar bir yere giderken hiç izin almışlığım yoktur. böyle böyle gitmeyi düşünüyorum, gideceğim derim o da ne düşünüyorsa ona göre fikrini söyler.

Benim arkadaşlarda bunları duyunca öyle garipsiyolar öyle şaşırıyolar ki sonra da laf seven erkek karışıra geliyor. Valla ben hiç öyle düşünmüyorum, tabiki kıskanır düşünür fikrini söyler ama yapamazsın gidemezsin türü şeyler çok yanlış bana göre. Bana kalırsa tavrını koy, arkadaşlarıma da derim "çocuk musun sen, düşünemiyor musun, aklın yok mu da bu kadar akıl veriyor, ne yapıp ne edeceğine o kadar veriyor" diye. düşünki kızın ne kadar para harcadığına kadar karışıyor, yani kız gitmiş bi tişört almış aldığına bin pişman. okula gidecek, adam ne giydin diye soruyor kızda anlatıyor baya baya. bu aşk mıdır sevgi midir Allah aşkına. ben bu tür şeyleri duydukça sinirlerim zıplıyor, ne bu bu kadar hayatınıza karıştırıyosunuz anlayamıyorum.

aman allah korusun bunaltır böyleleri insanı kendilerine sevgili eş değil kurmalı bebek arıyorlar boşuna vakit kaybetme soğumuşken ayrıl derim ben ama tercih senin evlensen evden dışarı çıkarmaz böylesi insanı

yorumları okurken anladım ki bu kıskançlıkların hepsi bizde var saçımı kestirmemi hiç istemez öyle seviyormuş boyatmamı istemez doğal hali güzelmiş burnumu veya kulağımı fazladan deldirmemi istemez o neymiş öyle dışarı çıkarım bugün ne giydin diye sorar eskiden daha sık sorardı yavaş yavaş azalttı tavırları da değişti seviyorum galiba ama artık eskisi kadar yakın hissedemiyorum ondan çok uzaklaştım bu da onun farkında ve iki senedir de beraberiz ve sonunda arkadaşına karşı korumadı da beni en çok da ona kızdım arkadaşı biz onla telefonda konuşurken işte xx hadi olum dışarda kızlar seni bekliyor falan bazen isimde verir ve gülmeye başlarlar ben benimkine yapmasın hoşuma gitmiyor derim ama beni takmaz hatta üstüne bana kızar bende onun sevgilisine öyle diyorum sana karşı bir şey demiyor sen her şeye burnunu sokuyorsun üstüne alınıyorsun falan. bu aralarda çok şımardın ve beni sinir etme lafları fazlalaşmaya başladı bi de çok değişmişim öyle diyor.bilmiyorum sıkıldım açıkcası çok yardıma ihtiyacım var ne yapacağımı şaşırdım

Arkadaşım biz diyeceğimizi dedik, şimdiden böyleyse ilerisi nasıl olur bir düşün bakalım. karar gene sana kalmış

Bıde bu herıf senı takmaz.. haha gercekten karakterınde sorun var bu kişiliğin bence.
sen mı herseye burnunu sokuyormussun ay bı kendıne baksaymıs ya beyzade..
senden ögrendım deseydın uzum uzume baka baka kararır kendısı herseye maydonoz
sizin rahatsız oldugunuz bıseye burnunu sokuyorsun daha neler.!!
degistim tabı senın bu hastalıklı ruh halın degistirdi benı deseydın.
ay sınır geldı su yorumu okuyana kadar boyle bır yorum aklımdan gecmemıstı.
ama bu cumle benı delı ettı sızın adınıza.

Rahat büyümüş bi insansınız ve ben olsaydım böyle bir insana asla yaklaşmazdım. çünkü kıskançlığı hat safhada ve kesinlikle düzeleceğine inanmıyorum, düzelmek isteyen insan hemen belli eder kendini tamam deyip devam ediyorsa söyleyecek pek fazla söz yok sanırım herşey ortada , allah yardımcınız olsun tabiki bir ilişki bitir demekle bitmiyor ama nacizane fikrim bu kişinin eşi olduğunuzda baskıyı daha fazla arttırarak çok fazla üzülmenize neden olacağıdır ... Hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle ..

siz burdan sinir oluyorsunuz ben direkt yaşıyorum. annemde istemiyor zaten onu o kim oluyor da karışıyor vs vs diyor bilmiyorum bu bendeki kararsızlık olmasa onu bırakınca büyük boşluğa düşeceğimi biliyorum çünkü hayatımın tam ortasında o var

Çok kıskanç olması veya kıskanç olması karşısındaki insanı seviyor manasına gelmiyor maalesef.
Kendine veya karşısındakine güvenmeyen insan kıskanır. Kıskançlıkta dozajıyla alakalı bazısı bakkala bile göndermezken bazıları sadece ufak bi iki konuşmayla geçirebiliyor.

benim başımdada aynısı var kızlar ve gerçekten çok soğudum hergün her an kavga.üniversite okuyorum birde başka şehirde her haftasonu geliyor zaten telefon 1 dk elimden düşmüyor sürekli rapor veriyorum o gün ne giydiğime varana kadar...ben hep uzağız meraklanıyor haklı diyordum ama memleketime geldim bursalıyım bu arada ikimizde aynı şehirdeyiz ama değişen birşey yok sürekli evdeyim kız arkadaşlarımla bile dışarı çıkmıyorum 3-5 günde bir onla çıkıyorum sadece...
geçen çok bunaldım ailemle sahil kenarına gidelim dedik haber verdim bi bozuldu sonradan toparlamaya çalıştı iyi olur hep evdesin filan dedi.bende tamam hazırlanayım ben dedim yarım saat falan sürdü telefona bakmadım o süre içinde...
bana mesaj yağdırmış hala hazırlanmadın mı niye bu kadar sürdü makyaj yapçakmısın ne giyinceksin geçen senle aldığımız bol pantolon varya o vücut hatlarını belli etmiyo onu giy ya hala niye cevap yazmıyosun hey aşkım şişt pişt gibi şeyler yazmış bir kaç gün sonra lise arkadaşlarım iftar düzenliyorlar çok özledim onları gitmek istiyorum kız erkek karışık haliyle cesaret edip söyleyemiyorum bile...gönderse bile o bırakır o alır gece...sevgimdede azalma oldu gibi sürekli kavga etmekten :2: bide sözlüyüz ailelerde işin içinde bitsin deyince bitmiyo bende çıldırmak üzereyim

canım bende bursalıyım evleneli 4 ay oldu benim eşimde sevgiliyken nişanlıyken sözlüyken... yani velhasıl hep aynen senin ki gibi kıskançtı ben hala istediğim gibi giyinemem ama evlenince hep beraberiz diye sıkıntılar baya azaldı yanlı z tamamen değişir evlenince geçer falan diye sakın düşünme böyle gidecek bu... önmeli olan seni kırmamaya dikkat ediyo mu o... bence şu anda tavrını koy sözlülük hiç bişi değil evlenince bu söylediğimi anlıcaksın vakit varken tavrını koy canım... umarım istediğin gibi olur sıkma canını pozitif ol otur konuş bi şekilde şimdi çöz bu sorunu yoksa yıpranırsın... selametle...

canım sen yol yakınken çok net bir dille uyar ya beni olduğum gibi kabul edersin ya da bu ilişki biter sağlığım bozuldu de... ki bu işin sonu öyle gözüküyo... vakit varken kurtar kendini

-----------
genelde konulara cok yazan bırı degılım hele saldıran bırı hıc degılım ama bu yoruma kayıtsız kalmadım. sız nerde yasıyosunuz ??? sız kadınları nereye koyyosunuz bole???
kurdugunuz her cumle sıkıntılı, hastalıklı... '' alışmaya calısın bence onun kısıtlamalarına'' bu nedemektır yaa bırı bana bısı soylesın...:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…