canım bende bursalıyım evleneli 4 ay oldu benim eşimde sevgiliyken nişanlıyken sözlüyken... yani velhasıl hep aynen senin ki gibi kıskançtı ben hala istediğim gibi giyinemem ama evlenince hep beraberiz diye sıkıntılar baya azaldı yanlı z tamamen değişir evlenince geçer falan diye sakın düşünme böyle gidecek bu... önmeli olan seni kırmamaya dikkat ediyo mu o... bence şu anda tavrını koy sözlülük hiç bişi değil evlenince bu söylediğimi anlıcaksın vakit varken tavrını koy canım... umarım istediğin gibi olur sıkma canını pozitif ol otur konuş bi şekilde şimdi çöz bu sorunu yoksa yıpranırsın... selametle...![]()
ben sen daha şimdiden böyleysen evlenince nasıl olursun kimbilir deyince sen çok rahatsın ben seni şimdiden sıkayım ki toparla kendini diye söylüyorum evlenincede bundan ötesi olmaz diyor evet haklısın uzaklıktan kaynaklı olduğunuda söylüyor evlenince benimle olunca aklım sende kalmıcak ki filan diyor kırma meselesine gelince dikkat etsede kırıyor malesef okuldayken bursada böyle giyinen üniversitede kimbilir nasıl giyinir tarzı beni aşağılayıcı da konuşuyor ki ben orda yalnızım kız başıma ödüm kopuyo bi sataşan bulaşan olucak diye çok dikkat ediyorum giyimime...dediğin gibi tavrımı koymam lazım kıskanılmak güzel ama dozajını ayarlamak gerek :) yardımcı olduğun için teşekkür ederim bu arada taze gelinmişsin mutluluklar dilerim