• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

canım bende bursalıyım evleneli 4 ay oldu benim eşimde sevgiliyken nişanlıyken sözlüyken... yani velhasıl hep aynen senin ki gibi kıskançtı ben hala istediğim gibi giyinemem ama evlenince hep beraberiz diye sıkıntılar baya azaldı yanlı z tamamen değişir evlenince geçer falan diye sakın düşünme böyle gidecek bu... önmeli olan seni kırmamaya dikkat ediyo mu o... bence şu anda tavrını koy sözlülük hiç bişi değil evlenince bu söylediğimi anlıcaksın vakit varken tavrını koy canım... umarım istediğin gibi olur sıkma canını pozitif ol otur konuş bi şekilde şimdi çöz bu sorunu yoksa yıpranırsın... selametle...:70:

ben sen daha şimdiden böyleysen evlenince nasıl olursun kimbilir deyince sen çok rahatsın ben seni şimdiden sıkayım ki toparla kendini diye söylüyorum evlenincede bundan ötesi olmaz diyor evet haklısın uzaklıktan kaynaklı olduğunuda söylüyor evlenince benimle olunca aklım sende kalmıcak ki filan diyor kırma meselesine gelince dikkat etsede kırıyor malesef okuldayken bursada böyle giyinen üniversitede kimbilir nasıl giyinir tarzı beni aşağılayıcı da konuşuyor ki ben orda yalnızım kız başıma ödüm kopuyo bi sataşan bulaşan olucak diye çok dikkat ediyorum giyimime...dediğin gibi tavrımı koymam lazım kıskanılmak güzel ama dozajını ayarlamak gerek :) yardımcı olduğun için teşekkür ederim bu arada taze gelinmişsin mutluluklar dilerim :34:

Bu gibi sebeplerden dolayı 4yıllık ilşkimi btrdim ve şuan çok mutluyum
bak canım ilk başta yavas yavas başlarla suan sizdede yavas yavas başlanmş sen tamam dedikçe
öyle şeler olup tepene bınıoki ben nerdeyım dıyıp kala kalıosun sana tavsiyem ya taviz verme
yada bu adamdan ayrıl yoksa benım gibi dayakta yersin küfürde .

selam canım
ne kadarlık berabersınız?
benım erkek arkadasımdada aynı durumlar soz konusu
ben sımdılık rahatsızlık duymuyorum
omrum boyunca hıc kıskanılmadım
sahıplenılmedım
bu duyguyu sevdım acıkcası

aynı durum bendede var ama ben kendimde kıskanç birisi olduğum için bu durumdan bir rahatsızlık duymuyorum ban agarip gelmiyor he benim sevgilim onu giymiceksin buraya gitmiceksin die bi tavır sergilemiyor bende ne giydiğimi yada makyaj yapıp yapmadığımı rapor etmiyorum ama arkadaş toplantıları hususunda sorun yaşıyoruz o sadece ailemle bi yere gidiceksem asla karışmaz nereye gitceksiniz napıcaksınız falan diye bile sormaz.

başta herkesin hoşuna gider kıskanılmak,sahiplenilmek
aa ne güzel her şeyimle ilgileniyo,bu çocuk beni seviyo falan deriz
sonra tepemize çıkarlar
bi daha pişman oluruz verdiğimiz tavizler için
bizzat yaşıyorum bunu

yaklaşık iki buçuk yıl oldu beraberiz kıskançlıklar hala devam edior huyu öyle olduğu için biraz anlayış gösteriyorum birazda taviz vermemeye çalışıyorum ama ilerisindende korkuyorum açıkcası ya iş ciddiye binince ne olacak diye..?

ben sen daha şimdiden böyleysen evlenince nasıl olursun kimbilir deyince sen çok rahatsın ben seni şimdiden sıkayım ki toparla kendini diye söylüyorum evlenincede bundan ötesi olmaz diyor evet haklısın uzaklıktan kaynaklı olduğunuda söylüyor evlenince benimle olunca aklım sende kalmıcak ki filan diyor kırma meselesine gelince dikkat etsede kırıyor malesef okuldayken bursada böyle giyinen üniversitede kimbilir nasıl giyinir tarzı beni aşağılayıcı da konuşuyor ki ben orda yalnızım kız başıma ödüm kopuyo bi sataşan bulaşan olucak diye çok dikkat ediyorum giyimime...dediğin gibi tavrımı koymam lazım kıskanılmak güzel ama dozajını ayarlamak gerek :) yardımcı olduğun için teşekkür ederim bu arada taze gelinmişsin mutluluklar dilerim :34:

bi de benimkiside evlenince yanım da olacaksın şimdi ayrı şehirlerdeyiz ondan böyle vs gibi şeyler söylüyor.

selam canım
ne kadarlık berabersınız?
benım erkek arkadasımdada aynı durumlar soz konusu
ben sımdılık rahatsızlık duymuyorum
omrum boyunca hıc kıskanılmadım
sahıplenılmedım
bu duyguyu sevdım acıkcası

3 yıl arkadaştık 2 yıldırda çıkıyoruz canım bende senin gibiydim başlarda çok mutlu oluyodum hatta o kıskançlık krizleri geçirirken ama benimki iş ciddiye bindikçe aileler falan kaynaştıkça ben onun malıyım kölesiyim gibi davranmaya başladı...
çok iyi bir insan benim elim ayağım hem arkadaş hem abi hem sevgili yeri geliyo ailemin yapmadığını yapıyo bana hep kol kanat gerer sırtımı yasladığım koca bi çınar gibi.bu kıskançlık sorunu harici hiç problemimiz olmamasına rağmen artık bitirmeyi bile düşünür oldum kendime güvenemiyorum sadece sonrasında toparlanamam diye o gücü kendimde hissetmiyorum şuan
:59:zaten yaşananlardan sonra iyice psikolojik olarak çöktüm daha fazlasını kaldıramam sanki...sizin ilşkiniz yeni mi? bu kadar ilerletmesine izin vrme baskın ol her dediğine tamam deme unutma bende başlarda rahatsız değildim tam tersi çok hoşuma giderdi onun kıskançlık krzlerine girmesi biz kadınlar böyleyiz işte ortamız yok bi...:30:

Son düzenleme:
yaklaşık iki buçuk yıl oldu beraberiz kıskançlıklar hala devam edior huyu öyle olduğu için biraz anlayış gösteriyorum birazda taviz vermemeye çalışıyorum ama ilerisindende korkuyorum açıkcası ya iş ciddiye binince ne olacak diye..?

hiç kıskanmamasıda iyi değil çok kıskanmasıda eğer normal düzeydeyse kıskançlığı bırak boşver bu şekilde gider en fazla sanırım evlensen bile daha fazlasının olcağını sanmam canım inşallah sorun yaşamazsnız...

Bu gibi sebeplerden dolayı 4yıllık ilşkimi btrdim ve şuan çok mutluyum
bak canım ilk başta yavas yavas başlarla suan sizdede yavas yavas başlanmş sen tamam dedikçe
öyle şeler olup tepene bınıoki ben nerdeyım dıyıp kala kalıosun sana tavsiyem ya taviz verme
yada bu adamdan ayrıl yoksa benım gibi dayakta yersin küfürde .

geçmiş olsun canım en iyisini yapmışsın eğer iş o raddeye varırsa bende kesinlikle bitiririm şuan resmen üstünlük savaşı veriyoruz ezdirmemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar baskın bi karakterim var zaten ilişkimdede ben baskınımdır ama yeri geliyo lanet olsun deyip çekip gidesim geliyo o derece bezdiriyo beni bakalım nolucak sonumuz hakkımızda hayırlısı hepimizin...

benim başımdada aynısı var kızlar ve gerçekten çok soğudum hergün her an kavga.üniversite okuyorum birde başka şehirde her haftasonu geliyor zaten telefon 1 dk elimden düşmüyor sürekli rapor veriyorum o gün ne giydiğime varana kadar...ben hep uzağız meraklanıyor haklı diyordum ama memleketime geldim bursalıyım bu arada ikimizde aynı şehirdeyiz ama değişen birşey yok sürekli evdeyim kız arkadaşlarımla bile dışarı çıkmıyorum 3-5 günde bir onla çıkıyorum sadece...
geçen çok bunaldım ailemle sahil kenarına gidelim dedik haber verdim bi bozuldu sonradan toparlamaya çalıştı iyi olur hep evdesin filan dedi.bende tamam hazırlanayım ben dedim yarım saat falan sürdü telefona bakmadım o süre içinde...
bana mesaj yağdırmış hala hazırlanmadın mı niye bu kadar sürdü makyaj yapçakmısın ne giyinceksin geçen senle aldığımız bol pantolon varya o vücut hatlarını belli etmiyo onu giy ya hala niye cevap yazmıyosun hey aşkım şişt pişt gibi şeyler yazmış bir kaç gün sonra lise arkadaşlarım iftar düzenliyorlar çok özledim onları gitmek istiyorum kız erkek karışık haliyle cesaret edip söyleyemiyorum bile...gönderse bile o bırakır o alır gece...sevgimdede azalma oldu gibi sürekli kavga etmekten :2: bide sözlüyüz ailelerde işin içinde bitsin deyince bitmiyo bende çıldırmak üzereyim:50:

bu eziyeti kendinize neden çektirirsiniz anlamıyorum, böyle bir adamı nasıl olurda hala seversiniz aklım almıyor

bu eziyeti kendinize neden çektirirsiniz anlamıyorum, böyle bir adamı nasıl olurda hala seversiniz aklım almıyor

ister istemez sevginde azalma oluyor tabi ki ama yaşanmışlıkların var güzel günlerin var senin için yaptığı fedakarlıklar var ben kıskançlık harici hiç birşeyinden şikayetçi değilim gönül isterdi bu kadar aşırı derecede kıskanç takıntılı olmasaydı AMA
bu hayatta karşıma çıkabilecek en mükemmel insan diyebilirim benim için tam anlamıyla adam gibi adam 5 yıldır hayatımda ufacık bir yalanı yok bunun gibi birsürü artısı var...herkesin bi kusuru var işte benimkinin de bu dört dörtlüğünü kusursuzunu bulman mümkün değil bu devirde neleri var eğer hala bu ilişkiyi bitirmediysem bu yüzdendir...

benim başımdada aynısı var kızlar ve gerçekten çok soğudum hergün her an kavga.üniversite okuyorum birde başka şehirde her haftasonu geliyor zaten telefon 1 dk elimden düşmüyor sürekli rapor veriyorum o gün ne giydiğime varana kadar...ben hep uzağız meraklanıyor haklı diyordum ama memleketime geldim bursalıyım bu arada ikimizde aynı şehirdeyiz ama değişen birşey yok sürekli evdeyim kız arkadaşlarımla bile dışarı çıkmıyorum 3-5 günde bir onla çıkıyorum sadece...
geçen çok bunaldım ailemle sahil kenarına gidelim dedik haber verdim bi bozuldu sonradan toparlamaya çalıştı iyi olur hep evdesin filan dedi.bende tamam hazırlanayım ben dedim yarım saat falan sürdü telefona bakmadım o süre içinde...
bana mesaj yağdırmış hala hazırlanmadın mı niye bu kadar sürdü makyaj yapçakmısın ne giyinceksin geçen senle aldığımız bol pantolon varya o vücut hatlarını belli etmiyo onu giy ya hala niye cevap yazmıyosun hey aşkım şişt pişt gibi şeyler yazmış bir kaç gün sonra lise arkadaşlarım iftar düzenliyorlar çok özledim onları gitmek istiyorum kız erkek karışık haliyle cesaret edip söyleyemiyorum bile...gönderse bile o bırakır o alır gece...sevgimdede azalma oldu gibi sürekli kavga etmekten :2: bide sözlüyüz ailelerde işin içinde bitsin deyince bitmiyo bende çıldırmak üzereyim:50:

inanmıyorum tıpatıp aynı şeyleri yaşıyoruz
ne giyeceğime bile o karar veriyo
zaten arkadaşlarımla ya da tek başıma dışarı çıkmak gibi bi huyum yoktur ama ailemle çıktığımda bile o kadar bozuluyo ki
nefret ediyorum bu huyundan
sonunda kendisinden de nefret ettiricek bıktım artık cidden
ya valla şu 3 günlük dünyada bu eziyetleri çekmeye değmez sırf kadın olduğumuz için bunları çekmek zorunda değiliz
resti çekicem ben artık valla aşkımdan ölsem de ayrılıcam
o cesareti buluyorum kendimde
hiç kimseye muhtaç değiliz biz
onsuz da yaşarım ben hıh:47::47::47:

ister istemez sevginde azalma oluyor tabi ki ama yaşanmışlıkların var güzel günlerin var senin için yaptığı fedakarlıklar var ben kıskançlık harici hiç birşeyinden şikayetçi değilim gönül isterdi bu kadar aşırı derecede kıskanç takıntılı olmasaydı AMA
bu hayatta karşıma çıkabilecek en mükemmel insan diyebilirim benim için tam anlamıyla adam gibi adam 5 yıldır hayatımda ufacık bir yalanı yok bunun gibi birsürü artısı var...herkesin bi kusuru var işte benimkinin de bu dört dörtlüğünü kusursuzunu bulman mümkün değil bu devirde neleri var eğer hala bu ilişkiyi bitirmediysem bu yüzdendir...

ay inanmıyorum bizim sevgililerimiz ikiz falan olabilir mi:1:
tıpatıp aynısı gerçekten,çok düzgün biri dürüst, çok çok iyi,üzerime titrer,bakmaya kıyamaz,ama tek kötü yanı şu kıskançlığı
değişiceğine inandığım için bitiremedim ben de bugüne kadar
ama bilmiyorum artık
bu şekilde hayatımı sürdüremem ben

ay inanmıyorum bizim sevgililerimiz ikiz falan olabilir mi:1:
tıpatıp aynısı gerçekten,çok düzgün biri dürüst, çok çok iyi,üzerime titrer,bakmaya kıyamaz,ama tek kötü yanı şu kıskançlığı
değişiceğine inandığım için bitiremedim ben de bugüne kadar
ama bilmiyorum artık
bu şekilde hayatımı sürdüremem ben

seni çok iyi anlıyorum canım inan oturup sinirimden ağlıyorum her allahın günü konuşmucam diyorum dayanamayıp yine telefonlarını cevaplıyorum keşke bende o cesareti kendimde görsem bide bizim ailelerde tanıştı yakında sözümüz olucak düğün tarihi bile kararlaştırıldı gibi...çıkmazdayım ama çok haklısın böyle hayat geçmez bu gidişle bende kıyıcam bu ilişkiye:43:

seni çok iyi anlıyorum canım inan oturup sinirimden ağlıyorum her allahın günü konuşmucam diyorum dayanamayıp yine telefonlarını cevaplıyorum keşke bende o cesareti kendimde görsem bide bizim ailelerde tanıştı yakında sözümüz olucak düğün tarihi bile kararlaştırıldı gibi...çıkmazdayım ama çok haklısın böyle hayat geçmez bu gidişle bende kıyıcam bu ilişkiye:43:

sizin durumunuz daha karmaşıkmış:( ama ne olursa olsun, biz bu eziyeti çekmeyi haketmiyoruz
seviyolarsa değişsinler artık değil mi(:
inşallah hakkımızda hayırlısı olur
senin için dua edicem:71:

Back
X